Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Ornella Koktová sdílela vánoční fotku se svými dvěma nejmenšími dětmi. Sven a Lilianne vypadají jako dvojčata, shodují se lidé
Ornella Koktová sdílela vánoční fotku se svými dvěma nejmenšími dětmi. Sven a Lilianne vypadají jako dvojčata, shodují se lidé Ornella Koktová je trojnásobnou maminkou. Zatímco její syn Quentin oslavil už 8 let a je z něj velký školák, má doma ještě dva malé drobečky. A to 20měsíčného Svena a 8měsíční Lilianne. Právě se svými nejmenšími dětmi Ornella Koktová nafotila krásné vánoční snímky. A jak jim to sluší!
Článek
36 procentům lidí, kteří prodělali covid, se nevytvořily protilátky. Tvrdí výzkum americké University of Pennsylvania
36 procentům lidí, kteří prodělali covid, se nevytvořily protilátky. Tvrdí výzkum americké University of Pennsylvania Prodělali jste v minulosti onemocnění covid-19 a máte za to, že jste plně chráněni proti příští nákaze? V tom případě vás nepotěší zjištění vědců z americké University of Pennsylvania. Tito odborníci během svého výzkumu vypozorovali, že 36 procentům lidí, kteří prodělali covid, se následně nevytvořily protilátky.
Článek
Poznejte tajemství lidí, kteří nejsou nikdy nemocní: Dodržujte následující rituály
Poznejte tajemství lidí, kteří nejsou nikdy nemocní: Dodržujte následující rituály Určitě byste ve své rodině nebo v okruhu přátel našla alespoň jednoho člověka, který má zdraví jako z oceli. Nachlazení nebo chřipka jej v průběhu roku rozhodně nedostanou. A antibiotika? Ty měl snad před několika lety. V čem ale spočívá tajemství toho, že není vůbec nemocný? V několika zásadních rituálech, které stojí za to dodržovat!
Článek
24letá dívka s roztroušenou sklerózou: Každý den se setkávám s předsudky od cizích lidí
24letá dívka s roztroušenou sklerózou: Každý den se setkávám s předsudky od cizích lidí Každý den se setkáváme s mladými lidmi, o kterých bychom v žádném případě neřekli, že trpí velmi vážnou nemocí. Proto nás ani nenapadne, abychom na ně brali ohledy a pustili je třeba sednout v autobusu či tramvaji. Na to, že zdání klame, pravidelně naráží také 24letá Amelia Ayresová z Plymouthu, která – ač vypadá skvěle – má roztroušenou sklerózu.
Článek
Belgická fotografka sdílela kontroverzní snímky porodu do průhledné vany: Její fotky jsou podle některých lidí nevhodné a pobuřující
Belgická fotografka sdílela kontroverzní snímky porodu do průhledné vany: Její fotky jsou podle některých lidí nevhodné a pobuřující Porod je sám o sobě velmi intimní záležitostí, kterou chce většina žen sdílet pouze s nejužším okruhem lidí. Přesným opakem je jedna belgická maminka, která se rozhodla rodit do průsvitné vany a zvěčnit se při porodu fotografkou Marijkou Thoen s tím, že tyto fotky budou veřejné. Obě ženy však svým přístupem vyvolaly velmi bouřlivé reakce.
Článek
Optická hádanka, ve které dost lidí pohořelo: Najdete na fotce schovaného psa?
Optická hádanka, ve které dost lidí pohořelo: Najdete na fotce schovaného psa? Prohlédněte si pozorně fotku parku a zjistěte, jak bystrý máte zrak. Vaším úkolem je najít psa, který se může skrývat v trávě, pod stromy nebo poblíž cestičky. Opravdu jej nevidíte, ať už se snažíte sebevíc? Tato optická hádanka má opravdu snadné řešení, na které však na první pohled nemusíte přijít.
Článek
Chlapec z Irska večeřel na kartonové krabici mezi bezdomovci: Jeho fotka dojala čtvrt milionu lidí
Chlapec z Irska večeřel na kartonové krabici mezi bezdomovci: Jeho fotka dojala čtvrt milionu lidí Snad každému z nás se sevře srdce při pohledu na dítě, které strádá a není viditelně šťastné. Právě proto vyvolal na sociálních sítích takové rozhořčení příspěvek irské dobrovolnické organizace The Homeless Street Cafe zobrazující 5letého chlapce, který se spolu s lidmi bez domova sklání nad svou večeří položenou na papírovém kartonu.
