Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Influencerka chodí jenom s muži, kteří vydělají víc než 5,4 milionu Kč ročně. Na partnery má i další přísné požadavky
Influencerka chodí jenom s muži, kteří vydělají víc než 5,4 milionu Kč ročně. Na partnery má i další přísné požadavky Máte při výběru svého potenciálního partnera nějaké speciální požadavky? I když odpovíte, že ano, rozhodně vás zaskočí přístup influencerky Chloe Amour, která sestavila seznam parametrů, které musí její partner splňovat. Kromě jiného by měl vydělávat v přepočtu nejméně 5,4 milionu Kč ročně.
Článek
Kteří lidé mají nejšťastnější manželství? Vysocí muži a malé ženy
Kteří lidé mají nejšťastnější manželství? Vysocí muži a malé ženy Že dvojice, kterou tvoří vysoký muž a malá žena vypadá velmi nesourodě? Nenechte se zmást prvním dojmem, podle vědců z jihokorejské Konkuk University má právě tento pár skvělé vyhlídky na velmi šťastné manželství. Důležitou roli v tomto případě hraje především výška muže, a to hned z několika důvodů.
Článek
Znamení zvěrokruhu, která se k sobě v žádném případě nehodí
Znamení zvěrokruhu, která se k sobě v žádném případě nehodí Jistě se vám také někdy stalo, že jste potkali člověka, se kterým jste si tak rozuměli, že jste měli pocit, jako byste ho znali od mala. A pak jsou tu takoví lidé, u kterých ať se snažíte sebevíc, každá jejich věta je vám proti srsti.
Článek
Optická hádanka: Najdete na obrázku druhou ženu? Většina lidí pohoří
Optická hádanka: Najdete na obrázku druhou ženu? Většina lidí pohoří Řešíte rádi náročné hádanky? Udělejte si mozkovou rozcvičku a vydejte se s námi do světa optických klamů a iluzí. Dobře se podívejte na následující fotografii se stojící ženou. Zkuste na fotce najít také druhou ženu. Pořádně se při řešení této optické hádanky soustřeďte, většina lidí ji totiž nerozklíčuje.
Článek
Jak dostat talíře ze skříně, aby se nerozbily? Zoufalá žena žádala na Facebooku ostatní o radu
Jak dostat talíře ze skříně, aby se nerozbily? Zoufalá žena žádala na Facebooku ostatní o radu Na Facebooku se objevila fotka skříňky s popadanými talíři. Do nepříjemné situace se dostala jedna žena, která poskládala talíře nad kuchyňskou linkou tak nešťastně, že jí popadaly. Kdyby skříňku otevřela, talíře by se rozbily, což nechtěla. Proto na Facebooku chtěla poradit, co má dělat. Rady ostatních na sebe nenechaly dlouho čekat.
Článek
Z oplácané družičky sexy ženou: Kayla Hatcher zhubla za rok 50 kilogramů
Z oplácané družičky sexy ženou: Kayla Hatcher zhubla za rok 50 kilogramů Líbíte se sami sobě na fotkách? Pořádný šok zažila Američanka Kayla Hatcher, když se viděla na snímcích ze svatby svého bratrance, kterému šla za družičku. Právě tyto fotografie nastartovaly její radikální hubnutí. Za jeden rok shodila neuvěřitelných padesát kilogramů a proměnila se k nepoznání.
Článek
Proč po třicítce vypadáme lépe, než když nám bylo dvacet?
Proč po třicítce vypadáme lépe, než když nám bylo dvacet? O ženách se říká, že jsou na vrcholu své krásy mírně po třicítce. Pokud jste i vy dozrála do tohoto věku, klidně sama na sobě proveďte srovnávací test. Vezměte svou aktuální fotku a porovnejte ji s fotkou z doby, když vám bylo dvacet. I když má mládí své výhody, jistě teď vypadáte mnohem atraktivněji. V čem vůbec spočívá tajemství vaší zralé krásy?
Článek
Podvádět manželku se nevyplácí. Své o tom ví tento muž
Podvádět manželku se nevyplácí. Své o tom ví tento muž Na seznamkách se najdou jak nezadaní, tak i ženatí muži, kteří hledají povyražení mimo manželskou postel. To platí i o ženách, které hledají nezávazný flirt. Tento muž se snažil pomocí seznamky podvést svou ženu a podcenil jeden detail. A to se mu vymstilo!
Článek
Poznejte chronického nevěrníka. Prozradí ho tyto signály
Poznejte chronického nevěrníka. Prozradí ho tyto signály Pro většinu z nás je nevěra ve vztahu naprosto nepřípustná a ve své podstatě si ani nedokážeme představit, že bychom tímto způsobem své polovičce ublížili. Bohužel však existují muži, kteří ačkoliv jsou po uši zamilovaní, po čase začnou společnost jiné ženy vyhledávat.
Článek
Pole dance není pouze ženským sportem: Oblíbili si jej i drsní chlapi
Pole dance není pouze ženským sportem: Oblíbili si jej i drsní chlapi Pole dance není jenom sexy tanec u tyče. Tato moderní sportovní disciplína v sobě naopak spojuje především prvky gymnastiky a akrobacie. V minulosti byl pole dance výhradně ženskou záležitostí, ale to už dávno neplatí. Dokazují to muži, kteří přišli pole dance doslova na chuť. A že jim to u tyče náramně sluší!
Článek
Jsme jiné, ale ne slabé!
Jsme jiné, ale ne slabé! Ve svém profesním životě jsem měla možnost absolvovat společně s muži výcvikové kurzy, semináře a školení zaměřené na psychickou přípravu při řešení krizových situací. Stejně tak jsem měla možnost hovořit s mnoha ženami a muži, kteří v životě prošli velmi těžkými krizovými nebo chcete-li životními situacemi.
Článek
Tato krásná žena žila před 7500 lety na Gibraltaru. Vědci provedli 3D rekonstrukci jejího obličeje
Tato krásná žena žila před 7500 lety na Gibraltaru. Vědci provedli 3D rekonstrukci jejího obličeje V roce 1996 archeologové objevili v jeskynním pohřebišti poblíž Europa Point na Gibraltaru ostatky neznámé ženy. Až pokročilá technologie v roce 2019 určila, že tato Gibraltaranka žila před 7500 lety. Forenzní vědci, kteří tuto ženu pojmenovali Calpeia, se nedávno rozhodli, že zrekonstruují také její tvář. A výsledek? Je dechberoucí.
Článek
4 signály, které jsou předzvěstí nezapomenutelného sexu
4 signály, které jsou předzvěstí nezapomenutelného sexu Když potkáte muže, který vás zaujme, jistě přemýšlíte, zda by nestál za hřích. Ne všichni muži ale umějí ženu potěšit a sex s nimi je spíše trapnou ukázkou sobeckosti a z vaší strany předstíraným uspokojením.