Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Ze starých dřevěných oken vykouzlíte originální bytovou dekoraci: Je libo konferenční stolek, nástěnné zrcadlo nebo předsíňovou stěnu?
Ze starých dřevěných oken vykouzlíte originální bytovou dekoraci: Je libo konferenční stolek, nástěnné zrcadlo nebo předsíňovou stěnu? Recyklace starých věcí je pro někoho koníčkem. I když této záležitosti příliš neholdujete, měli byste vědět, že díky recyklaci starých věcí můžete opravdu vkusně zkrášlit svůj domov. Originální bytovou dekoraci si můžete vyrobit například ze starých dřevěných oken, které padnou jako ulité i do moderních interiérů. Jaké tedy máte možnosti?
Článek
Květináč ve tvaru lidských rukou: Originální zahradní dekorace vyrobená s pomocí starých rukavic
Květináč ve tvaru lidských rukou: Originální zahradní dekorace vyrobená s pomocí starých rukavic Milujete zahrádkaření a máte zároveň tvořivého ducha? Jestli přemýšlíte nad tím, čím letos svou zahrádku nebo skalku oživíte, máme pro vás jeden jednoduchý, ale velmi originální tip. Vytvořte si květináč ve tvaru lidských dlaní, do kterého můžete zasadit třeba netřesky. K jeho výrobě budete potřebovat hlavně staré gumové rukavice a cement.
Článek
Tip na originální velikonoční dekoraci: Ozdobte vajíčka lakem na nehty
Tip na originální velikonoční dekoraci: Ozdobte vajíčka lakem na nehty Za pár týdnů tu opět máme Velikonoce. Pokud už teď přemýšlíte nad originálními velikonočními dekoracemi, máme pro vás jeden tip. Ozdobte si vyfouknutá vajíčka lakem na nehty. Tento způsob zdobení kraslic je opravdu snadný. Krásného výsledku dosáhnete už během pár minut. Sesbírejte si tedy doma všechny laky na nehty a pusťte se do tvoření!
Článek
Miska z podzimního listí: Vyrobte si dekoraci, která zkrášlí váš domov
Miska z podzimního listí: Vyrobte si dekoraci, která zkrášlí váš domov Spadané javorové listí hraje na podzim všemi barvami. Nemusíte z něj rovnou vázat draka. Co si z něj vyrobit nádhernou podzimní dekoraci, která ozdobí váš obývací pokoj nebo předsíň? Vytvořte si misku z pestrobarevného listí a vneste do svého domova trochu podzimu.
Článek
Co na rychlé opálení? Rozhodně nezkoušejte nebezpečný trik, který se šíří internetem
Co na rychlé opálení? Rozhodně nezkoušejte nebezpečný trik, který se šíří internetem Opálená pokožka patří k létu. Spousta lidí, kteří chtějí rychle docílit hnědého opálení, se však uchylují k nezdravým metodám. Cíleně nepoužívají vhodné opalovací krémy, leží dlouhé hodiny na přímém sluníčku a nejen to. Internetem se nyní šíří nebezpečný trik, jak se rychle opálit na sluníčku, který vám může vážně poškodit zdraví.
Článek
Nejlepší lék na podzimní splíny a deprese: Provoňte si domov přírodou
Nejlepší lék na podzimní splíny a deprese: Provoňte si domov přírodou Na podzim se zkracují dny a prodlužují noci, z nedostatku sluníčka na nás padají splíny a depky. Abychom se zase dostali do pohody, špatné myšlenky nám pomůže zahnat nejen oblíbená hudba, plápolání svíček, ale i příjemná vůně. A proč si domov neprovonět rovnou směsí z našich nejoblíbenějších ingrediencí, které navodí pohodovou podzimní atmosféru?
Článek
Rychlovky z jahod: Přinášíme tipy na recepty z jahod, které jsou rychlé, snadné a jejichž chuť si zamilujete
Rychlovky z jahod: Přinášíme tipy na recepty z jahod, které jsou rychlé, snadné a jejichž chuť si zamilujete Přemýšlíte, co s úrodou jahod? Připravte si z těchto sladkých červených plodů něco dobrého. Že máte málo času? Potom vyzkoušejte rychlovky z jahod například v podobě hrnkového koláče, nepečeného dezertu nebo zmrzliny. Tyto recepty z jahod jsou rychlé, snadné a chutnají výtečně.
