Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem Je to tady! Na JenŽenách spouštíme e-shop s designovými tričky, která ilustrovala mladá a kreativní umělkyně Hanka Zábranská. Za e-shopem s tričky stojí celý náš tým online magazínu JenŽeny. Pokud tedy chcete někomu udělat radost originálním dárkem pod stromečkem, račte do našeho e-shopu směle nahlédnout!
Článek
Ideál ženské krásy napříč různými kulturami: Od Thajska až po Indii
Ideál ženské krásy napříč různými kulturami: Od Thajska až po Indii Pokud se někoho ve svém okolí zeptáte, jak si představuje ideál krásy, je pravděpodobné, že odpovědi se zas tak příliš lišit nebudou. Rovnoměrné křivky, zdravé vlasy, rovné a bílé zuby. Co však platí pro nás, nemusí platit pro zbytek světa. Jak si ideál krásy představují africké domorodé kmeny, Japonci nebo Maoři z Nového Zélandu?
Článek
Kvašáky z okurek milovaly už naše babičky. Tato letní pochoutka je plná probiotických kultur
Kvašáky z okurek milovaly už naše babičky. Tato letní pochoutka je plná probiotických kultur Co s úrodou okurek? Nemusíte je pouze nakládat do sladkokyselého nálevu. Vyrobte si z nich vynikající kvašáky. Jde konkrétně o konzervované okurky, které prošly mléčným kvašením. Na této lahůdce obsahující zdraví prospěšné probiotické kultury si pochutnáte už po sedmi dnech od jejího naložení.
Článek
Vendula Pizingerová sdílela fotky nahého manžela: Ze sauny rovnou do sněhu
Vendula Pizingerová sdílela fotky nahého manžela: Ze sauny rovnou do sněhu Prezidentka a zakladatelka nadačního fondu Kapka Naděje, Vendula Pizingerová, rozbouřila instagramové vody. Sdílela totiž fotky svého nahého manžela, které pořídila těsně po saunování. Z publikovaných snímků byli paf nejen ženy, ale také muži včetně návrháře Osmany Laffity.
Článek
Samnaun – jistota sněhu až do prvního máje
Samnaun – jistota sněhu až do prvního máje Švýcarské středisko Samnaun leží v kantonu Graubünden, což je nám nejbližší švýcarský kanton. Samnaun tvoří společně s rakouským střediskem Ischgl rozsáhlou lyžařskou oblast zvanou Silvretta Arena, tedy na jeden skipas se vám otevře 239 km sjezdovek. V polovině března tu připadnul nový sníh a vládne tu pravá zimní atmosféra.
Článek
Americká filmová hvězda John Malkovich přijede 26. července do Kroměříže. V rozhovoru prozradil, jak se těší
Americká filmová hvězda John Malkovich přijede 26. července do Kroměříže. V rozhovoru prozradil, jak se těší Slavný hollywoodský herec John Malkovich se 26. července představí v Podzámecké zahradě v Kroměříži. A to v rámci divadelního představení The Music Critic, se kterým již na jiném místě Česka nevystoupí. John Malkovich nám v rozhovoru přiblížil nejen tento divadelní projekt. Svěřil se také, jaký osobní vztah má k Brnu či Karlovým Varům.
Článek
Cukání v oku může mít duchovní význam: Co konkrétně znamená?
Cukání v oku může mít duchovní význam: Co konkrétně znamená? Když vám začne cukat v levém či pravém oku, nejčastěji si řeknete, že je to ze stresu nebo z nedostatku hořčíku. Cukání v oku má však v řadě světových kultur i náboženství opravdu speciální význam. Co tedy může znamenat?
Článek
Rasismus, agresivita a násilí amerických policistů: Češi žijící v USA zveřejnili na YouTube svůj vlastní názor na tento problém
Rasismus, agresivita a násilí amerických policistů: Češi žijící v USA zveřejnili na YouTube svůj vlastní názor na tento problém Amerikou zmítají rasové nepokoje, které vyvolala smrt Afroameričanů George Floyda a Raysharda Brookse, kteří zemřeli při policejním zásahu. Vlivem těchto událostí lidé v USA protestují proti násilí páchaném na afroamerické menšině. Objevují se i jiné názory. Svůj postoj k celé věci zveřejnil na YouTube český pár, který v USA žije přes pět let.
