Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Šest medailí pro Mucha Sekty z vinařské soutěže O pohár Karla IV.
Šest medailí pro Mucha Sekty z vinařské soutěže O pohár Karla IV. 26. listopadu 2021 – Pod záštitou Cechu českých vinařů se v Kutné Hoře uskutečnila soutěž O pohár Karla IV. Degustátoři rozdělení do pěti komisí udělili produktům značky Mucha Sekt celkem šest medailí – tři zlaté a tři stříbrné.
Článek
Nestihli jste částečné zatmění Měsíce 16. května v 4:27? Takto probíhalo
Nestihli jste částečné zatmění Měsíce 16. května v 4:27? Takto probíhalo Kdo chtěl v pondělí 16. května vidět částečné zatmění Měsíce, musel si přivstat. Začátek této unikátní podívané totiž nastal před východem Slunce v 4:27. Pokud jste zaspali nebo jste na částečné zatmění Měsíce zapomněli, můžete jej zhlédnout alespoň ze záznamu. Na sociálních sítích totiž koluje spousta fotek i videí.
Článek
Světový den jídla si každoročně připomínáme 16. října. Ukazuje nůžky mezi chudobou a blahobytem
Světový den jídla si každoročně připomínáme 16. října. Ukazuje nůžky mezi chudobou a blahobytem Světový den jídla se 16. října slaví již od roku 1981. Tento významný mezinárodní den si každoročně připomíná více než 150 zemí světa. Světový den jídla přitom vznikl na základě rozhodnutí Organizace OSN pro výživu a zemědělství. Co je jeho podstatou?
Článek
Ideál ženské krásy napříč různými kulturami: Od Thajska až po Indii
Ideál ženské krásy napříč různými kulturami: Od Thajska až po Indii Pokud se někoho ve svém okolí zeptáte, jak si představuje ideál krásy, je pravděpodobné, že odpovědi se zas tak příliš lišit nebudou. Rovnoměrné křivky, zdravé vlasy, rovné a bílé zuby. Co však platí pro nás, nemusí platit pro zbytek světa. Jak si ideál krásy představují africké domorodé kmeny, Japonci nebo Maoři z Nového Zélandu?
Článek
Antigenní testy: Dobrovolné testování veřejnosti na koronavirus začne již 16. prosince
Antigenní testy: Dobrovolné testování veřejnosti na koronavirus začne již 16. prosince Dobrovolné antigenní testování veřejnosti na přítomnost covidu-19 odstartuje už ve středu 16. prosince. Antigenní test bude zdarma, uhradí jej za vás zdravotní pojišťovna. Jak často a kde můžete tyto testy na koronavirus podstoupit?
Článek
Kvašáky z okurek milovaly už naše babičky. Tato letní pochoutka je plná probiotických kultur
Kvašáky z okurek milovaly už naše babičky. Tato letní pochoutka je plná probiotických kultur Co s úrodou okurek? Nemusíte je pouze nakládat do sladkokyselého nálevu. Vyrobte si z nich vynikající kvašáky. Jde konkrétně o konzervované okurky, které prošly mléčným kvašením. Na této lahůdce obsahující zdraví prospěšné probiotické kultury si pochutnáte už po sedmi dnech od jejího naložení.
Článek
Taťána Kuchařová se před 16 lety stala Miss World. Tento okamžik mi navždy změnil život, napsala
Taťána Kuchařová se před 16 lety stala Miss World. Tento okamžik mi navždy změnil život, napsala Modelka a zakladatelka nadace Krása pomoci, Taťána Kuchařová, se stala v roce 2006 Miss World. Tehdy osmnáctiletá dívka byla první a stále je poslední Češkou, která kdy zvítězila v této mezinárodní soutěži krásy. Že od chvíle, kdy obdržela korunku Miss World, uplynulo již 16 let, Taťána Kuchařová nostalgicky zavzpomínala na Instagramu.
Článek
Protiepidemický systém PES začne v Česku platit od 16. listopadu. Řídit se podle něj bude postupné uvolňování
Protiepidemický systém PES začne v Česku platit od 16. listopadu. Řídit se podle něj bude postupné uvolňování Ministerstvo zdravotnictví v pátek 13. listopadu představilo nový protiepidemický systém PES, podle kterého se bude v Česku řídit postupné uvolňování restriktivních opatření. Tento systém má na stupnici 0 až 100 celkem 5 stupňů. V současné době se Česko dle ministra Blatného nachází v nejvyšším stupni 5, brzy by však mělo přejít na stupeň 4.
Článek
Chalupa Wishbone Cottage z 16. století vypadá zchátrale a opuštěně. Uvnitř se však ukrývá útulné bydlení
Chalupa Wishbone Cottage z 16. století vypadá zchátrale a opuštěně. Uvnitř se však ukrývá útulné bydlení Často se říká, že bychom neměli dát na první dojem. V případě chalupy Wishbone Cottage nacházející se v Malvernských vrších v Anglii toto rčení platí dvojnásobně. Ač exteriér domu působí zchátralým dojmem, při otevření vchodových dveří se vám v celé kráse odhalí skvostný interiér. Paradoxem je, že tato chalupa dříve sloužila jako stáj a sklad sena.
Článek
Úspěšná slovenská běžkyně Annamária Horváthová je v 16 letech těhotná. Její máma ji chce poslat na potrat
Úspěšná slovenská běžkyně Annamária Horváthová je v 16 letech těhotná. Její máma ji chce poslat na potrat Pamatujete si na slovenské děvčátko, které vyhrálo běžecké závody v pouhých balerínkách a poté bodovalo na Slovensku v celostátních závodech? Annamária Horváthová, která před sebou měla slibnou sportovní kariéru, je těhotná. Tuto skutečnost sama nadějná sportovkyně potvrdila slovenskému listu Nový Čas.
Článek
Australskou surfařku věznil v Indii 2 měsíce muž a každý den ji znásilňoval. Otřesný zážitek přežila a po 16 letech o něm napsala knihu
Australskou surfařku věznil v Indii 2 měsíce muž a každý den ji znásilňoval. Otřesný zážitek přežila a po 16 letech o něm napsala knihu Když bylo Australance Carmen Greentree 22 let, dala si pauzu od profesionálního surfování a vyjela studovat do Himalájí. Po cestě za studiem ji však v Novém Dillí podvedl muž, který jí slíbil, že ji bezpečně převeze na sever země. Kvůli své naivitě zůstala Carmen dvě měsíce uvězněná v houseboatu, kde jí její věznitel každý den znásilňoval a bil.