Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
6 potravin, kterým se rozhodně vyhněte. Prodloužíte si tak život
6 potravin, kterým se rozhodně vyhněte. Prodloužíte si tak život Většina z nás si přeje prožít plnohodnotný a dlouhý život. Proto se snažíme stravovat zdravěji. V mnoha případech si ale pouze myslíme, že opravdu zdravě jíme a i nadále konzumujeme potraviny, které škodí našemu zdraví. Kterým potravinám se tedy dlouhodobě vyhnout, aby náš život byl co nejdelší?
Článek
Není banán jako banán. Které kupovat a kterým se raději vyhnout?
Není banán jako banán. Které kupovat a kterým se raději vyhnout? Určitě to znáte, stojíte před regálem s banány a přemýšlíte, jaký koupit. Bude lepší ten hodně zralý, nebo raději ten zelený, ale co když bude lepší ten pěkně žlutý? V článku vám odhalíme, které jsou ty nejlepší a které raději nikdy nekupujte.
Článek
Typy žen, které dělají z mužů slabochy a podpantofláky
Typy žen, které dělají z mužů slabochy a podpantofláky My ženy máme tendenci si na opačné pohlaví neustále stěžovat a dumat nad tím, proč už nejsou takoví jako dřív, proč se nechovají jako pořádní muži a proč jejich práci musíme zastávat my. Napadlo vás však někdy, že za jejich změnu ve výsledku mohou různé typy žen?
Článek
Partnerský horoskop: Znamení zvěrokruhu, kterým společný vztah nikdy nevyjde
Partnerský horoskop: Znamení zvěrokruhu, kterým společný vztah nikdy nevyjde Každé znamení zvěrokruhu se vyznačuje jistým postojem k životu, povahovými rysy a také hlavně tím, co dokáže dát svému partnerovi.
Článek
5 typů mužů, se kterými se do vztahu raději nepouštějte
5 typů mužů, se kterými se do vztahu raději nepouštějte Mohlo by se zdát, že najít toho správného muže do života nemůže být nic složitého. Jenže dáte nám jistě za pravdu, že ačkoliv nejste nikterak náročné, nalezení toho pravého je na bodu mrazu. Do života se vám připlétají jen samí exoti, kterým je lepší se raději obloukem vyhnout.
Článek
Mýty o mužích, kterým my ženy stále věříme
Mýty o mužích, kterým my ženy stále věříme O mužích koluje spousta mýtů. Zda jsou pravdivé, nebo ne, to už si většinou musí zjistit každá žena sama. Častokrát tak zjistíme, že to, co jsme považovaly za neotřesitelnou pravdu, je vlastně úplný blábol. O jakých mýtech je řeč?
Článek
7 tipů, díky kterým vylepšíte svůj vztah s partnerem
7 tipů, díky kterým vylepšíte svůj vztah s partnerem Strávila jste většinu dne v plném nasazení? Nestálo by jednou za čas zpomalit a zamyslet se nad několika maličkostmi, kterými můžete vylepšit svůj vztah s partnerem? Buďte ta, která vyvolá změnu, a zkuste přidat těchto několik rad do svého každodenního inventáře!
Článek
Jak se obléct na vánoční večírek: Vsaďte na eleganci a nesnažte se být příliš sexy
Jak se obléct na vánoční večírek: Vsaďte na eleganci a nesnažte se být příliš sexy Chystáte se na vánoční večírek? Možná právě přemýšlíte nad tím, jak se na něj obléknout. Přípravu na firemní vánoční party rozhodně nepodceňujte. Abyste se vyhnula případnému trapasu, poradíme vám, co si vzít na sebe, a kterým outfitům se raději vyhnout.
Článek
Co pěstovat vedle rajčat? Dejte si pozor na plodiny, se kterými se rajčata špatně snáší
Co pěstovat vedle rajčat? Dejte si pozor na plodiny, se kterými se rajčata špatně snáší Správné rozmístění plodin na záhonech je zásadní věcí, která může příznivě ovlivnit celou vaši letošní úrodu. Vyplatí se vám proto znát, co pěstovat a nepěstovat vedle rajčat. Které další rostliny tedy můžete zasadit u rajčat a kterým se raději vyhnout, protože se s nimi rajčata nesnášejí?
