Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Cesta do Chorvatska autem 2021: Přehled podmínek, které musíte splnit, abyste si užili dovolenou u moře
Cesta do Chorvatska autem 2021: Přehled podmínek, které musíte splnit, abyste si užili dovolenou u moře Chorvatsko patří k nejoblíbenějším destinacím, v níž statisíce Čechů každoročně tráví svou letní dovolenou. Ani letošní rok není výjimkou. Vzhledem ke koronavirové krizi to má však několik háčků. Plánujete letos cestu do Chorvatska autem? Máme pro vás přehled podmínek, které musíte při vstupu do tohoto jihoevropského státu splnit.
Článek
Dostal od své ženy erotickou fotografii, kvůli které zažádal o rozvod. Jen malý detail rozbil celé manželství
Dostal od své ženy erotickou fotografii, kvůli které zažádal o rozvod. Jen malý detail rozbil celé manželství Není nic neobvyklého, když si partneři mezi sebou posílají erotické fotografie, které mají dokázat, jak moc na sebe navzájem myslí a možná i trochu poškádlit fantazii.
Článek
Nejhorší pandemie v historii lidstva, které byly zákeřnější než koronavirus
Nejhorší pandemie v historii lidstva, které byly zákeřnější než koronavirus Celý svět v současné době děsí řádění nového koronaviru a mnoho lidí má strach o své životy a životy svých blízkých. Pokud se však podíváme do historie, zjistíme, že koronavirus je zatím jen slabý odvar toho, čím si lidstvo již muselo projít. Pojďme se dnes podívat na nejhorší pandemie, které nás v minulosti zasáhly.
Článek
Zdravotní sestra ukazuje rodině novorozeně. To, co se dělo za ní, neměl nikdo vidět
Zdravotní sestra ukazuje rodině novorozeně. To, co se dělo za ní, neměl nikdo vidět Všichni novopečení rodiče se rádi chlubí fotkou svého narozeného dítěte. Jinak tomu nebylo ani v tomto případě. Sestřička z porodnice ukazuje rodině jejich novorozeně a ti si jej vyfotí. Později si ale všimnou toho, co si na první fotce svého dítěte asi nepřáli vidět.
Článek
MDŽ: Zajímavosti, které jste o 8. březnu možná nevěděli
MDŽ: Zajímavosti, které jste o 8. březnu možná nevěděli MDŽ neboli Mezinárodní den žen si každoročně připomínáme 8. března. MDŽ však nemá podobu rudých karafiátů, bonboniéry a recitace básní, jako si pamatují naše maminky a babičky. Přinášíme vám několik zajímavostí o Mezinárodním dni žen, o kterých jste možná neměli ani potuchy.
Článek
Částečné zatmění Slunce 25. října 2022: Úžasnou podívanou sledujte v době mezi 11:12 a 13:23
Částečné zatmění Slunce 25. října 2022: Úžasnou podívanou sledujte v době mezi 11:12 a 13:23 V úterý 25. října 2022 máte možnost na obloze vidět jedinečnou podívanou. Nad územím Česka totiž dojde k částečnému zatmění Slunce. Abyste tento jedinečný úkaz nepropásli, vzhlédněte k nebi kolem poledne. A to přesně v době mezi 11:12 a 13:23.
Článek
Oklahomská zoo zveřejnila ultrazvuk sloního mláděte. Není nic roztomilejšího
Oklahomská zoo zveřejnila ultrazvuk sloního mláděte. Není nic roztomilejšího Pracovníci zoologické zahrady v americké Oklahomě zveřejnili kouzelné video, které rozhodně stojí za zhlédnutí. Jde o ultrazvukový snímek nenarozeného sloního mláděte, které v břiše nosí samice slona asijského Asha. Na ultrazvuku je vidět hlava, chobot i nohy sloního miminka, které přijde na svět až v roce 2022.
Článek
Chorvatsko od 1. 7. nečekaně změnilo podmínky pro cestování: Co vše pro vstup do této země potřebujete?
