Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Chtěla, aby její děti začaly po sobě uklízet. Její trik teď sdílí matky po celém světě
Chtěla, aby její děti začaly po sobě uklízet. Její trik teď sdílí matky po celém světě Asi každá máma ví, že starost o děti a domácnost je zápřah na plný úvazek. A co teprve, pokud těch dětí máte víc?! Jednu z maminek už začalo štvát, že musí po svých dětech neustále uklízet nepořádek a rozhodla se s tím něco udělat.
Článek
Koronavirus a děti: Některé případy nákazy jsou velmi vážné, upozorňují čínští vědci
Koronavirus a děti: Některé případy nákazy jsou velmi vážné, upozorňují čínští vědci V případě nákazy novým koronavirem jsou za nejohroženější skupinu považováni senioři. Data z čínské studie publikovaná v akademickém magazínu Pediatrics však poukazují na to, že onemocnění COVID-19 není milosrdné ani vůči dětem. Z této studie vyplývá, že zvlášť u velmi malých dětí může mít koronavirus těžší průběh.
Článek
Umělkyně Mihaeala Noroc fotí na ulicích nejkrásnější ženy světa: Prohlédněte si její Atlas krásy
Umělkyně Mihaeala Noroc fotí na ulicích nejkrásnější ženy světa: Prohlédněte si její Atlas krásy Rumunská fotografka Mihaela Noroc procestovala v posledních pěti letech více než šedesátku zemí. V každém koutě světa hledala nádherné ženy, jejichž krásu zachytila na unikátních portrétních fotografiích. Mihaelu v její úsilí nezastavilo ani narození dcerky, která ji doprovází na cestách.
Článek
Uveřejňujete fotky svých dětí na sociálních sítích? Známe důvody, proč byste to neměla dělat
Uveřejňujete fotky svých dětí na sociálních sítích? Známe důvody, proč byste to neměla dělat Hrdé maminky se chtějí hlavně na Facebooku a Instragramu ostatním pochlubit, jak krásné, skvělé a roztomilé jsou jejich děti. Samozřejmě, že touží po pochvale a obdivu, ale neuvědomují si, že své děti zbytečně vystavují bezpečnostním rizikům. Když už chcete na sociální síti postnout fotku své ratolesti, na co konkrétně byste si měla dát pozor?
Článek
Dětské rukávky do vody nejsou zárukou bezpečí. Virální video šokovalo svět
Dětské rukávky do vody nejsou zárukou bezpečí. Virální video šokovalo svět Spousta rodičů dává svým malým dětem na plavání dětské rukávky, o kterých si myslí, že jejich ratolesti udrží bezpečně nad hladinou. Jak názorně předvedla jedna maminka ve svém instagramovém videu, jde o mylnou domněnku. Dětské rukávky do vody mohou být samy o sobě extra nebezpečné.
Článek
Jaké je vaše dítě podle znamení zvěrokruhu, ve kterém se narodilo?
Jaké je vaše dítě podle znamení zvěrokruhu, ve kterém se narodilo? Ačkoliv děti přicházejí na svět s určitými geneticky získanými vlastnostmi, jejich osobnost z jisté části také tvoří znamení zvěrokruhu, ve kterém se narodily. Jaké jsou tedy základní rysy jednotlivých znamení?
Článek
Vaše hvězdné znamení prozrazuje, jaký jste typ mámy: Opravdu to na vás sedí?
Vaše hvězdné znamení prozrazuje, jaký jste typ mámy: Opravdu to na vás sedí? Hvězdy určují podstatné rysy lidské osobnosti. Mají vliv i na to, jakým způsobem se budete chovat v různých fázích svého života, tedy i při výchově dětí. Vaše znamení zvěrokruhu ovlivňuje i to, jaký jste (nebo budete) maminkovský typ. Ovšem bez ohledu na to, co říkají hvězdy, vás budou vaše děti vždy považovat za tu nejlepší mámu na světě.
Článek
Eva Burešová reagovala na tragédii v Krkonoších: Krvácí mi srdce, napsala
Eva Burešová reagovala na tragédii v Krkonoších: Krvácí mi srdce, napsala Tragická smrt 40leté mámy a jejího 3letého synka v Krkonoších zasáhla celé Česko. Názor na celou věc má také Eva Burešová, která se o celé tragédii rozepsala na svém Instagramu. Herečka vzkázala lidem, kteří chtějí odejít, aby na onen svět nebrali svoje děti.
