Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
5 zajímavostí o burčáku, které jste možná ani nevěděli
5 zajímavostí o burčáku, které jste možná ani nevěděli Letošní burčáková sezóna je opět tady. Také nedáte na zkvašený mošt z plodů révy vinné dopustit? V tom případě oceníte pět zajímavostí o burčáku, které jste možná ani nevěděli. Opravdu byste měli vypít tolik burčáku, kolik máte krve? A při jaké teplotě je popíjení burčáku nejlepší? Nejen na tyto otázky se vám pokusíme odpovědět.
Článek
4 signály, které jsou předzvěstí nezapomenutelného sexu
4 signály, které jsou předzvěstí nezapomenutelného sexu Když potkáte muže, který vás zaujme, jistě přemýšlíte, zda by nestál za hřích. Ne všichni muži ale umějí ženu potěšit a sex s nimi je spíše trapnou ukázkou sobeckosti a z vaší strany předstíraným uspokojením.
Článek
8 věcí, které jste o mužském těle nevěděli
8 věcí, které jste o mužském těle nevěděli V mnoha ohledech bývá ženské tělo a jeho fungování pro muže španělskou vesnicí. Co ale mužské tělo? Ač se to nemusí na první pohled zdát, i ono v sobě skrývá několik překvapení, o kterých mnohé ženy neměly dodnes ani tušení.
Článek
MDŽ: Zajímavosti, které jste o 8. březnu možná nevěděli
MDŽ: Zajímavosti, které jste o 8. březnu možná nevěděli MDŽ neboli Mezinárodní den žen si každoročně připomínáme 8. března. MDŽ však nemá podobu rudých karafiátů, bonboniéry a recitace básní, jako si pamatují naše maminky a babičky. Přinášíme vám několik zajímavostí o Mezinárodním dni žen, o kterých jste možná neměli ani potuchy.
Článek
10 zajímavostí o sprchování, které jste pravděpodobně vůbec netušili
10 zajímavostí o sprchování, které jste pravděpodobně vůbec netušili Většina z nás se sprchuje každý den a někteří dokonce i vícekrát než jednou. V dnešní době je to už téměř zvyk, především to děláme pro naši hygienu. Věděli jste však, že pravidelné sprchování dříve tak obvyklé nebylo? Naopak se jednalo spíše o vzácnost, což si nyní neumíme vůbec představit.
Článek
Orální sex podle horoskopu: Které znamení vám to udělá nejlíp?
Orální sex podle horoskopu: Které znamení vám to udělá nejlíp? Říká se, že na orální sex musíte mít talent. Jestli dokonale ovládáte tuto techniku a dokážete svého partnera přivést až do nebe, ovlivňuje také znamení zvěrokruhu, ve kterém jste se narodili. Dokážete svého partnera dokonale uspokojit pusou, nebo je s vámi nuda? Pokud patříte mezi následujících pět znamení, orální sex je vaší doméno číslo 1.
Článek
Špatné vztahové návyky, které rozhodně nekopírujte od svých rodičů
Špatné vztahové návyky, které rozhodně nekopírujte od svých rodičů Některé ze způsobů, kterými přistupujeme k různým životním situacím, jsme okoukali od svých rodičů. Ať už v tom dobrém, nebo špatném. A týká se to samozřejmě i přístupu k partnerovi. Možná, že jste si říkala "nikdy taková nebudu". Pokud se chcete vyvarovat špatných vztahových návykům, jimiž se řídí vaši rodiče, řekneme vám, jak na to.
Článek
8 největších "lží" o akné, které jste už slyšeli
8 největších "lží" o akné, které jste už slyšeli Pro každého z nás je akné doslova noční můrou, která se pravidelně objeví v době, kdy je to nejméně vhodné. Když se akné objeví, je úplně jedno, že jeho nositelkou je náctiletá dívka, dospělá žena anebo muž, vždy je jednoduše nevítané.
Článek
Před 108 lety se potopil Titanic: Co jste o této slavné lodi nevěděli?
Před 108 lety se potopil Titanic: Co jste o této slavné lodi nevěděli? Potopení slavné lodi Titanic i po letech přitahuje zájem spousty lidí. Ve své době se jednalo o to největší a nejluxusnější plavidlo a bylo označováno jako „nepotopitelné“. 14. dubna 1912 však narazilo do ledovce a jen o pár hodin později skončilo na dně Atlantiku. Pojďte se s námi podívat na zajímavosti o této legendární lodi.
Článek
Aplikace na sex: V Dánsku spustili aplikaci iConsent, ve které si lidé udělují souhlas se souloží
Aplikace na sex: V Dánsku spustili aplikaci iConsent, ve které si lidé udělují souhlas se souloží V prosinci roku 2020 Dánsko zpřísnilo zákon o znásilnění. Aby nešlo o tento přečin, musí nově s pohlavním stykem souhlasit oba partneři. Právě proto začala v Dánsku fungovat mobilní aplikace iConsent, která se zaměřuje na dobrovolný sex. V této aplikaci mohou Dánové zaregistrovat svého sexuálního partnera a odkliknout mu souhlas se souloží.
Článek
Hana Mašlíková promluvila o své droze, které holduje od 18 let. Prozradila také, zda se připravuje na další fitness soutěž
Hana Mašlíková promluvila o své droze, které holduje od 18 let. Prozradila také, zda se připravuje na další fitness soutěž Hana Mašlíková letos v květnu zabodovala v bikini fitness. Ze soutěže kulturistiky a fitness Mr. Universe Prague si odnesla zlato. Mnozí lidé se této krásné 40leté ženy ptají, zda se připravuje na novou soutěž v kulturistice, když stále cvičí. Hana Mašlíková však na Instagramu podotkla, že cvičení je její droga, které holduje již od svých 18 let.
Článek
Co se zbylým cukrovím, které se nedojedlo? Rozhodně jej nevyhazujte, upečte z něj třeba bábovku
Co se zbylým cukrovím, které se nedojedlo? Rozhodně jej nevyhazujte, upečte z něj třeba bábovku Zbyla vám po Vánocích spousta cukroví a teď přemýšlíte, co s ním? Nedojedené vánoční cukroví rozhodně nepatří do koše. Můžete jej zužitkovat hned několika způsoby. Přinášíme vám několik tipů, které se vyplatí znát.
Článek
Jste tou, o které muži sní? Tyto ženy dokážou muže doslova uhranout
Jste tou, o které muži sní? Tyto ženy dokážou muže doslova uhranout Jste při intimních situacích sebevědomá? Právě to má podle vědců z Belgie velký vliv na váš sexuální život. Vaše sebevědomí ovšem neovlivňuje, jak by se mohlo na první pohled zdát, krásná postava, ale spíše tvář.
Článek
Jarní očista šatníku: Které věci už jste dávno měly vyřadit?
Jarní očista šatníku: Které věci už jste dávno měly vyřadit? Dámské šatníky zpravidla praskají ve švech a překypují nejrůznějšími věcmi, včetně těch, kterých jsme se my ženy měly již dávno zbavit. Tyto věci tam máme všechny bez rozdílu, bohužel…
Článek
Devět signálů, které prozradí, že jste těhotná ještě dřív, než těhotenský test
Devět signálů, které prozradí, že jste těhotná ještě dřív, než těhotenský test Když žena zatouží po miminku, mnohdy jí její tělo dá mnoho signálů, díky kterým s jistotou pozná, že za devět měsíců se stane maminkou. Tyto signály se častokrát objeví mnohem dříve, než vůbec například těhotenský test odhalí, že je žena těhotná.