Článek
Monika Bagárová a Makhmud Muradov spolu jako rodiče: Na Instagramu zveřejnili společnou fotku s Ruminkou
Monika Bagárová a Makhmud Muradov spolu jako rodiče: Na Instagramu zveřejnili společnou fotku s Ruminkou Monika Bagárová a Makhmud Muradov sdíleli na Instagramu společný snímek, na kterém veřejně ukázali, že jsou stále rodina. Na kouzelné fotce, kterou pořídili v jednom pražském hračkářství, nechyběla ani jejich takřka dvouletá dcerka Ruminka. Společně jim to sluší, co říkáte?
Článek
Balonové rukávy jako módní trend letošního jara. Skvěle vypadají na šatech, halenkách i bundách
Balonové rukávy jako módní trend letošního jara. Skvěle vypadají na šatech, halenkách i bundách Jaké jsou nejžhavější módní trendy letošního jara? Rozhodně balonové rukávy, které hlásí velký návrat. I když je tento speciální střih rukávů starý stovky let, pravidelně se vrací do módy a ani letošní rok není výjimkou. Jaké kousky s balonovými rukávy by vám tedy letos neměly chybět v šatníku?
Článek
Chtěla vypadat jako Barbie, je z ní zombie. Fotky irácké influencerky jsou jenom pro otrlé
Chtěla vypadat jako Barbie, je z ní zombie. Fotky irácké influencerky jsou jenom pro otrlé Influencerka Dalia Naeem se chtěla co nejvíce podobat ikonické panence Barbie. Podstoupila proto 43 plastických operací, které se podle mnohých názorů tak úplně nepovedly. Své sledující na sociálních sítích v současné době děsí vzhledem. Někteří lidé tvrdí, že spíš než Barbie, jim připomíná zombie z hororu.
Článek
O barvě těchto šatů a tenisek se hádají miliony lidí: Proč vidíme odlišné barvy?
O barvě těchto šatů a tenisek se hádají miliony lidí: Proč vidíme odlišné barvy? Internetem se jako lavina šíří fotka tenisek, kvůli které lidé vedou nekonečné spory. Důvod je prostý. Nemůžou se shodnout na barvě, které tyto boty mají. Jedni vidí šedo-tyrkysovou a druzí růžovo-bílou kombinaci. Je to jako v případě legendárních šatů, o kterých se lidé hádali, zda jsou černo-modré, nebo bílo-zlaté. A co vy? Jaké barvy vidíte?
Článek
Nestárnoucí Helena Vondráčková se ukázala v plavkách. V 75 letech má postavu jako dvacítka
Nestárnoucí Helena Vondráčková se ukázala v plavkách. V 75 letech má postavu jako dvacítka Zpěvačka Helena Vondráčková svým nestárnoucím vzhledem dokazuje, že věk je jenom číslo. Tentokrát všem vyrazila dech na Instagramu, kde sdílela fotky ve dvoudílných plavkách. Ačkoliv letos v červnu Helena Vondráčková oslavila již 75. narozeniny, na tento věk by ji tipoval málokdo.
Článek
Členové Rybiček 48, Ondra Štorek, Petr Lebeda a Michal Brener: Čím chtěli být jako malí kluci?
Členové Rybiček 48, Ondra Štorek, Petr Lebeda a Michal Brener: Čím chtěli být jako malí kluci? Česká pop-punková kapela Rybičky 48, na kterou můžete vyrazit ve čtvrtek 20. října 2022 do pražské O2 arény, má celkem čtyři členy. Kromě frontmana Kuby Ryby jsou to Petr Lebeda, Ondra Štorek a Michal Brener. A právě tito tři poslední pánové se rozpovídali o tom, jaké bylo jejich dětství. Zajímá vás, čím chtěli být jako malí?
Článek
Milovnice otužování Eva Decastelo zahájila ve Vltavě novou sezonu. V ledové vodě je jako doma
Milovnice otužování Eva Decastelo zahájila ve Vltavě novou sezonu. V ledové vodě je jako doma Modelka a moderátorka Eva Decastelo je milovnicí otužování. Letos na podzim si počkala, až venkovní teploty klesnou pod nulu, a opět se vydala koupat do ledové Vltavy. Na sociálních sítích následně ohlásila, že odstartovala novou otužovací sezonu.