Článek
7 nápadů na vánoční dekorace, které zvládnete vyrobit doma. Z papíru, dřeva, sklenice nebo třpytek
7 nápadů na vánoční dekorace, které zvládnete vyrobit doma. Z papíru, dřeva, sklenice nebo třpytek Nedáte dopustit na originální vánoční dekorace? Zkuste si je pro letošní Vánoce vyrobit sami. Pokud hledáte inspiraci, přinášíme vám sedm nápadů na vlastnoručně vyrobené vánoční dekorace, které vykouzlíte snadno a během chvilky.
Článek
Stará truhla jako originální bytový doplněk: Přeměňte ji na konferenční stolek nebo úložný prostor
Stará truhla jako originální bytový doplněk: Přeměňte ji na konferenční stolek nebo úložný prostor V minulosti bývala truhla nezbytnou součástí domovů našich předků. Tento kousek nábytku v současné době zažívá renesanci a vrací se opět zpátky do českých domácností. I vy můžete u sebe doma truhlu využít takřka na tisíc způsobů. A to nejen jako konferenční stolek nebo úložný prostor.
Článek
Dýňový květináč s živými rostlinami: Kombinace, která baví
Dýňový květináč s živými rostlinami: Kombinace, která baví Už máte dost dýňové polévky? V tom případě dýni využijte jako součást podzimního aranžmá. Vydlabejte z ní stylový květináč, do kterého zasaďte živé rostliny. Toto spojení vás dostane.
Článek
Optická iluze, která vás dostane: Zdá se vám, že se řádky naklánějí? Je to omyl!
Optická iluze, která vás dostane: Zdá se vám, že se řádky naklánějí? Je to omyl! Pro milovníky optických iluzí jsme si připravili opravdovou lahůdku. Jde o optickou iluzi Cafe Wall, kterou vytvořila umělkyně Viktorie Skye. Podívejte se na obrázek a odpovězte na zásadní otázku: Jsou tmavě modré řádky rovné, nebo se naklánějí?
Článek
Pažitkové listové kornoutky s pěnou z nivy
Pažitkové listové kornoutky s pěnou z nivy Znáte pažitku jenom jako součást pomazánek? Díky receptu na originální party pohoštění rychle pochopíte, že jste ji podceňovali. Její využití je totiž daleko širší. Tyto trubičky si zamilujete i proto, že je lze různě obměňovat a plnit pokaždé jinou náplní.
Článek
Velikonoční vajíčka originálně, snadno a rychle: Ozdobte je washi páskami
Velikonoční vajíčka originálně, snadno a rychle: Ozdobte je washi páskami Vyfouknutá i vařená vajíčka můžete zdobit různými technikami. Pokud hledáte snadný a rychlý způsob, kterým dosáhnete opravdu nádherného výsledku, jeden tu pro vás máme. Jde o zdobení velikonočních vajec japonskými washi páskami. Tyto dekorační pásky si nakupte raději s předstihem, vajíčka s nimi totiž zvládnete nazdobit i na poslední chvíli.
Článek
Jak se snadno a rychle zbavit cucfleků?
Jak se snadno a rychle zbavit cucfleků? Prožila jste s přítelem vášnivou noc, kdy jste to trošku přehnali a zůstala vám na ni vzpomínka v podobě cucfleků? Ať už jdete do školy, do práce nebo kamkoliv, tyto barevné potvůrky se prostě nehodí. Proto vám přinášíme tipy, díky kterým se jich zbavíte snadno a rychle!
Článek
Triky, jak vyfouknout vejce klasicky nebo jednou dírkou
Triky, jak vyfouknout vejce klasicky nebo jednou dírkou Už se také pouštíte do vyrábění velikonočních dekorací? Jelikož Velikonoce klepou na dveře, nastává ten pravý čas na originální domácí výzdobu. K vytváření velikonočních dekorací budete potřebovat i vyfouknutá vajíčka. Nevíte, jak na ně? Máme pro vás několik fíglů, díky kterým zjistíte, jak vyfouknout vejce klasickým způsobem nebo jednou dírkou.
Článek
Jarní MINT Market v Pardubicích
Jarní MINT Market v Pardubicích MINT Market, největší české trhy s autorským designem, originální módou a doplňky, zamíří v sobotu 5. června do Pardubic. Na venkovním prostranství v areálu Automatických mlýnů vyrostou desítky stánků nezávislých prodejců.