Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
5 tipů na domácí adventní kalendář: Jak jej vyrobit a co do něj dát?
5 tipů na domácí adventní kalendář: Jak jej vyrobit a co do něj dát? Už za několik dnů tu je první adventní neděle, během které zapálíme první svíčku na adventním věnci. K začátku adventního období však patří nejen adventní věnec, ale také adventní kalendář. Ten si můžete koupit i vyrobit svépomocí. Pro inspiraci vám přinášíme tipy na domácí adventní kalendáře, které vaší rodině příjemně zkrátí čekání na Štědrý den.
Článek
Domácí zmrzlina z jedné ingredience: Inspirujte se zdravým receptem šéfkuchařky Faith Durant
Domácí zmrzlina z jedné ingredience: Inspirujte se zdravým receptem šéfkuchařky Faith Durant Máte chuť na krémovou zmrzlinu, ale nechcete hřešit, protože je v ní spousta kalorií? Od teď můžete mlsat bez výčitek. Vyrobte si domácí zmrzlinu podle návodu šéfkuchařky Faith Durant, která přišla se zdravým receptem obsahující pouze jednu ingredienci, a to zralý banán. Koho z nás by napadlo, že právě z banánu dostaneme vynikající jemnou zmrzku?
Článek
Recept na bezinkový likér: Naše babičky jej užívaly na zahřátí i jako lék
Recept na bezinkový likér: Naše babičky jej užívaly na zahřátí i jako lék “Před heřmánkem smekni, před bezem klekni,” tradovali již naši předkové. Z černého bezu zpracovávali nejen květ a list, ale také černé bobulovité plody zvané bezinky. A právě z bezinek si můžete začátkem podzimu připravit báječný bezinkový likér, který vás nejen zahřeje, ale který zároveň blahodárně působí na zdraví. Vyzkoušejte následující recept.
Článek
Recept na domácí aviváž, po které bude prádlo voňavé a měkké
Recept na domácí aviváž, po které bude prádlo voňavé a měkké Bez aviváže se dnes už žádná hospodyňka neobejde. Jejím hlavním úkolem je prádlo zjemnit, změkčit a provonět. Přesto však jsou prodávané aviváže směsí chemických látek, které jsou obtížně biologicky odbouratelné. My pro vás proto máme recept na domácí aviváž, která prádlo provoní a navíc vás bude stát jen pár kaček.
Článek
Jak sušit rajčata? Dodržte několik pravidel a dosáhnete dokonalého výsledku
Jak sušit rajčata? Dodržte několik pravidel a dosáhnete dokonalého výsledku Přemýšlíte, jak zpracovat úrodu rajčat? Sladká červená rajská jablíčka nepatří pouze do domácího kečupu nebo do zavařených zeleninových směsí. Zkuste si je do zásoby také nasušit. Sušení rajčat má několik pravidel, která se vyplatí dodržet. Díky tomu si domácí sušená rajčata nebudete moci vynachválit.
Článek
Cuketová směs na topinky: Zavařte si jedinečnou zásobu této pochoutky na zimu
Cuketová směs na topinky: Zavařte si jedinečnou zásobu této pochoutky na zimu Přemýšlíte, co s cuketami, které jste sklidili ze zahrady? Zpracujte je na zimu. Co si tak zavařit cuketovou směs na topinky, na které si budete moci pochutnat kdykoliv během zimních měsíců? Příprava cuketové směsi na topinky je jednoduchá a výsledek je delikátní. Přinášíme vám recept.
Článek
3 tipy na jednoduché recepty do mikrovlnky: Vyzkoušejte rychlou bábovku, brownies nebo houskové knedlíky do hrnečku
3 tipy na jednoduché recepty do mikrovlnky: Vyzkoušejte rychlou bábovku, brownies nebo houskové knedlíky do hrnečku Mikrovlnnou troubu má v současné době snad každý. Věděli jste ale, že si v ní můžete kromě ohřevu hotových pokrmů během chvíle připravit také chutné a rychlé recepty do hrnečku? K nejoblíbenějším receptům do mikrovlnky patří bábovka, brownies a houskový knedlík do hrnečku. Jak na ně?