Článek
Predátor odhalený v dokumentu V síti se nepoučil. Na internetu oslovoval další nezletilé dívky
Predátor odhalený v dokumentu V síti se nepoučil. Na internetu oslovoval další nezletilé dívky Viděli jste český dokument V síti, který se zaměřuje na zneužívání dětí na internetu? Pokud vámi tento snímek otřásl, měli byste vědět, že někteří sexuální predátoři odhalení při natáčení dokumentu, pokračují ve své nezákonné činnosti na internetu dál. Jednoho z nich, který oslovoval dívky po falešným profilem, zadrželi nyní kriminalisté.
Článek
Dojemné foto z izraelské karantény: 92letý Ezra barví vlasy své 89leté ženě Beloved
Dojemné foto z izraelské karantény: 92letý Ezra barví vlasy své 89leté ženě Beloved Bez kadeřníka se v tuto chvíli musíme obejít nejen v Česku, tuto základní službu si musí odepřít i lidé v dalších státech světa. A to i v Izraeli, kde nedávno vznikla dojemná fotografie, která obletěla svět. 92letý Ezra Shapiro na ní barví vlasy své 89leté ženě Beloved, která je upoutaná na vozíčku.
Článek
Tomm Tennent se narodil s přebytečnou kůží. Po 27 letech vypadá jako jeho vrstevníci
Tomm Tennent se narodil s přebytečnou kůží. Po 27 letech vypadá jako jeho vrstevníci V roce 1993 obletěla svět fotografie novorozeného australského chlapce Tomma Tennenta, který rozhodně nevypadal jako ostatní miminka. Na svět přišel s nadměrným množstvím kůže, která by pokryla tělo pětiletého dítěte. Tomm Tennent však do přebytečné kůže dorostl. Nyní je z něj mladý muž, který vzhledem snadno zapadne mezi své vrstevníky.
Článek
Matka sdílela rentgenový snímek svého syna: Pro děti je nebezpečná i kulička hroznového vína, upozorňuje
Matka sdílela rentgenový snímek svého syna: Pro děti je nebezpečná i kulička hroznového vína, upozorňuje Malé části hraček, mince a magnety. To vše si děti tak rády strkají do pusinek. Jenže nevědomky se vystavují nebezpečí udušení. Možná vás ale překvapí, že podobně nebezpečné jsou pro ně i některé druhy ovoce a zeleniny. Na tento fakt upozorňuje bloggerka Angela Hendersonová, která sdílela rentgenový snímek svého syna s uvízlým hroznem v hrdle.
Článek
Jak se správně rozhodnout, abyste později nelitovali? Rozhodnutí neodkládejte a jednejte s odvahou
Jak se správně rozhodnout, abyste později nelitovali? Rozhodnutí neodkládejte a jednejte s odvahou Konec vztahu. Změna zaměstnání. Stěhování se na druhý kout světa. Založení rodiny. Člověk ve svém životě několikrát stojí na křižovatce, na níž se rozhoduje, kudy dál. Některá rozhodnutí jsou velmi těžká a ovlivní vám bezesporu celý život. Poradíme vám, jak se správně rozhodnout bez toho, abyste toho následovně litovali.
Článek
Strom roku 2023 zná své finalisty. O titul bojuje 10 stromů se zajímavými příběhy
Strom roku 2023 zná své finalisty. O titul bojuje 10 stromů se zajímavými příběhy Nadace Partnerství zveřejnila finalisty ankety Strom roku 2023, mezi nimiž najdete celkem 10 stromů se zajímavými příběhy z různých koutů České republiky. Pro svého favorita můžete následně hlasovat v období od 24. července do 8. října 2023. Vítězný strom postoupí do evropského klání, tedy soutěže Evropský strom roku.
Článek
Život filipínské dívky Rity Gavioly se změnil díky jedné fotografii. V roce 2016 žebrala na ulici, nyní je celebritou
Život filipínské dívky Rity Gavioly se změnil díky jedné fotografii. V roce 2016 žebrala na ulici, nyní je celebritou Příběh Rity Gavioly z Filipín se podobá notoricky známé pohádce o Popelce. V roce 2016 ji jako 13leté děvčátko, které prosí v ulicích o almužnu, vyfotografoval Topher Quinto Burgas. Fotografie tohoto profesionála obletěla svět a Rita se stala přes noc známou. Díky podpoře lidí z celého světa si dnes žije zcela jiným životem.