Článek
Kdo ovlivňuje naše vnímání krásy? Sociální sítě i výrobci oblečení
Kdo ovlivňuje naše vnímání krásy? Sociální sítě i výrobci oblečení Spousta žen usiluje o dokonalé tělo i tvář. Pravidelně tak cvičí, dodržují diety a kupují si drahou kosmetiku. Jenže ideál krásy není pevně daný. To, co bylo dokonalé včera, může být zítra klidně pryč. Až budete příště nespokojená se svým tělem, myslete na to, že ideál krásy je uměle vytvořený. Kdo v současnosti formuje naše vnímání krásy nejvíce?
Článek
Co chtějí zažít fanynky JenZeny.cz? Tandemový seskok padákem
Co chtějí zažít fanynky JenZeny.cz? Tandemový seskok padákem Přemýšlíte, jak nejlépe udělat svým známým, rodině nebo klidně i sobě radost? Darujte zážitek! Impresio jich nabízí desítky a vybere si každý.
Článek
Poznejte nejoblíbenější dětské knihy napříč celou Evropou: Která boduje v Česku?
Poznejte nejoblíbenější dětské knihy napříč celou Evropou: Která boduje v Česku? Vzpomenete si, jaká kniha vás doprovázela po celé dětství? A tipli byste si, které příběhy milují české děti nyní? Odpověď můžete vyčíst z unikátní mapy, která zobrazuje nejoblíbenější dětské knihy napříč jednotlivými evropskými státy. Tato mapa vznikla v rámci projektu Read and Share eTwinning, na kterém se podíleli školáci z celé Evropy.
Článek
Nela Slováková dostala sodu za plesové šaty s rozparkem odhalujícím rozkrok. Nenechala si to ale líbit
Nela Slováková dostala sodu za plesové šaty s rozparkem odhalujícím rozkrok. Nenechala si to ale líbit Nela Slováková se v sobotu 19. března účastnila Diamantového plesu v Brně. Svým outfitem dostala všechny do kolen. Oblékla si totiž bílé šaty s hlubokým dekoltem a bočním rozparkem, který sahal až přes rozkrok a který podle mnohých odhaloval to, co mělo zůstat skryto. Nyní se Nela Slováková ke svému plesovému outfitu zpětně vyjádřila na Instagramu.
Článek
Velký Javor – záchrance šumavského lyžování
Velký Javor – záchrance šumavského lyžování Pokud se momentálně chcete vydat za lyžovačkou někam, kde leží dostatek sněhu, ale nechce se vám vážit dlouhá cesta do Alp, můžete zkusit nejvyšší horu Šumavy, tedy Velký Javor, který leží sice už na německé straně Šumavy, nicméně jen pár minut od českých hranic.
Článek
Jasná – slovenský ledovec drží!
Jasná – slovenský ledovec drží! Poslední únorový den jsme navštívili lyžařský areál Jasná ležící ve slovenském v regionu Liptov, na kterou si jaro zatím nedošláplo, a zatímco jiná česká a slovenská střediska už musela sezónu z důvodu nedostatku sněhu ukončit, slovenská jednička Jasná se i nadále chlubí takřka plným provozem.
Článek
Tanvaldský Špičák – rychlé sjezdovky  pro sporťáky, nový park pro děti
Tanvaldský Špičák – rychlé sjezdovky pro sporťáky, nový park pro děti Do Česka se na přelomu února a března vrátila zima, podpořila výšku sněhu na sjezdovkách a zaprášila i zelenající se louky kolem. Návrat zimy jsme přijeli zkontrolovat na Tanvaldský Špičák, což je největší areál Jizerských hor, který svými tvrdými rychlými sjezdovkami představuje spíš sportovní záležitost, novým lyžařským parkem zaujme i rodiny.
Článek
Davos Klosters – lyžařský evergreen i tajná zákoutí
Davos Klosters – lyžařský evergreen i tajná zákoutí Do švýcarského Davos Klosters se jaro rozhodně nechystá, sněhu je tu dostatek, a to dokonce i přímo v údolním městečku Davos. Rekreační lyžaři uvítají výletnické sjezdovky v areálu Parsenn, sporťáci zas prázdné červené tratě na Madrise, která ale zároveň nabídne i vyhrazenou lyžařskou zónu pro děti. Třešinkou na dortu je vesnička Iglu-Dorf.