Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Influencerka si nechala upravit přirození ve stylu panenky Barbie. Je tato plastická operace přes čáru?
Influencerka si nechala upravit přirození ve stylu panenky Barbie. Je tato plastická operace přes čáru? Barbiemánie zachvátila celý svět. Některé ženy se oblékají a malují ve stylu panenky Barbie, jiné jdou ještě dál. Tak jako dánská influencerka Gitte Von G, která podstoupila plastickou operaci, díky které získala přirození ve stylu panenky Barbie. Co si pod tímto úkonem vůbec představit?
Článek
Takto vypadá skutečná láska: Australští manželé jsou spolu 55 let a stále se milují
Takto vypadá skutečná láska: Australští manželé jsou spolu 55 let a stále se milují Spousta lidí o té pravé lásce jenom sní a myslí si, že na ně v životě snad ještě čeká. Pokud jste si však jisti tím, že máte partnera, po jehož boku prožijete celý svůj život, můžeme vám jenom pogratulovat. Inspirací v následujících letech vám mohou být manželé Dorothy a Wayne, kteří se vzali před 55 lety a jejichž láska časem ještě zesílila.
Článek
Ani Barbie, ani Ken: Slavná panenka je odteď genderově neutrální
Ani Barbie, ani Ken: Slavná panenka je odteď genderově neutrální Výrobce legendárních Barbie panenek, společnost Mattel, přišla s novinkou, pomocí které se snaží držet krok s dnešní dobou. Na trh vyslala kolekci genderově neutrálních panenek, se kterými si vyhrají všechny děti bez rozdílů. Panenka přitom není ani holka, ani kluk. Koupili byste ji svým dětem?
Článek
Mattel vytvořil panenku Barbie podle vědkyně Sarah Gilbert. Tato žena se podílela na vývoji vakcíny AstraZeneca
Mattel vytvořil panenku Barbie podle vědkyně Sarah Gilbert. Tato žena se podílela na vývoji vakcíny AstraZeneca Britská profesorka Sarah Gilbert z Oxfordské univerzity má na svém kontě spoustu vědeckých ocenění. Nyní má hodně společného také s Eleanor Roosevelt, Marilyn Monroe nebo Beyonce. Stejně jako tyto slavné ženy byla Sarah Gilbert oceněna vlastní panenkou Barbie. Tato vědkyně se totiž spolupodílela na vývoji vakcíny proti koronaviru AstraZeneca.
Článek
Černý kašel v Česku má letos první oběť. Zemřel pacient z kategorie 55–64 let
Černý kašel v Česku má letos první oběť. Zemřel pacient z kategorie 55–64 let Počty lidí nakažených černým kašlem v České republice strmě vzrůstají. Jak informovala ČTK, v letošním roce již bohužel s tímto onemocněním zemřel první člověk. Šlo o pacienta z věkové kategorie 55 až 64 let.
Článek
Pyšná princezna z roku 1952 oslavila 70 let od své premiéry. Co jste o této filmové pohádce nevěděli?
Pyšná princezna z roku 1952 oslavila 70 let od své premiéry. Co jste o této filmové pohádce nevěděli? Pohádka Pyšná princezna v pondělí 26. září 2022 oslavila již 70 let od své filmové premiéry. Tento černobílý snímek o pyšné princezně Krasomile a spravedlivém králi Miroslavovi milují lidé napříč generacemi. Myslíte si, že Pyšnou princeznu znáte opravdu dobře? Přinášíme několik zajímavostí, které jste o této filmové pohádce možná ani nevěděli.
Článek
Francouzka Louise zazářila ve svatebních šatech své mámy. 40 let po svatbě svých rodičů
Francouzka Louise zazářila ve svatebních šatech své mámy. 40 let po svatbě svých rodičů Abyste si na své svatbě připadala jako princezna, rozhodně na sobě nemusíte mít nové svatební šaty šité na míru nebo trendy kousek z půjčovny. Nádherně můžete vypadat i v několik desítek let starých svatebních šatech. Tak jako Francouzka Louise, která si oblékla svatební šaty po své mamince na jedinečné focení.
