Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Zemřel slavný irský herec Ray Stevenson. Bylo mu 58 let
Zemřel slavný irský herec Ray Stevenson. Bylo mu 58 let Filmové a seriálové fanoušky zaskočila náhlá smrt slavného irského herce Ray Stevensona. Hvězdě filmů Thor, RRR, Král Artuš nebo seriálů Vinkingové a Pod černou vlajkou bylo pouhých 58 let. Ray Stevenson náhle skonal během svého pobytu v Itálii. Přesná příčina jeho smrti zatím není známá.
Článek
50 nejhorších jídel na světě: V žebříčku kulinářského webu najdete i české speciality
50 nejhorších jídel na světě: V žebříčku kulinářského webu najdete i české speciality Které pokrmy podle vás patří k těm nejodpornějším? Právě na tuto otázku se zaměřil kulinářský portál Taste Atlas, který sestavil žebříček padesáti nejhorších jídel na světě. A světe div se, najdete v něm i dvě česká jídla - a to rybí polévku a rýžový nákyp. Které další pokrmy jsou podle Taste Atlas ty nejhorší?
Článek
Jak jsou otevřené obchody 1. května a 8. května 2023? Otevírací doba se na květnové státní svátky liší
Jak jsou otevřené obchody 1. května a 8. května 2023? Otevírací doba se na květnové státní svátky liší Státní svátky 1. 5. a 8. 5. v roce 2023 připadají na pondělí. Chtěli byste v tyto dny vyrazit nakupovat? V tom případě je dobré vědět, jak budou mít otevřené obchody. Otevírací doba se totiž na tyto dva květnové svátky liší. Jak tedy bude otevřeno 1. 5. a 8. 5. 2023?
Článek
Kombinace jídel, které vám pomohou v cestě za dokonalou postavou
Kombinace jídel, které vám pomohou v cestě za dokonalou postavou Mnoho lidí si myslí, že dietní jídla jsou nudná a skládají se převážně z vařeného kuřecího masa a spousty zeleniny. Pravdou ovšem je, že existuje spousta zdravých a zároveň chutných surovin, jejichž kombinací své hubnutí podpoříte.
Článek
Volno 2023: Státní svátky vycházejí na výbornou, čeká nás 5 prodloužených víkendů
Volno 2023: Státní svátky vycházejí na výbornou, čeká nás 5 prodloužených víkendů Chcete vědět, jak to v roce 2023 vypadá se státními svátky a kdy nás čekají prodloužené víkendy? Rok 2023 k nám bude po této stránce velmi štědrý. Těšit se můžeme celkem na 5 prodloužených víkendů, což je o 2 více než v roce 2022.
Článek
Státní svátky a prázdniny 2022: Kdy bude letos prodloužený víkend a kdy si naplánovat volno?
Státní svátky a prázdniny 2022: Kdy bude letos prodloužený víkend a kdy si naplánovat volno? Zajímá vás, jak je to v roce 2022 ze státními svátky a na kdy připadá prodloužený víkend? Pokud zároveň máte děti školou povinné, není od věci znát také přesné termíny jarních, letních či podzimních prázdnin. Abyste se ve volnu, které vás čeká v letošním roce, nezamotali, přinášíme vám přehled státních svátků a prázdnin pro rok 2022.
Článek
V Česku se již delta mutace koronaviru šíří komunitně, uvádí Státní zdravotní ústav
V Česku se již delta mutace koronaviru šíří komunitně, uvádí Státní zdravotní ústav Podle poslední zprávy Státního zdravotního ústavu se nakažlivější delta mutace koronaviru nevyhnula ani Česku. Tato varianta dříve nazývaná jako indická se již v tuzemsku šíří komunitně. U některých lidí, kteří se v Česku nakazili mutací delta, se totiž nepodařilo dohledat, u koho a kde se nakazili, i když nebyli v zahraničí.
Článek
Toto je 10 nejhorších českých jídel podle prestižního světového žebříčku. Většina Čechů na tyto pochoutky nedá dopustit
Toto je 10 nejhorších českých jídel podle prestižního světového žebříčku. Většina Čechů na tyto pochoutky nedá dopustit Už jste se někdy zamýšleli nad tím, jaká jsou nejhorší česká jídla? Mezinárodní kulinářský průvodce Taste Atlas na to má jasnou odpověď. Zveřejnil žebříček 10 nejhorších českých jídel, který vás naprosto překvapí. Některé pochoutky uvedené v tomto žebříčku totiž velmi milujeme a jsou pravidelně na našich talířích.