Článek
Těmto potravinám se rozhodně vyhněte. Prodloužíte si tak život
Těmto potravinám se rozhodně vyhněte. Prodloužíte si tak život Většina z nás si přeje prožít plnohodnotný a dlouhý život. Proto se snažíme stravovat zdravěji. V mnoha případech si ale pouze myslíme, že opravdu zdravě jíme a i nadále konzumujeme potraviny, které škodí našemu zdraví. Kterým potravinám se tedy dlouhodobě vyhnout, aby náš život byl co nejdelší?
Článek
Znamení zvěrokruhu, která v roce 2021 najdou osudovou lásku. Spřízněnou duši potkají Blíženci, Lvi či Štíři
Znamení zvěrokruhu, která v roce 2021 najdou osudovou lásku. Spřízněnou duši potkají Blíženci, Lvi či Štíři Rok 2021 přinese něco nového každému znamení zvěrokruhu. Horoskop lásky ovšem napovídá, že některá hvězdná znamení najdou v roce 2021 životního partnera. Kterým znamením tedy letošní rok přinese novou lásku na celý život? Projděte si následující seznam znamení zvěrokruhu, která se letos osudově zamilují. Možná, že se mezi nimi najdete také.
Článek
Jídlo má vliv na naši psychiku: Co bychom měli jíst pro lepší náladu?
Jídlo má vliv na naši psychiku: Co bychom měli jíst pro lepší náladu? Složení jídelníčku a psychické zdraví je propojené víc, než si myslíte. Ač se některé potraviny tváří zdravě, mohou vám naopak uškodit. Co byste tedy měli jíst, abyste se cítili lépe a kterým potravinám byste se měli naopak vyhnout?
Článek
Nevhodné kombinace potravin, které jsou špatně stravitelné pro tělo: Běžně je jíte i vy
Nevhodné kombinace potravin, které jsou špatně stravitelné pro tělo: Běžně je jíte i vy Milujete mléčný banánový koktejl nebo jogurt s čerstvým ovocem? Možná vás zarazí, že jsme zmínili nevhodné kombinace potravin, které byste neměli mít na jednom talíři. Pro tělo jsou totiž zároveň špatně stravitelné. Navíc vás kvůli nim můžou potrápit průjmy, zácpy, nadýmání či pálení žáhy. Kterým kombinacím potravin byste se tedy měli vyhnout?
Článek
Těmto hrncům a pánvím se raději vyhněte: Zrádné je kuchyňské nádobí z teflonu, hliníku a mědi
Těmto hrncům a pánvím se raději vyhněte: Zrádné je kuchyňské nádobí z teflonu, hliníku a mědi Než začneme vařit, obvykle se zamýšlíme nad tím, ze kterých surovin si připravíme konkrétní jídlo a zda tento pokrm bude zdravý. Na co zapomínáme, je zdravotní nezávadnost některých hrnců a pánví. I zdravé jídlo připravené na pánvi z nesprávného materiálu se totiž může proměnit v jed. Kterým typům kuchyňského nádobí bychom se měli raději vyhnout?
Článek
Co se nesmí dělat na Štědrý den: Neperte prádlo ani nepište milostné dopisy
Co se nesmí dělat na Štědrý den: Neperte prádlo ani nepište milostné dopisy Ke Štědrému dnu se vztahuje spousta tradic, které se snažíme rok co rok dodržovat. Některé pověry nám ovšem říkají nejen, co bychom měli dělat, ale také, kterým činnostem bychom se měli 24. prosince rozhodně vyhnout. Pokud tedy nechcete, aby se vám v příštím roce lepila smůla na paty, které činnosti jsou pro vás o Vánocích striktně zakázané?