Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Maminka odmítá odvšivit dítě, protože je veganka. Příčí se jí zabíjet vše živé
Maminka odmítá odvšivit dítě, protože je veganka. Příčí se jí zabíjet vše živé Měly někdy vaše děti vši? Anebo jste s těmito parazity bojovali vy sami? Potom jistě víte, jak je odvšivení náročné pro celou rodinu a že jde leckdy o běh na dlouhou trať. Možná vás v tomto směru nadzvedne přístup jedné australské maminky, která odmítá odvšivit své dítě, protože je veganka. Příčí se jí totiž zabíjet vše živé.
Článek
Saas-Fee – unikátní lyžování
Saas-Fee – unikátní lyžování Švýcarské středisko Saas-Fee ležící v kantonu Wallis vás ani tak neoslní počtem kilometrů sjezdovek, jako spíš vysokohorskou kulisou, kterou tu ztvárňuje několik čtyřtisícovek svírajících sjezdovky do skalnatého trychtýře, čímž získává lyžování na neobyčejné atmosféře.
Článek
Facebooková skupina Láska má čtyři nohy: Unikátní prostor pro milovníky zvířat a propagaci vašich produktů
Facebooková skupina Láska má čtyři nohy: Unikátní prostor pro milovníky zvířat a propagaci vašich produktů V dnešní době, kdy sociální sítě hrají klíčovou roli v propojování lidí s podobnými zájmy, je facebooková skupina Láska má čtyři nohy více než jen komunitou. Jedná se o dynamické místo, kde se scházejí nadšenci pro chov zvířat, a zároveň platformu pro efektivní propagaci produktů a služeb zaměřených na čtyřnohé přátele.
Článek
Lyridy 2022: Meteorický roj nabízí až do 25. dubna unikátní podívanou
Lyridy 2022: Meteorický roj nabízí až do 25. dubna unikátní podívanou Milujete pozorování noční oblohy? Pokud počasí dovolí a bude jasno, nenechte si aktuálně ujít meteorický roj Lyrid. Lyridy 2022 jsou na noční obloze k vidění mezi 16. a 25. dubnem. Jejich aktivita vyvrcholí 22. dubna, kdy budete moci za jednu noc napočítat nejvíce “padajících hvězd”.
Článek
Zpěvačka Klára Vytisková porodila chlapečka. Dala mu unikátní jméno, které má v Česku pouze 234 mužů
Zpěvačka Klára Vytisková porodila chlapečka. Dala mu unikátní jméno, které má v Česku pouze 234 mužů Zpěvačka a bývalá porotkyně SuperStar Klára Vytisková se ve čtvrtek 25. března stala trojnásobnou maminkou. Po šestileté dcerce Emilii a tříleté dcerce Olivii se dočkala syna, kterému dala velmi neobvyklé jméno. Tento novorozený chlapeček se rozhodně nejmenuje Roman po tatínkovi, ale chlubí se velmi neobvyklým jménem.
Článek
Televizní rosnička Jennifer McDermed pohotově reagovala na chybu při předpovědi počasí. Jejím originálním přístupem se baví internet
Televizní rosnička Jennifer McDermed pohotově reagovala na chybu při předpovědi počasí. Jejím originálním přístupem se baví internet Předpověď počasí nemusí být nuda. Předvedla to americká rosnička Jennifer McDermed, která moderuje pořad o počasí pro televizní stanici FOX 9. Sympatická meteoroložka se postarala o senzaci, neboť během živého vysílání skvěle zareagovala na chybu v grafice na pozadí. Z její reakce se stal obrovský hit, který se šíří internetem jako lavina.
Článek
Vánoční zvyky ve světě: Pavučina pro štěstí, kohout na půlnoční mši nebo vánoční večeře v KFC
Vánoční zvyky ve světě: Pavučina pro štěstí, kohout na půlnoční mši nebo vánoční večeře v KFC K Vánocům patří spousta zvyků a tradic. A to nejen v Česku, ale i v dalších zemích světa. Vánoční zvyky jsou přitom unikátní pro každou zemi, v níž se tento významný křesťanský svátek slaví. Víte třeba, proč v Bolívii na půlnoční mši nesmí chybět kohout nebo proč obyvatelé Ukrajiny hledají na Štědrý den ve svém domě pavučiny?