Článek
Díky změně jídelníčku influencerka Rosie Breen zhubla 40 kilogramů. Svých oblíbených jídel se ale nevzdala
Díky změně jídelníčku influencerka Rosie Breen zhubla 40 kilogramů. Svých oblíbených jídel se ale nevzdala Hubnout, a přitom si stále dopřávat svá oblíbená jídla? Že je to reálné, dokázala britská influencerka Rosie Breen. Tato 25letá žena bojovala s nadváhou celé dospívání. Díky pravidelnému pohybu a změně jídelníčku, v rámci které si začala připravovat oblíbené pokrmy ze zdravých ingrediencí, zhubla krásných 40 kilogramů.
Článek
Otevírací doba 28. 9. 2023: Budou obchody zavřené, nebo otevřené?
Otevírací doba 28. 9. 2023: Budou obchody zavřené, nebo otevřené? Na čtvrtek 28. září 2023 připadá státní svátek Den české státnosti. Jak to ale bude s otevírací dobou obchodů? Budou mít v tento den otevřeno, nebo naopak zavřeno? Přinášíme vám odpověď, zda si 28. 9. 2023 vůbec někde nakoupíte.
Článek
Koronavirus vytlačil chřipku. Letošní chřipková sezóna podle Státního zdravotního ústavu nebude
Koronavirus vytlačil chřipku. Letošní chřipková sezóna podle Státního zdravotního ústavu nebude Znáte někoho ve svém okolí, kdo by aktuálně onemocněl chřipkou? Pravděpodobně nikoliv. Jak potvrzuje Státní zdravotní ústav (SZÚ), v letošním roce dosud české laboratoře nezaznamenaly jediný případ chřipky. Odborníci tak odhadují, že letošní chřipková sezóna nebude, nebo proběhne pouze velmi mírně.
Článek
Otevírací doba 1. 5. a 8. 5.: Jak budou mít obchody otevřeno a kde budete moci nakoupit
Otevírací doba 1. 5. a 8. 5.: Jak budou mít obchody otevřeno a kde budete moci nakoupit Chcete vědět, jak jsou otevřené obchody 1. a 8. května? Tyto květnové státní svátky v roce 2022 vycházejí na neděli. Pokud v tyto dny budete chtít vyrazit na nákupy, vyplatí se znát otevírací dobu obchodů. Jaká je tedy otevírací doba 1. 5. a 8. 5. 2022? Máme pro vás stručný přehled.
Článek
Inspektoři varují před směsí oříšků ze známého supermarketu. Našli v ní zkažená jádra vlašských ořechů
Inspektoři varují před směsí oříšků ze známého supermarketu. Našli v ní zkažená jádra vlašských ořechů Státní zemědělská a potravinářská inspekce zveřejnila varování před směsí oříšků Alesto Selection - Mixed Nuts z Lidlu. Jak inspektoři během kontroly prodejny supermarketu v Brně na Žebětínské ulici zjistili, jádra vlašských ořechů ve směsi byla žluklá, i když tato potravina ještě neměla prošlé datum trvanlivosti.
Článek
Otevírací doba 28. 9. 2022: Budou mít obchody otevřeno, nebo zavřeno?
Otevírací doba 28. 9. 2022: Budou mít obchody otevřeno, nebo zavřeno? 28. 9. si každoročně připomínáme Den české státnosti. Státní svátek 28. září v roce 2022 připadá na středu. Potřebujete vědět, zda mají v tento den obchody otevřeno, nebo zavřeno? Ohledně otevírací doby obchodů 28. 9. 2022 vám přinášíme přesnou odpověď.
Článek
Otevírací doba 5. a 6. 7. 2023: Jak budou mít obchody otevřeno?
Otevírací doba 5. a 6. 7. 2023: Jak budou mít obchody otevřeno? Na středu 5. července a ve čtvrtek 6. července 2023 vycházejí státní svátky. Zákon o prodejní době v maloobchodě a velkoobchodě zakazuje prodej během některých státních svátků. Jak tomu je 5. a 6. 7. 2023? Prozradíme vám, jak a zda vůbec budou mít obchody otevřeno.
Článek
Budou otevřené obchody 17. 11. 2022? Otevírací doba obchodů v tento den zajímá každého
Budou otevřené obchody 17. 11. 2022? Otevírací doba obchodů v tento den zajímá každého Zajímá vás, zda budou ve čtvrtek 17. listopadu 2022 otevřené obchody? Jelikož na 17. listopad připadá státní svátek Den boje za svobodu a demokracii a Mezinárodní den studentstva, odpověď na tuto otázku se vyplatí vědět. Jaká je tedy otevírací doba obchodů 17. 11.?