Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Influencerku vyhodili ze supermarketu kvůli nevhodnému outfitu. Myslí si, že se stala obětí fóbie z krásných žen
Influencerku vyhodili ze supermarketu kvůli nevhodnému outfitu. Myslí si, že se stala obětí fóbie z krásných žen Brazilská influencerka a modelka Kerolay Chaves si na sociálních sítích postěžovala na chování zaměstnanců jednoho ze supermarketů v brazilském městě Belo Horizonte. Když totiž vyrazila na nákup, z tohoto obchodu ji vyhodili kvůli nevhodnému oblečení. Osobně si myslí, že je to kvůli tomu, že je příliš krásná.
Článek
Kdo ovlivňuje naše vnímání krásy? Sociální sítě i výrobci oblečení
Kdo ovlivňuje naše vnímání krásy? Sociální sítě i výrobci oblečení Spousta žen usiluje o dokonalé tělo i tvář. Pravidelně tak cvičí, dodržují diety a kupují si drahou kosmetiku. Jenže ideál krásy není pevně daný. To, co bylo dokonalé včera, může být zítra klidně pryč. Až budete příště nespokojená se svým tělem, myslete na to, že ideál krásy je uměle vytvořený. Kdo v současnosti formuje naše vnímání krásy nejvíce?
Článek
Proč vás lidé pomlouvají: Závidí vám, mají nízké sebevědomí nebo jdou s davem
Proč vás lidé pomlouvají: Závidí vám, mají nízké sebevědomí nebo jdou s davem Pomluvy jsou nejen doménou žen, ale i mužů. Mluvit o někom za jeho zády je nedílnou součástí naší kultury. S pomluvami, které o vás ostatní šíří, nic neuděláte. Můžete ale změnit svůj přístup k tomu, co o vás nepřejícní lidé říkají. V prvé řadě byste měli znát jejich důvody, které je ženou k pomluvám. Následně berte jejich řeči s nadhledem.
Článek
Poznáte je? Herci se díky dokonalému make-upu změnili k nepoznání
Poznáte je? Herci se díky dokonalému make-upu změnili k nepoznání Být hercem může být někdy pěkně náročné. Herec se musí dokonale vcítit do postavy, kterou znázorňuje a za tím účelem často podstupuje neuvěřitelné proměny. Velkou zásluhu tak na výsledné proměně mají maskéři, kteří z atraktivní herečky udělají během pár okamžiků ošklivého fousáče. Pojďte se s námi podívat na ty nejlepší proměny.
Článek
Skandinávská bílá válcuje klasické blond vlasy: Jak se vám tento nejnovější vlasový trend líbí?
Skandinávská bílá válcuje klasické blond vlasy: Jak se vám tento nejnovější vlasový trend líbí? Máte blond vlasy nebo po nich toužíte? V tom případě byste měla vědět o nejnovějším vlasovém trendu, kterému podlehly už desetitisíce žen po celém světě. Klasická zlatavá blond je totiž dávno pasé, dnešní blondýnky dávají přednost studeným odstínům. Na plné čáře mezi nimi vítězí skandinávská bílá blond, která aspiruje na barvu vlasů roku 2019.
Článek
Fakta a mýty o násilí na ženách
Fakta a mýty o násilí na ženách O násilí na ženách existuje mnoho mýtů. Takové mýty však mohou ovlivnit samotné ženy a ti, kteří jim mohou pomoci.
Článek
Jak se zbavit tuku na břiše? Základem je změna životního stylu
Jak se zbavit tuku na břiše? Základem je změna životního stylu Ukládá se vám tuk na břiše? Za nevzhledné faldíky může zejména nedostatek pohybu, nesprávně složený jídelníček, pití alkoholu, nadměrný stres či nedostatek spánku. Chcete se tuku na břiše nadobro zbavit? Přinášíme tipy, jak postupovat.
Článek
Toužíte po zdravých a lesklých vlasech? Vyzkoušejte tuto účinnou přírodní metodu
Toužíte po zdravých a lesklých vlasech? Vyzkoušejte tuto účinnou přírodní metodu Která žena by netoužila po krásných, lesklých a zdravých vlasech. A právě tato touha nás mnohdy nutí do experimentování s nejrůznějšími přípravky slibující nám vlasy, které vypadají naprosto bezchybně.
Článek
Holit či naopak neholit? Po čem muži touží?
Holit či naopak neholit? Po čem muži touží? Holení nohou a podpaždí považujeme za nejen hygienickou normu, v podpaždí nás také konečně již dohánějí muži. Jak je to ale s holením intimních partií? Módní vlna, výstřelek nebo nutnost?
Článek
Vzdušné vlny ve vlasech vykouzlíte za pár sekund bez kulmy i žehličky. K vlasovému triku použijte fén a plastovou lahev
Vzdušné vlny ve vlasech vykouzlíte za pár sekund bez kulmy i žehličky. K vlasovému triku použijte fén a plastovou lahev Potřebujete vytvořit skvělý účes, ale tlačí vás čas? Pokud toužíte po nádherných vzdušných vlnách nebo plážovém looku, máme pro vás jeden vlasový trik, který momentálně láme rekordy na sociálních sítích. Stylové vlny si během několika sekund snadno vytvoříte pomocí fénu a obyčejné plastové lahve. Jak na to, vám prozradí profesionální kadeřnice.
Článek
Z vily Big Brothera musel okamžitě odejít David. Praskla na něj mafiánská minulost
Z vily Big Brothera musel okamžitě odejít David. Praskla na něj mafiánská minulost David Takáč způsobil v letošní řadě reality show Big Brother pořádné pozdvižení. V úterý 12. prosince musel okamžitě opustit vilu, protože na něj praskla jeho kriminální minulost. Jak poukázala slovenská média, Takáč byl několik let členem mafiánského gangu na Slovensku.
Článek
Manželé Joseph a Eve se kvůli koronaviru neviděli 215 dní. Po 60 letech manželství je rozdělil až covid-19
Manželé Joseph a Eve se kvůli koronaviru neviděli 215 dní. Po 60 letech manželství je rozdělil až covid-19 Koronavirus nerozděluje pouze kamarády a přátele, ale i celé rodiny. Své by o tom mohli vyprávět američtí manželé Joseph a Eve, kteří jsou spolu krásných 60 let. Letos v březnu se ovšem museli odloučit kvůli koronaviru. Bylo to pro ně nelehké období. Opět se tváří v tvář setkali až v polovině letošního října po dlouhých 215 dnech.
Článek
Fenomén tanečních na vzestupu
Fenomén tanečních na vzestupu Taneční často představují vstupní bránu do života dospělých. Pro Čechy běžná věc je však světovým fenoménem. Nikde jinde se taneční v takové míře neučí. Kromě základů společenských tanců, jako je valčík, waltz, polka nebo jive, si zde účastníci kurzu osvojí také základy společenského chování a etikety, jejímž základním prvkem je vhodné oblečení.
Článek
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem Je to tady! Na JenŽenách spouštíme e-shop s designovými tričky, která ilustrovala mladá a kreativní umělkyně Hanka Zábranská. Za e-shopem s tričky stojí celý náš tým online magazínu JenŽeny. Pokud tedy chcete někomu udělat radost originálním dárkem pod stromečkem, račte do našeho e-shopu směle nahlédnout!