Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem Je to tady! Na JenŽenách spouštíme e-shop s designovými tričky, která ilustrovala mladá a kreativní umělkyně Hanka Zábranská. Za e-shopem s tričky stojí celý náš tým online magazínu JenŽeny. Pokud tedy chcete někomu udělat radost originálním dárkem pod stromečkem, račte do našeho e-shopu směle nahlédnout!
Článek
Obrazy z mechu jako nový trend: Pusťte se do tvoření a pozvěte k sobě domů přírodu
Obrazy z mechu jako nový trend: Pusťte se do tvoření a pozvěte k sobě domů přírodu V moderních interiérech jsou stále častěji vidět obrazy z mechu. I vy se můžete dát do tvoření a vpustit k sobě domů stále zelenou přírodu nabitou pozitivní energií. I když interiéru nejvíc sluší rostlé pokojové květiny, také obrazy z mechu stojí za pozornost.
Článek
Ideál ženské krásy napříč různými kulturami: Od Thajska až po Indii
Ideál ženské krásy napříč různými kulturami: Od Thajska až po Indii Pokud se někoho ve svém okolí zeptáte, jak si představuje ideál krásy, je pravděpodobné, že odpovědi se zas tak příliš lišit nebudou. Rovnoměrné křivky, zdravé vlasy, rovné a bílé zuby. Co však platí pro nás, nemusí platit pro zbytek světa. Jak si ideál krásy představují africké domorodé kmeny, Japonci nebo Maoři z Nového Zélandu?
Článek
Kvašáky z okurek milovaly už naše babičky. Tato letní pochoutka je plná probiotických kultur
Kvašáky z okurek milovaly už naše babičky. Tato letní pochoutka je plná probiotických kultur Co s úrodou okurek? Nemusíte je pouze nakládat do sladkokyselého nálevu. Vyrobte si z nich vynikající kvašáky. Jde konkrétně o konzervované okurky, které prošly mléčným kvašením. Na této lahůdce obsahující zdraví prospěšné probiotické kultury si pochutnáte už po sedmi dnech od jejího naložení.
Článek
Příznaky koronaviru u dětí: Covid-19 se u nich projevuje průjmem, zvracením i křečemi v břiše, tvrdí severoirští vědci
Příznaky koronaviru u dětí: Covid-19 se u nich projevuje průjmem, zvracením i křečemi v břiše, tvrdí severoirští vědci Nový koronavirus se u dětí zpravidla projevuje bezpříznakově nebo velmi mírně. Podle studie vědců ze Severního Irska však děti nemusí mít horečku, celkovou slabost, rýmu ani kašel. Upozorňují, že u nejmladších pacientů projevy covidu často souvisí i s průjmem, zvracením a křečemi v břiše.
Článek
Čistotu moře v Chorvatsku 2023 zjistíte díky interaktivní mapě. Ohledně kvality vody na chorvatských plážích budete stále v obraze
Čistotu moře v Chorvatsku 2023 zjistíte díky interaktivní mapě. Ohledně kvality vody na chorvatských plážích budete stále v obraze Chystáte se na dovolenou k Jadranu a chtěli byste vědět, kde je nejčistší moře v Chorvatsku? Stačí nahlédnout do interaktivní mapy chorvatského Institutu oceánografie a rybářství a budete okamžitě v obraze. Díky této mapě ihned zjistíte, zda je voda u chorvatské pláže, kam se chystáte na dovolenou, skutečně čistá.
Článek
Jak změnit partnera k obrazu svému? Není to nic složitého
Jak změnit partnera k obrazu svému? Není to nic složitého Ačkoliv si to spousta z nás myslí, nikdo není dokonalý a každý z nás má své chybičky. I přesto, že do svého přítele či manžela jste po uši zamilovaná, najdou se drobnosti, které vás doslova vytáčí do běla.
Článek
Americká filmová hvězda John Malkovich přijede 26. července do Kroměříže. V rozhovoru prozradil, jak se těší
Americká filmová hvězda John Malkovich přijede 26. července do Kroměříže. V rozhovoru prozradil, jak se těší Slavný hollywoodský herec John Malkovich se 26. července představí v Podzámecké zahradě v Kroměříži. A to v rámci divadelního představení The Music Critic, se kterým již na jiném místě Česka nevystoupí. John Malkovich nám v rozhovoru přiblížil nejen tento divadelní projekt. Svěřil se také, jaký osobní vztah má k Brnu či Karlovým Varům.
Článek
Cukání v oku může mít duchovní význam: Co konkrétně znamená?
Cukání v oku může mít duchovní význam: Co konkrétně znamená? Když vám začne cukat v levém či pravém oku, nejčastěji si řeknete, že je to ze stresu nebo z nedostatku hořčíku. Cukání v oku má však v řadě světových kultur i náboženství opravdu speciální význam. Co tedy může znamenat?
Článek
Kdo ovlivňuje naše vnímání krásy? Sociální sítě i výrobci oblečení
Kdo ovlivňuje naše vnímání krásy? Sociální sítě i výrobci oblečení Spousta žen usiluje o dokonalé tělo i tvář. Pravidelně tak cvičí, dodržují diety a kupují si drahou kosmetiku. Jenže ideál krásy není pevně daný. To, co bylo dokonalé včera, může být zítra klidně pryč. Až budete příště nespokojená se svým tělem, myslete na to, že ideál krásy je uměle vytvořený. Kdo v současnosti formuje naše vnímání krásy nejvíce?
Článek
Rasismus, agresivita a násilí amerických policistů: Češi žijící v USA zveřejnili na YouTube svůj vlastní názor na tento problém
Rasismus, agresivita a násilí amerických policistů: Češi žijící v USA zveřejnili na YouTube svůj vlastní názor na tento problém Amerikou zmítají rasové nepokoje, které vyvolala smrt Afroameričanů George Floyda a Raysharda Brookse, kteří zemřeli při policejním zásahu. Vlivem těchto událostí lidé v USA protestují proti násilí páchaném na afroamerické menšině. Objevují se i jiné názory. Svůj postoj k celé věci zveřejnil na YouTube český pár, který v USA žije přes pět let.
Článek
Poznejte nejoblíbenější dětské knihy napříč celou Evropou: Která boduje v Česku?
Poznejte nejoblíbenější dětské knihy napříč celou Evropou: Která boduje v Česku? Vzpomenete si, jaká kniha vás doprovázela po celé dětství? A tipli byste si, které příběhy milují české děti nyní? Odpověď můžete vyčíst z unikátní mapy, která zobrazuje nejoblíbenější dětské knihy napříč jednotlivými evropskými státy. Tato mapa vznikla v rámci projektu Read and Share eTwinning, na kterém se podíleli školáci z celé Evropy.
Článek
Chcete znát svou budoucnost? Zkuste tento obrázkový test
Chcete znát svou budoucnost? Zkuste tento obrázkový test Která z nás by nechtěla znát svou budoucnost. Co nás čeká a nemine, zda nás v práci povýší anebo zda konečně najdeme lásku svého života? Každou zajímá něco jiného a právě z tohoto důvodu pro vás dnes máme obrázkový test, který vám vaši budoucnost trochu poodkryje.
Článek
Co chtějí zažít fanynky JenZeny.cz? Tandemový seskok padákem
Co chtějí zažít fanynky JenZeny.cz? Tandemový seskok padákem Přemýšlíte, jak nejlépe udělat svým známým, rodině nebo klidně i sobě radost? Darujte zážitek! Impresio jich nabízí desítky a vybere si každý.