Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou Co se týče partnerských vztahů, každé ze znamení zvěrokruhu má své vlastní preference. Některá hvězdná znamení věří v osudovou lásku, manželství a rodinu, další mají větší sklon k flirtování, vztahům na jednu noc a nevěře. Zajímá vás, která znamení zvěrokruhu upřednostňují sex před láskou? Je jich celkem pět a možná se mezi nimi najdete i vy.
Článek
Kvůli zrzavým vlasům a nadváze ji v dětství šikanovali. Z influencerky je sexy kočka, která svým spolužákům vytřela zrak
Kvůli zrzavým vlasům a nadváze ji v dětství šikanovali. Z influencerky je sexy kočka, která svým spolužákům vytřela zrak 31letá Carmen Rouse má desetitisíce příznivců z celého světa. Málokdo tomu uvěří, ale tato sexy influencerka si v dětství a mládí prošla tvrdou šikanou. Její vrstevníci se jí smáli za to, že má zrzavé vlasy a nadváhu. Nyní jim tím, jak vypadá, vytřela zrak.
Článek
Tipy, jak kombinovat zeleninu na zahradě: Jaká zelenina se k sobě hodí a která se vedle sebe nesnese
Tipy, jak kombinovat zeleninu na zahradě: Jaká zelenina se k sobě hodí a která se vedle sebe nesnese Plánujete, že budete letos na zahradě pěstovat hned několik druhů zeleniny? Abyste byli ve svém zahrádkářském úsilí úspěšní, už nyní si dobře promyslete, co s čím budete sázet a sít. Ne všechny druhy zeleniny se totiž k sobě hodí a vedle sebe prospívají. Jak tedy kombinovat zeleninu na zahradě, abyste si zajistili bohatou úrodu?
Článek
Práce snů pro ženy: Tenhle sexy milionář shání asistentku, která s ním procestuje svět
Práce snů pro ženy: Tenhle sexy milionář shání asistentku, která s ním procestuje svět Plánujete, že začnete po práci vydělávat? Anebo vás to ve stávajícím zaměstnání nebaví a chtěla byste změnu? V tom případě pro vás máme horký tip. Odpovězte na inzerát fešného milionáře Matthewa Lepreho, který k sobě aktuálně hledá pravou ruku. Kromě toho, že své asistentce nabízí nejméně 1,1 milionu ročně, hodlá s ní procestovat celý svět.
Článek
Přírodní afrodiziaka, která vám zvýší chuť na sex: Vyzkoušejte kotvičník, ginkgo bilobu nebo chilli papričky
Přírodní afrodiziaka, která vám zvýší chuť na sex: Vyzkoušejte kotvičník, ginkgo bilobu nebo chilli papričky Lidé už po tisíciletí věří tomu, že některé bylinky a koření dokážou pořádně rozdmýchat vnitřní žár. Pokud chcete sobě nebo partnerovi zvýšit milostný apetit, sáhněte po přírodních afrodiziacích, která u vás v ložnici zajistí nekonečnou bouři. Které bylinky nebo koření ve vás probudí vášeň a zvýší vám libido?
Článek
Koronavirus v Česku a postupné uvolňování: Pravidla, která nově platí od středy 18. listopadu
Koronavirus v Česku a postupné uvolňování: Pravidla, která nově platí od středy 18. listopadu Od středy 18. listopadu začínají v Česku platit nová pravidla, která mají za úkol zmírnit šíření nového koronaviru. Změny nastávají zejména v obchodech a ve školách. Ovšem nejen to. Máme pro vás přehledný seznam změn, které jsou nově v platnosti a které vyplývají z protiepidemického systému PES.
Článek
Proč je pro člověka sexuální abstinence nezdravá? Tady je šestice pádných důvodů
Proč je pro člověka sexuální abstinence nezdravá? Tady je šestice pádných důvodů Sex, sex a znovu ten sex – tohle je pro nás prostě věčné téma, které nikdy neomrzí. Nejenom, že se díky němu cítíme fyzicky dobře, jásá i naše duševní zdraví. Jenže co se stane, když se bohužel neoddáváme pravidelnému dovádění a trpíme jeho absencí? Na tuhle otázku vám odpoví následující článek.
