Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
5 zajímavostí o burčáku, které jste možná ani nevěděli
5 zajímavostí o burčáku, které jste možná ani nevěděli Letošní burčáková sezóna je opět tady. Také nedáte na zkvašený mošt z plodů révy vinné dopustit? V tom případě oceníte pět zajímavostí o burčáku, které jste možná ani nevěděli. Opravdu byste měli vypít tolik burčáku, kolik máte krve? A při jaké teplotě je popíjení burčáku nejlepší? Nejen na tyto otázky se vám pokusíme odpovědět.
Článek
8 věcí, které jste o mužském těle nevěděli
8 věcí, které jste o mužském těle nevěděli V mnoha ohledech bývá ženské tělo a jeho fungování pro muže španělskou vesnicí. Co ale mužské tělo? Ač se to nemusí na první pohled zdát, i ono v sobě skrývá několik překvapení, o kterých mnohé ženy neměly dodnes ani tušení.
Článek
4 techniky líbání, které zaručené odhalí, že v tom nejste dobří
4 techniky líbání, které zaručené odhalí, že v tom nejste dobří Bohužel líbání je jedna z věcí, o které se nikdy nedovíme, zda ji děláme správně. Můžeme však doufat v to, že kdybychom v tom byli opravdu špatní, tak by nám to naše drahá polovička sdělila. Bohužel na to ale spoléhat nemůžeme, a proto pro vás máme dnes 4 techniky líbání, podle kterých poznáte, že v tom nejste vůbec tak dobří, jak jste si mysleli.
Článek
MDŽ: Zajímavosti, které jste o 8. březnu možná nevěděli
MDŽ: Zajímavosti, které jste o 8. březnu možná nevěděli MDŽ neboli Mezinárodní den žen si každoročně připomínáme 8. března. MDŽ však nemá podobu rudých karafiátů, bonboniéry a recitace básní, jako si pamatují naše maminky a babičky. Přinášíme vám několik zajímavostí o Mezinárodním dni žen, o kterých jste možná neměli ani potuchy.
Článek
10 zajímavostí o sprchování, které jste pravděpodobně vůbec netušili
10 zajímavostí o sprchování, které jste pravděpodobně vůbec netušili Většina z nás se sprchuje každý den a někteří dokonce i vícekrát než jednou. V dnešní době je to už téměř zvyk, především to děláme pro naši hygienu. Věděli jste však, že pravidelné sprchování dříve tak obvyklé nebylo? Naopak se jednalo spíše o vzácnost, což si nyní neumíme vůbec představit.
Článek
8 největších "lží" o akné, které jste už slyšeli
8 největších "lží" o akné, které jste už slyšeli Pro každého z nás je akné doslova noční můrou, která se pravidelně objeví v době, kdy je to nejméně vhodné. Když se akné objeví, je úplně jedno, že jeho nositelkou je náctiletá dívka, dospělá žena anebo muž, vždy je jednoduše nevítané.
Článek
Před 108 lety se potopil Titanic: Co jste o této slavné lodi nevěděli?
Před 108 lety se potopil Titanic: Co jste o této slavné lodi nevěděli? Potopení slavné lodi Titanic i po letech přitahuje zájem spousty lidí. Ve své době se jednalo o to největší a nejluxusnější plavidlo a bylo označováno jako „nepotopitelné“. 14. dubna 1912 však narazilo do ledovce a jen o pár hodin později skončilo na dně Atlantiku. Pojďte se s námi podívat na zajímavosti o této legendární lodi.
Článek
9 věcí, které vám pomohou pochopit muže o něco lépe
9 věcí, které vám pomohou pochopit muže o něco lépe Říká se, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. Právě z tohoto důvodu existují věci, které muži na ženách nikdy nepochopí a naopak. Proto jsme si pro vás připravili výčet věcí, které ženám alespoň o něco více pomohou opačné pohlaví pochopit.
Článek
9 výhod, které s sebou přináší manželství
9 výhod, které s sebou přináší manželství Z neznámého důvodu v posledních letech s sebou slovo manželství nese lehce negativní tón a jen málokdo si dokáže manželství chválit. Existují stovky vtípků na tohle téma a pochopitelně i rozhovory se nesou ve stejném duchu.
Článek
9 tipů, které vám pomohou, abyste si nemuseli mýt vlasy každý den
9 tipů, které vám pomohou, abyste si nemuseli mýt vlasy každý den Stále přibývá lidí, kteří jsou nuceni mýt si vlasy každý den. Ačkoliv si vlasy večer umyjí, druhý den už vypadají, jako by si je nemyli týden. Paradoxem ovšem je, že denní mytí vlasy poškozuje – vlasy se vysušují a konečky třepí. Tyto rady by vám měly pomoci, aby se doba mezi jednotlivými mytími prodloužila.
Článek
Jste tou, o které muži sní? Tyto ženy dokážou muže doslova uhranout
Jste tou, o které muži sní? Tyto ženy dokážou muže doslova uhranout Jste při intimních situacích sebevědomá? Právě to má podle vědců z Belgie velký vliv na váš sexuální život. Vaše sebevědomí ovšem neovlivňuje, jak by se mohlo na první pohled zdát, krásná postava, ale spíše tvář.
Článek
Devět signálů, které prozradí, že jste těhotná ještě dřív, než těhotenský test
Devět signálů, které prozradí, že jste těhotná ještě dřív, než těhotenský test Když žena zatouží po miminku, mnohdy jí její tělo dá mnoho signálů, díky kterým s jistotou pozná, že za devět měsíců se stane maminkou. Tyto signály se častokrát objeví mnohem dříve, než vůbec například těhotenský test odhalí, že je žena těhotná.
Článek
Jarní očista šatníku: Které věci už jste dávno měly vyřadit?
Jarní očista šatníku: Které věci už jste dávno měly vyřadit? Dámské šatníky zpravidla praskají ve švech a překypují nejrůznějšími věcmi, včetně těch, kterých jsme se my ženy měly již dávno zbavit. Tyto věci tam máme všechny bez rozdílu, bohužel…
Článek
Jste manželé a vaše líbání už není tak vášnivé? Známe důvody, proč tomu tak je
Jste manželé a vaše líbání už není tak vášnivé? Známe důvody, proč tomu tak je Všichni máme v paměti svůj první opravdový polibek. Ne ten letmý dotek na rty, ale ten pravý „francouzák“, při kterém se vám zatočila hlava, podlomila kolena a vaše mysl přestávala fungovat. Ten, kterým vám váš milý dával najevo svou vášeň, touhu a náklonnost.
Článek
Princezna se zlatou hvězdou: Co jste o této pohádce nevěděli?
Princezna se zlatou hvězdou: Co jste o této pohádce nevěděli? Pohádka Princezna se zlatou hvězdou je už po desetiletí stálicí na televizních obrazovkách a zcela jistě si ji užijeme i tyto Vánoce. Od vzniku této oblíbené pohádky uběhlo už 62 let. Jaké bylo zákulisí této pohádky a kdo třeba přišel k úrazu? Pojďte se s námi podívat na ty nejlepší zajímavosti z pohádky o princezně Ladě a princi Radovanovi.