Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Odbarvené obočí jako nový trend, kterému holdují hlavně celebrity: Jak se vám líbí?
Odbarvené obočí jako nový trend, kterému holdují hlavně celebrity: Jak se vám líbí? Odbarvené obočí neboli bleached eyebrows patří ke žhavým trendům současnosti, kterému podléhají zvláště celebrity. Nosí jej třeba modelka Kylie Jenner, zpěvačka Madonna nebo herečka Maisie Williams známá ze Hry o trůny. Odbarvené obočí je velmi kontroverzní trend, a ne každému se líbí.
Článek
Trendy účesem roku 2022 je dámský střih octopus neboli chobotnice. Jak se vám líbí?
Trendy účesem roku 2022 je dámský střih octopus neboli chobotnice. Jak se vám líbí? Příchod nového roku s sebou přináší také nové trendy v oblasti dámských účesů. Zajímá vás, jaký dámský střih bude podle vlasových stylistů vévodit letošnímu roku? Hitem roku 2022 je octopus neboli chobotnice, který vás určitě zaujme svým vrstvením.
Článek
Mattel vytvořil panenku Barbie podle vědkyně Sarah Gilbert. Tato žena se podílela na vývoji vakcíny AstraZeneca
Mattel vytvořil panenku Barbie podle vědkyně Sarah Gilbert. Tato žena se podílela na vývoji vakcíny AstraZeneca Britská profesorka Sarah Gilbert z Oxfordské univerzity má na svém kontě spoustu vědeckých ocenění. Nyní má hodně společného také s Eleanor Roosevelt, Marilyn Monroe nebo Beyonce. Stejně jako tyto slavné ženy byla Sarah Gilbert oceněna vlastní panenkou Barbie. Tato vědkyně se totiž spolupodílela na vývoji vakcíny proti koronaviru AstraZeneca.
Článek
Líbí se vám muži nad padesát? Co vše je dobré o nich vědět
Líbí se vám muži nad padesát? Co vše je dobré o nich vědět Dovršil váš partner nebo muž, se kterým chcete navázat vztah, padesátku? Nebo ji už překročil? O ženách se říká, že jsou přecitlivělé, když se jedná o jejich věk. U mužů je to snad ještě horší. Nedokážou se vyrovnat s tím, že také oni stárnou. Tyto rady vám pomohou zvládnout jejich zvláštní a nepředvídatelnou povahu a osobnost.
Článek
Skandinávská bílá válcuje klasické blond vlasy: Jak se vám tento nejnovější vlasový trend líbí?
Skandinávská bílá válcuje klasické blond vlasy: Jak se vám tento nejnovější vlasový trend líbí? Máte blond vlasy nebo po nich toužíte? V tom případě byste měla vědět o nejnovějším vlasovém trendu, kterému podlehly už desetitisíce žen po celém světě. Klasická zlatavá blond je totiž dávno pasé, dnešní blondýnky dávají přednost studeným odstínům. Na plné čáře mezi nimi vítězí skandinávská bílá blond, která aspiruje na barvu vlasů roku 2019.
Článek
Jak udělat, aby se do mě zamiloval? Vyzkoušejte několik osvědčených triků
Jak udělat, aby se do mě zamiloval? Vyzkoušejte několik osvědčených triků Když potkáte konkrétního muže, podlamují se vám kolena, protože se vám líbí? Chtěla byste i vy, aby měl oči jenom pro vás? V tom případě si jistě pokládáte otázku, jak udělat, aby se do vás zamiloval. Vyzkoušejte několik jednoduchých a časem osvědčených triků, s jejichž pomocí se váš muž snů s největší pravděpodobností chytne.
Článek
Vánoční manikúra se nese ve znamení třpytek, pletených svetrů a sněhových vloček. Blýskněte se o letošních Vánocích krásnými nehty
Vánoční manikúra se nese ve znamení třpytek, pletených svetrů a sněhových vloček. Blýskněte se o letošních Vánocích krásnými nehty Vánoční svátky opět po roce klepou na dveře. Vánočně přitom nemusíte vyzdobit pouze svůj domov, ale také sama sebe. Co říkáte například nehtům s vánoční tematikou? Přinášíme vám nejnovější trendy v manikúře, které vévodí letošním Vánocům. Hlavní roli hrají třpytky, motivy pletených svetrů i jemných sněhových vloček. Jak se vám líbí?
