Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jahodový sirup za studena chutná v domácí limonádě i ředěný vodou. Jeho přípravu zvládne každý
Jahodový sirup za studena chutná v domácí limonádě i ředěný vodou. Jeho přípravu zvládne každý Jahodová sezona je opět tady. Všichni si chceme tohoto ovoce užít plnými doušky, a tak jej jíme čerstvé, připravujeme si z něj marmeládu nebo zmrzlinu. Jahody můžeme zkrátka zpracovat na různé způsoby. Už jste vyzkoušeli jahodový sirup za studena? Pokud ne, prozradíme vám, jak si jej připravit.
Článek
Recept na hustý rajčatový protlak. Ze zralých rajčat jej připravíte rychle a snadno
Recept na hustý rajčatový protlak. Ze zralých rajčat jej připravíte rychle a snadno Co s úrodou zralých rajčat? Připravte si z nich hustý rajčatový protlak, který následně při vaření využijete v průběhu celého roku. Přinášíme recept na domácí rajčatový protlak, který zvládnete udělat rychle a snadno.
Článek
Jak se dělají kuřecí nugety? Jejich přesné přísady a postup přípravy výrobci drží v tajnosti
Jak se dělají kuřecí nugety? Jejich přesné přísady a postup přípravy výrobci drží v tajnosti Kuřecí nugety patří k oblíbeným pokrmům současnosti, tento smažený pokrm si oblíbily zejména děti. Kuřecí nugety si můžete dopřát v některých řetězcích rychlého občerstvení, koupit si je můžete také v supermarketu ve formě zmraženého polotovaru a následně si je připravit doma. Jak se vůbec kuřecí nugety dělají? Málokdo to ví přesně.
Článek
4 recepty na levné vánoční cukroví: Vyzkoušejte kokosové kuličky, ořechové pusinky, mrkvové cukroví nebo kokosky
4 recepty na levné vánoční cukroví: Vyzkoušejte kokosové kuličky, ořechové pusinky, mrkvové cukroví nebo kokosky Příprava vánočního cukroví není vzhledem k rostoucím cenám potřebných surovin vůbec levná záležitost. Jestliže máte na letošní vánoční svátky omezený finanční rozpočet, jistě se poohlížíte po receptech na vánoční cukroví, které zvládnete udělat za pár korun. Pro inspiraci přinášíme 4 recepty na levné vánoční cukroví, které navíc báječně chutná.
Článek
Jak se navždy zbavit otravného akné? Stačí vám k tomu pouze jediná surovina!
Jak se navždy zbavit otravného akné? Stačí vám k tomu pouze jediná surovina! Akné může být pro některé z vás bojem s větrnými mlýny. Ačkoliv se všemožně snažíte, používáte pravidelně přípravky pro vyčistění pleti, akné nemizí a vy se cítíte bezradní. Někdy je však lepší se vydat přírodní cestou a na předražené kosmetické přípravky se vykašlat.
Článek
Zemřela Julie Powellová, kterou proslavil film o vaření Julie a Julia s Meryl Streepovou. Světoznámé kuchařce bylo 49 let
Zemřela Julie Powellová, kterou proslavil film o vaření Julie a Julia s Meryl Streepovou. Světoznámé kuchařce bylo 49 let V pouhých 49 letech zemřela na zástavu srdce americká spisovatelka, kuchařka a foodblogerka Julie Powellová. Její autobiografická kniha se v roce 2009 stala předlohou světoznámého filmu o vaření Julie a Julia, ve kterém si hlavní roli zahrála Meryl Streepová a Amy Adamsová. O náhlé smrti Julie Powellové informoval její manžel.
Článek
Módní trendy roku 2021. Do popředí se dostávají zemité barvy a vrací se teplákové soupravy
Módní trendy roku 2021. Do popředí se dostávají zemité barvy a vrací se teplákové soupravy Módní trendy jsou v neustálém pohybu. Dokazuje to také letošní rok 2021, v rámci kterého módní návrháři i oděvní značky upřednostňují jedinečné střihy, barvy, vzory i textilie. Které módní trendy tedy budou vládnout celému roku 2021?
Článek
Krémová polévka z pečené zeleniny chutná skvěle. Dodá také vitaminy a zahřeje
Krémová polévka z pečené zeleniny chutná skvěle. Dodá také vitaminy a zahřeje Přemýšlíte, co dobrého byste si dali v průběhu podzimních měsíců k večeři? Chcete-li si pochutnat, pořádně se nasytit, a navíc se zahřát a doplnit potřebné vitamíny, připravte si krémovou polévku z pečené zeleniny. Její příprava je naprosto jednoduchá, ovšem výsledek stojí za to.