Článek
Poznejte nejoblíbenější dětské knihy napříč celou Evropou: Která boduje v Česku?
Poznejte nejoblíbenější dětské knihy napříč celou Evropou: Která boduje v Česku? Vzpomenete si, jaká kniha vás doprovázela po celé dětství? A tipli byste si, které příběhy milují české děti nyní? Odpověď můžete vyčíst z unikátní mapy, která zobrazuje nejoblíbenější dětské knihy napříč jednotlivými evropskými státy. Tato mapa vznikla v rámci projektu Read and Share eTwinning, na kterém se podíleli školáci z celé Evropy.
Článek
Projekt Tlapka v dlani: Výchova budoucích vodicích psů vězni ve výkonu trestu
Projekt Tlapka v dlani: Výchova budoucích vodicích psů vězni ve výkonu trestu Unikátní projekt, který propojuje dva zdánlivě neslučitelné světy, vznikl v roce 2000 v USA a velmi úspěšně se tam rozšiřuje. Pro zúčastněné je příležitostí, jak najít cestu ze tmy, která je obklopuje. Ať už symbolicky, v důsledku ztráty svobody, či doslova, vlivem ztráty zraku.
Článek
Dýňový květináč s živými rostlinami: Kombinace, která baví
Dýňový květináč s živými rostlinami: Kombinace, která baví Už máte dost dýňové polévky? V tom případě dýni využijte jako součást podzimního aranžmá. Vydlabejte z ní stylový květináč, do kterého zasaďte živé rostliny. Toto spojení vás dostane.
Článek
Izraelští vědci vyvinuli čichový test Smell Tracker na včasné odhalení koronaviru: Doma si jej může udělat každý
Izraelští vědci vyvinuli čichový test Smell Tracker na včasné odhalení koronaviru: Doma si jej může udělat každý Tým izraelských vědců v čele s profesorem neurobiologie Noamem Sobelem vyvinul unikátní čichový test Smell Tracker, který si může provést každý. Na jeho základě u sebe můžete včas odhalit případnou nákazu koronavirem. Noam Sobel vychází z toho, že ztráta čichu patří k raným příznakům nemoci COVID-19. Jak tedy tento test funguje?
Článek
Sledujte růst hřibů smrkových v přímém přenosu. Za jak dlouho z nich budou výstavní kousky?
Sledujte růst hřibů smrkových v přímém přenosu. Za jak dlouho z nich budou výstavní kousky? Čeští houbaři zažívají v současné době doslova žně. Patříte také k vášnivým milovníkům hub? Možná, že vás zaujme originální počin, díky kterému můžete i z pohodlí domova sledovat růst houby. Jestli jste někdy přemýšleli nad tím, jak rychle roste takový hřib smrkový, máte unikátní možnost vidět vše online na vlastní oči.
Článek
Zavíječ zimostrázový je pohromou pro buxusy. Zbavte se tohoto škůdce jednou pro vždy
Zavíječ zimostrázový je pohromou pro buxusy. Zbavte se tohoto škůdce jednou pro vždy Samostatné keříky nebo živé ploty z buxusu jsou oblíbenou součástí mnoha českých zahrádek. Buxus neboli zimostráz však v tuzemsku nemá v posledních letech na růžích ustláno. Na tyto zahradní keře totiž pořádají nájezdy housenky zavíječe zimostrázového. Jsou vaše buxusy také napadené? Poradíme vám, jak se zavíječe zbavit.
Článek
Chřipková epidemie v roce 1995 zasáhla celé Česko. Měla tisíce obětí a zavřela školy
Chřipková epidemie v roce 1995 zasáhla celé Česko. Měla tisíce obětí a zavřela školy Pamatujete si na rok 1995? Možná máte v živé paměti chřipkovou epidemii způsobenou virem H3N2. Šlo přitom o největší chřipkovou epidemii v rámci samostatné České republiky. Chřipkou se tehdy nakazila značná část populace, výrazně vzrostl počet pacientů ve vážném stavu a bohužel zemřely tisíce lidí. I tehdy se rovněž uzavřely školy.