Článek
Ta nejvhodnější místa pro milování podle vašeho znamení zvěrokruhu
Ta nejvhodnější místa pro milování podle vašeho znamení zvěrokruhu Spousta párů po delším soužití přesídlí své sexuální hrátky jen do ložnice. To je však velká škoda, protože nejenom jejich domácnost skýtá mnoho zákoutí, kde by si milování užili možná více ale i venku je spousta možností. Pokud si však nevíte rady, kde přesně by to mělo být, i v tomhle vám vaše znamení zvěrokruhu může být nápomocno.
Článek
Znamení zvěrokruhu, která se k sobě v žádném případě nehodí
Znamení zvěrokruhu, která se k sobě v žádném případě nehodí Jistě se vám také někdy stalo, že jste potkali člověka, se kterým jste si tak rozuměli, že jste měli pocit, jako byste ho znali od mala. A pak jsou tu takoví lidé, u kterých ať se snažíte sebevíc, každá jejich věta je vám proti srsti.
Článek
Jak často byste měla mít sex ve 20, 30 a 40 letech? Kinseyho institut v tom má jasno
Jak často byste měla mít sex ve 20, 30 a 40 letech? Kinseyho institut v tom má jasno Sexuální apetit je velmi individuální záležitost, která se navíc mění také s věkem. Některým ženám vyhovuje sex s partnerem několikrát do týdne, jiné by se nejraději nemilovaly vůbec. Co je ale normální? Americký Kinseyho institut provedl výzkum mezi jednotlivými věkovými skupinami a přišel se zajímavým zjištěním.
Článek
4 signály, které jsou předzvěstí nezapomenutelného sexu
4 signály, které jsou předzvěstí nezapomenutelného sexu Když potkáte muže, který vás zaujme, jistě přemýšlíte, zda by nestál za hřích. Ne všichni muži ale umějí ženu potěšit a sex s nimi je spíše trapnou ukázkou sobeckosti a z vaší strany předstíraným uspokojením.
Článek
Proč nás muži tak rádi orálně uspokojují? Tady je hned několik hlavních důvodů
Proč nás muži tak rádi orálně uspokojují? Tady je hned několik hlavních důvodů Orální sex je příjemný nejen mužům, ale také nám ženám. Ovšem najdou se i takové ženy, které se u něj nedokážou naplno uvolnit a stydí se. Proto jsme si pro vás připravili těchto 6 důvodů, které vám snad s tímto problémem pomohou, a vy si budete moci orálního sexu užívat plnými doušky.
Článek
7 překvapujících pravd o milování po porodu
7 překvapujících pravd o milování po porodu Když je novopečená maminka po šestinedělí a přichází čas, kdy by se měla svému manželovi věnovat, může to být pro ni velmi skličující moment, do kterého se příliš nehrne.
Článek
Nejčastější výmluva mužů, kteří nechtějí mít sex? Sledování fotbalu
Nejčastější výmluva mužů, kteří nechtějí mít sex? Sledování fotbalu Když je muž single, příležitostí k sexuálním radovánkám nemá tolik. Proto většinu z nich neodmítá. V dlouhodobém vztahu, do kterého se vkrádá stereotyp, se však karty obracejí. I když je muž sexu s partnerkou otevřený, čas od času nemá na milostné hrátky vůbec chuť. Jaká je nejčastější výmluva muže, který nechce sex? Bolest hlavy to rozhodně není!
Článek
8 alarmujících signálů toho, že vaše tělo už potřebuje intimní chvilky
8 alarmujících signálů toho, že vaše tělo už potřebuje intimní chvilky Sice my ženy období bez sexu zvládáme o něco lépe než muži, avšak po delší době nám naše tělo dokáže dát dost jasně najevo, že mu právě tyto chvilky chybí. Protože jak už to tak bývá, žena, která má delší dobu sexuální půst, se chová naprosto jinak než žena, která má sex pravidelně. Nevěříte?
Článek
Aplikace na sex: V Dánsku spustili aplikaci iConsent, ve které si lidé udělují souhlas se souloží
Aplikace na sex: V Dánsku spustili aplikaci iConsent, ve které si lidé udělují souhlas se souloží V prosinci roku 2020 Dánsko zpřísnilo zákon o znásilnění. Aby nešlo o tento přečin, musí nově s pohlavním stykem souhlasit oba partneři. Právě proto začala v Dánsku fungovat mobilní aplikace iConsent, která se zaměřuje na dobrovolný sex. V této aplikaci mohou Dánové zaregistrovat svého sexuálního partnera a odkliknout mu souhlas se souloží.