Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Ovulace: Fakta a mýty o plodných dnech
Ovulace: Fakta a mýty o plodných dnech Nejvhodnější dobou pro početí miminka je doba tři dny před ovulací a maximálně jeden den po ovulaci. Říká se, že právě tehdy má žena plodné dny, díky čemuž může snadno otěhotnět. O plodných dnech však koluje řada mýtů. Čemu bychom tedy neměly věřit a co jsou naopak zaručená fakta?
Článek
Mýty o mužích, kterým my ženy stále věříme
Mýty o mužích, kterým my ženy stále věříme O mužích koluje spousta mýtů. Zda jsou pravdivé, nebo ne, to už si většinou musí zjistit každá žena sama. Častokrát tak zjistíme, že to, co jsme považovaly za neotřesitelnou pravdu, je vlastně úplný blábol. O jakých mýtech je řeč?
Článek
Fitness mýty, kterým byste měli přestat věřit. Kde je pravda?
Fitness mýty, kterým byste měli přestat věřit. Kde je pravda? Ve světě fitness panuje spousta mýtů a polopravd. Jeden trenér řekne to a další zase ono. I díky tomu lidé věří často i bláznivým věcem, které jim v cestě za zdravým životním stylem rozhodně nepomohou. Podíváme se na několik z nich.
Článek
Nejčastější mýty o houbách, kterým se nevyplatí věřit
Nejčastější mýty o houbách, kterým se nevyplatí věřit Že houby rostou nejvíce po ránu, že červivé a okousané houby jsou jedlé, anebo že otravu houbami zmírníte mlékem? Mykologové nad těmito tradičními mýty o houbách jenom nevěřícně kroutí hlavou. Kde je tedy pravda?
Článek
Mýty a pověry o těhotenství: Nevěřte všemu, co se říká
Mýty a pověry o těhotenství: Nevěřte všemu, co se říká Že podle velikosti a tvaru břicha poznáte pohlaví svého miminka? Anebo že vám širší boky zajistí snadnější porod? Ale kdepak, nevěřte všemu, co se povídá! O těhotenství koluje řada mýtů a pověr. Kterým z nich byste neměla rozhodně věřit?
Článek
Perfektně lesklá okna bez šmouh: Při mytí oken se řiďte těmito triky
Perfektně lesklá okna bez šmouh: Při mytí oken se řiďte těmito triky Řada z nás plánuje, jak se o víkendu pustí do mytí oken. Teplé jarní počasí je pro tuto nejméně oblíbenou domácí práci jako stvořené. Pokud mytí oken vyloženě nesnášíte, vyzkoušejte následující fígle, díky kterým během mžiku dosáhnete dokonalých oken bez šmouh. Aby se vaše okna perfektně leskla, stačí vám na to jenom pár minut.