Článek
Jak ušlehat tuhý sníh z bílků? Držte se několika pravidel, která zaručí úspěch
Jak ušlehat tuhý sníh z bílků? Držte se několika pravidel, která zaručí úspěch Tuhý sníh z bílků má mnoho způsobů využití. Uplatnění nachází jako náplň do kremrolí z listového těsta, zajišťuje také nadýchanost některých moučníků či zeleninových nákypů. Jak opravdu na pevný sníh, který při šlehání nespadne? Zkuste se řídit následujícími osvědčenými radami, díky kterým z vaječných bílků ušleháte skutečně tuhý sníh.
Článek
Jak nosit crop top? Móda odhalených bříšek sluší i ženám s kily navíc
Jak nosit crop top? Móda odhalených bříšek sluší i ženám s kily navíc Hitem letošního léta je bezkonkurenčně crop top. V zásadě jde o zkrácenou variantu tílka nebo trička, jejichž střih odhaluje bříško. Řada žen se crop topů bojí, protože neví, jak je nosit. Tento kousek oblečení si však mohou dovolit nejen štíhlé dívky, ale také ženy s pár kily navíc. Poradíme, s čím crop top zkombinovat, aby slušel i vám.
Článek
Zemřel slavný irský herec Ray Stevenson. Bylo mu 58 let
Zemřel slavný irský herec Ray Stevenson. Bylo mu 58 let Filmové a seriálové fanoušky zaskočila náhlá smrt slavného irského herce Ray Stevensona. Hvězdě filmů Thor, RRR, Král Artuš nebo seriálů Vinkingové a Pod černou vlajkou bylo pouhých 58 let. Ray Stevenson náhle skonal během svého pobytu v Itálii. Přesná příčina jeho smrti zatím není známá.
Článek
Kosti svatých jsou tradiční dušičkové pečivo. Vyzkoušejte recept, na který spousta z nás nedá dopustit
Kosti svatých jsou tradiční dušičkové pečivo. Vyzkoušejte recept, na který spousta z nás nedá dopustit K období Svátku Všech svatých 1. listopadu a Dušiček 2. listopadu se v Česku vztahuje velmi oblíbená lidová tradice. Jde o pečení sladkého kynutého pečiva s názvem kosti svatých, které má tvar kostiček nebo zkřížených hnátů. Chcete si letos upéct kosti svatých i vy? Máme pro vás osvědčený recept, který stojí za vyzkoušení.
Článek
Macramé neboli drhání jako staronový hit: Ožívá na náušnicích i bytových doplňcích
Macramé neboli drhání jako staronový hit: Ožívá na náušnicích i bytových doplňcích Pokud jste zažili 70. a 80. léta 20. století, možná si vzpomínáte na to, jak ženy tvořily z provázků dekorativní závěsy na stěnu, ale také náramky na zápěstí. Této technice se říkalo drhání, dnes se vznešeněji označuje jako macramé. A zažívá obrovský comeback. Velmi populární jsou například macramé náušnice, ale i stínidla na lampu.
Článek
Jednoduchý návod, jak vyrobit roušku bez šití: Za 20 sekund složíte účinnou ochranu
Jednoduchý návod, jak vyrobit roušku bez šití: Za 20 sekund složíte účinnou ochranu Klasické roušky jsou v současné době nedostatkovým zbožím. Neobejdete se však bez nich, pokud se chystáte do práce, na nákup nebo do nemocničního zařízení. Dobrou zprávou je, že roušku si můžete během chvíle vyrobit z materiálu, který máte doma. A nepotřebujete k tomu jehlu a nit, ani šicí stroj.
Článek
Košilové šaty: Staronový trend, který si zamilujete
Košilové šaty: Staronový trend, který si zamilujete Do dámských šatníků se letos vkradl další staronový prvek. Tím není nic jiného než návrat módy košilových šatů. Tyto pohodlné kousky mají spoustu podob. Vzít si na sebe můžete košilové šaty různých střihů, barev i vzorů, v nichž budete vypadat elegantně i ležérně. Zapomeňte na klasické šaty, tento trendy kousek si letošní léto oblečte i vy!
Článek
MINT Market se tuto sobotu již po čtvrté vrací do Pardubic
MINT Market se tuto sobotu již po čtvrté vrací do Pardubic MINT Market se v sobotu 23. května vrací do areálu Automatických mlýnů v Pardubicích. Na 50 prodejců nabídne vybrané módní kousky, šperky, kabelky, bio kosmetiku a další autorské designové výrobky, které jinde nekoupíte. Chybět nebudou ani vybrané delikatesy. Vstup na akci je zdarma, MINT Market je bezbariérový a čtyřnozí parťáci jsou vítáni.