Článek
Domácí uncle bens z cukety: Tato sladkokyselá omáčka s ananasem potěší vaše chuťové buňky
Domácí uncle bens z cukety: Tato sladkokyselá omáčka s ananasem potěší vaše chuťové buňky Jak zpracovat cuketu? Připravte si z ní báječnou sladkokyselou omáčku na způsob “Unle Bens”. Na této pochoutce si můžete smlsnout rovnou, zavařte si ji rovněž do zásoby na zimu. Jak si tedy připravit domácí uncle bens z cukety? Vyzkoušejte následující osvědčený recept.
Článek
Ledové kostky s ovocem a bylinkami jsou skvělé do koktejlů a limonád. Vytvořte je ve formách na led
Ledové kostky s ovocem a bylinkami jsou skvělé do koktejlů a limonád. Vytvořte je ve formách na led Letní měsíce se nesou ve znamení domácích limonád a také alko a nealko koktejlů. Součástí těchto oblíbených nápojů je také led. Pokud si chcete tyto limonády a koktejly ještě více ozvláštnit, přidejte do nich ledové kostky s ovocem a bylinkami. Přinášíme návod, jak je ve formách na led vytvořit a jaké kombinace ovoce a bylinek jsou nejlepší.
Článek
Trápí vás popraskané paty? Osvědčené recepty, jak na ně
Trápí vás popraskané paty? Osvědčené recepty, jak na ně Dalším z mnoha problémů, které nás žen, trápí, jsou ztvrdlé a popraskané paty. Ty jsou nejen nepěkné na pohled, ale dokážou být i pěkně bolestivé. Máme pro vás několik receptů, jak jim předcházet a jak se jich účinně zbavit.
Článek
Recept na domácí baileys: Tento jemný likér vám zaručeně zpříjemní vánoční svátky
Recept na domácí baileys: Tento jemný likér vám zaručeně zpříjemní vánoční svátky K Vánocům patří nejen voňavé vánoční cukroví, ale také poctivé domácí likéry. Připravujete si každý rok vaječňák, ale letošní Vánoce byste chtěli změnu? Vyzkoušejte recept na domácí baileys. Tento jemný likér vás dostane svou chutí. Příprava domácího baileys je přitom jednoduchá a velmi nenáročná na čas. Zabere vám pouhých 15 minut.
Článek
Recept na nejlepší škvarkové placky: Jsou výtečné a hodně syté, s jejich přípravou vám pomůže i domácí pekárna
Recept na nejlepší škvarkové placky: Jsou výtečné a hodně syté, s jejich přípravou vám pomůže i domácí pekárna Milujete škvarkové placky? I když rozhodně nejde o žádné dietní jídlo, tento jednoduchý český pokrm chutná naprosto bezkonkurenčně. Škvarkové placky jsou zkrátka výtečné a hodně syté. Máte-li na ně chuť, vyzkoušejte následující jednoduchý recept na škvarkové placky. Škvarkové těsto si přitom můžete udělat rovnou v domácí pekárně.
Článek
Domácí pizza na plech: Bude vám chutnat víc než z pizzerie
Domácí pizza na plech: Bude vám chutnat víc než z pizzerie Dali byste si k obědu nebo večeři něco dobrého? Vyzkoušejte domácí pizzu na plech. Máme pro vás recept, který je rychlý a jednoduchý. Vypracované těsto na domácí pizzu navíc nemusíte nechat ani kynout. Jak tedy při přípravě domácí pizzy na plech postupovat?
Článek
Výroba majonézy tyčovým mixérem ze tří surovin: Hustou majonézu bez vajec uděláte za pár korun
Výroba majonézy tyčovým mixérem ze tří surovin: Hustou majonézu bez vajec uděláte za pár korun Chtěli byste si připravit hustou majonézu bez vajec? Pokud jako hlavní ingredience zvolíte mléko, olej a sůl, je to velmi snadná a levná záležitost. Jak na to? Zvolte výrobu majonézy tyčovým mixérem a výsledek vás mile překvapí svou konzistencí i chutí.