Chorvatsko od 1. 7. nečekaně změnilo podmínky pro cestování: Co vše pro vstup do této země potřebujete? Vyrážíte na letní dovolenou do Chorvatska? V tom případě se mějte na pozoru. Tato balkánská země od 1. července nečekaně změnila podmínky, které musíte dodržet při překročení chorvatských hranic. Chorvatsko se v zásadě vrací k opatřením, která platila před dvěma týdny. Jaké jsou tedy aktuální podmínky pro cestování do Chorvatska?
Článek
Zapojte se do soutěže a vyrazte na Island s kapesníky Kleenex
Zapojte se do soutěže a vyrazte na Island s kapesníky Kleenex Kdo by nechtěl navštívit Island, ostrov, který okouzluje návštěvníky přírodními krásami, dravými řekami přecházejícími do hučících vodopádů, obřími ledovci a dřímajícími sopkami. Island je ostrov, který prostě musíte vidět. A navštívit jej je přitom tak snadné.
Článek
Proč vás lidé pomlouvají: Závidí vám, mají nízké sebevědomí nebo jdou s davem
Proč vás lidé pomlouvají: Závidí vám, mají nízké sebevědomí nebo jdou s davem Pomluvy jsou nejen doménou žen, ale i mužů. Mluvit o někom za jeho zády je nedílnou součástí naší kultury. S pomluvami, které o vás ostatní šíří, nic neuděláte. Můžete ale změnit svůj přístup k tomu, co o vás nepřejícní lidé říkají. V prvé řadě byste měli znát jejich důvody, které je ženou k pomluvám. Následně berte jejich řeči s nadhledem.
Článek
Co by měli nastávající rodiče vědět ještě před příchodem miminka?
Co by měli nastávající rodiče vědět ještě před příchodem miminka? Mít dítě je možná ta největší změna, kterou člověk ve svém životě zažije. Tímto rozhodnutím vkročíte do říše neznáma, ve které se všemu musíte učit téměř od základů. Pochopitelně, že všechny tyto nástrahy a novinky budou stát za to, vždyť za pár měsíců se narodí malý človíček, kterého budete bezmezně milovat po celý život.
Článek
Jak dnes žijí chlapci ze známé fotografie, která obletěla internet? Jeden z nich poslal do vesmíru raketu
Jak dnes žijí chlapci ze známé fotografie, která obletěla internet? Jeden z nich poslal do vesmíru raketu Jen málokomu, kdo pravidelně navštěvuje sociální sítě, unikla tato fotografie, která zachycuje čtveřici kamarádů sedících u stolu s poměrně znuděnými výrazy. S touto fotografií se vytvořilo několik vtipných obrázků, které internetový svět obletěly několikrát. Kdo vlastně jsou ale tito chlapci a jak vypadají dnes?
Článek
4 zajímavosti o jmelí: Na Vánoce jej doma zavěste, musí být ale darované
4 zajímavosti o jmelí: Na Vánoce jej doma zavěste, musí být ale darované Bez větvičky jmelí si snad nikdo z nás nedokáže představit vánoční svátky. Tato zelená rostlina s bílými bobulkami je výjimečná a mnozí z nás jí přisuzují magickou moc. Přinášíme 4 zajímavosti o jmelí, které se vyplatí znát.
Článek
Zdravotní sestřičky ukázaly šokující fotku dítěte v bazénu. Kvůli barvě plavek není ve vodě vůbec vidět
Zdravotní sestřičky ukázaly šokující fotku dítěte v bazénu. Kvůli barvě plavek není ve vodě vůbec vidět Zdravotní sestřičky z organizace CPRkids zveřejnily na Instagramu fotku, nad kterou by měli popřemýšlet zvlášť rodiče malých dětí. Jedná se o snímek bazénu s koupajícím se dítětem, které však není vzhledem k barvě plavek vůbec vidět. Na barvě dětských plavek tedy velmi záleží, vzkazují rodičům zdravotnice.