Článek
Nejkrásnější dárek pro manželku: Americký kutil proměnil špinavé podkroví v šatník snů
Nejkrásnější dárek pro manželku: Americký kutil proměnil špinavé podkroví v šatník snů Pokud máte partnera, který vám splní vše, co vám na očích vidí, můžeme vám jenom pogratulovat. Křivé slovo proti svému muži nemůže říct ani Idaly Cabrerová z amerického Marylandu. Její manžel Rodolfo si pro ni totiž připravil nádherné překvapení. Strašidelné podkroví jejich rodinného domu přebudoval v šatnu snů. Jak se vám líbí?
Článek
5 tipů na netradiční zdobení vajec: Washi páskou, lakem na nehty nebo holicí pěnou
5 tipů na netradiční zdobení vajec: Washi páskou, lakem na nehty nebo holicí pěnou Za několik dnů tu máme opět Velikonoce. Už víte, jakým způsobem budete tentokrát zdobit vyfouknutá či vařená vajíčka? Využít můžete spoustu technik od tradičních až po ty méně obvyklé. Pokud chcete být letos originální, máme pro vás několik tipů na netradiční zdobení vajec. Který z nich se vám líbí nejvíc?
Článek
Simona Krainová přesedlala na růžovou barvu vlasů. Lidé ji chválí, ovšem i kritizují, že neumí stárnout s grácií
Simona Krainová přesedlala na růžovou barvu vlasů. Lidé ji chválí, ovšem i kritizují, že neumí stárnout s grácií Modelka Simona Krainová se ani po padesátce nebojí vlasových experimentů. Tentokrát se rozhodla, že na nějakou dobu dá vale své osvědčené blond barvě. Její hřívu nyní zdobí nový, mnohem extravagantnější odstín. Simona Krainová se konkrétně rozhodla pro růžovou barvu vlasů. Jak se vám líbí?
Článek
Na velikosti záleží: Jak poznat, že jej příroda obdařila?
Na velikosti záleží: Jak poznat, že jej příroda obdařila? Obecně se říká, že na velikosti nezáleží, ale v určitých případech to rozhodně neplatí. Pokud narazíte na neznámého muže, který se vám líbí, vaše představivost může být hodně divoká. A to i co se velikosti penisu týče. Jak tedy zjistíte přibližné rozměry jeho chlouby? Pozorně si všímejte následujících věcí!
Článek
Amatérská vánoční reklama s dvouletým chlapečkem vás chytne za srdce. Měli by ji vysílat v televizi, shodují se lidé
Amatérská vánoční reklama s dvouletým chlapečkem vás chytne za srdce. Měli by ji vysílat v televizi, shodují se lidé Kdo by nemiloval vánoční reklamy? Ale reklamní spot s chlapečkem Lincolnem ze Skotska je jiný. Jeho maminku, která pracuje v rodinném obchodu se spotřebním zbožím, stál jenom 25 liber. Mnozí lidé se navíc shodují, že jde vůbec o nejlepší vánoční reklamu roku 2020. Jak se toto rozkošné video líbí vám osobně?
Článek
Trendy účesem 2023 je butterfly cut. Jde o staronový hit, který sluší všem ženám
Trendy účesem 2023 je butterfly cut. Jde o staronový hit, který sluší všem ženám Jaký účes vévodí roku 2023? Žhavým vlasovým trendem je butterfly cut, který ženy s oblibou nosily již dříve. Tento vlasový střih, pro který je typická vzdušnost, objem a vrstvení, se znovu vrací na scénu. Jak se vám líbí?
Článek
Ženský klín je jako zahrada. Francouzská umělkyně Alexandra Sophie ukazuje jeho proměnu od dívky až po sexuální bohyni
Ženský klín je jako zahrada. Francouzská umělkyně Alexandra Sophie ukazuje jeho proměnu od dívky až po sexuální bohyni Francouzská umělkyně Alexandra Sophie, jejíž fotky zdobí titulní strany známých ženských magazínů, uskutečnila velmi zajímavý projekt. Prostřednictvím svého fotoaparátu pohlédla na ženský klín jako na zahradu, která rozkvétá, kvete, plodí a uvadá. Jak se vám líbí způsob, kterým pohlíží na proměnu ženského klína a ženské sexuality?
Článek
Eva Burešová ukázala dům, kde bydlí s Přemkem Forejtem. Mají dokonalé rodinné zázemí
Eva Burešová ukázala dům, kde bydlí s Přemkem Forejtem. Mají dokonalé rodinné zázemí Není pochyb o tom, že Eva Burešová a Přemek Forejt žijí spokojeným rodinným životem. Krásná herečka totiž na Instagramu sdílela fotky jejich společného domu s velkou zahradou, který si pořídili na vesnici. Jak se vám jejich bydlení líbí?