Článek
Když jí byly 4 roky, unesli ji a prodali do romské rodiny. Po několika letech se ke své rodině vrátila
Když jí byly 4 roky, unesli ji a prodali do romské rodiny. Po několika letech se ke své rodině vrátila Když bylo Tamaře Romanovičové z Běloruska 19 let, vdala se za svého přítele a dokonce s ním čekala i miminko. Všechno se zdálo být jako v pohádce, manžel pracoval jako řidič trolejbusu a Tamara se starala o jejich dcerku Olgu. Jenže během pár měsíců se vše změnilo k nepoznání…
Článek
V kolika letech ženy nejčastěji podvádějí své partnery? Přesný věk vás překvapí
V kolika letech ženy nejčastěji podvádějí své partnery? Přesný věk vás překvapí Nevěra zasáhne alespoň jednou v životě v průměru každý druhý pár. Nevěrné přitom bývají oba dva tábory, tedy jak muži, tak ženy. Právě na ženy, které si našly milence, si v rámci svého výzkumu posvítili provozovatelé mimomanželské seznamky Victoria Milan. Co myslíte, v kolika letech ženy své manžele či přítele podvádějí nejčastěji?
Článek
Umělkyně Katrina Hendrix se neholí už sedm let. Chloupky ukázala i na své svatbě
Umělkyně Katrina Hendrix se neholí už sedm let. Chloupky ukázala i na své svatbě Pro většinu žen je dámské holítko a pěna na holení základní součástí výbavy pro péči o tělo. Neplatí to však pro umělkyni Katrinu Hendrix z ruského Petrohradu, která se neholí více než sedm let. Své chloupky dala nedávno na odiv i během své svatby, což spousta lidí považovala za velký přešlap.
Článek
Menopauza v 17 letech: Příběh dívky, která kvůli své nemoci nikdy nezaloží rodinu
Menopauza v 17 letech: Příběh dívky, která kvůli své nemoci nikdy nezaloží rodinu V 17 letech jsme zažívaly svoje první lásky. Malovaly jsme si, jak za nějakých deset let založíme rodinu a budeme mít děti. A že bychom řešily závažnější problémy? O tom žádná. Naopak britská dívka Lauren Coxová si coby teenagerka prošla doslova peklem. V 17 letech jí doktoři řekli, že prochází menopauzou. V její kůži by nechtěla být žádná z nás!
Článek
Hana Mašlíková promluvila o své droze, které holduje od 18 let. Prozradila také, zda se připravuje na další fitness soutěž
Hana Mašlíková promluvila o své droze, které holduje od 18 let. Prozradila také, zda se připravuje na další fitness soutěž Hana Mašlíková letos v květnu zabodovala v bikini fitness. Ze soutěže kulturistiky a fitness Mr. Universe Prague si odnesla zlato. Mnozí lidé se této krásné 40leté ženy ptají, zda se připravuje na novou soutěž v kulturistice, když stále cvičí. Hana Mašlíková však na Instagramu podotkla, že cvičení je její droga, které holduje již od svých 18 let.
Článek
Ukrajinská umělkyně dává panenkám skutečnou podobu: Díky svému umění vyzdvihuje krásu i nedokonalost lidského těla
Ukrajinská umělkyně dává panenkám skutečnou podobu: Díky svému umění vyzdvihuje krásu i nedokonalost lidského těla Panenky Barbie jsou hezké jako obrázek, o tom není pochyb. Přemýšleli jste ale nad tím, jak by vypadaly, kdybyste jim odstranili make-up? Umělkyně Olga Kamenetskaya šla ještě dál a dokonalé panenky přetváří do realistické podoby. Panenkám mění nejen obličeje a účesy. Šije na ně i stylové oblečení. Umění této kreativní ženy vám prostě vyrazí dech.
Článek
Barbie bez vlasů, s protézou i vitiligem: Nová kolekce Mattel ukazuje, že v nedokonalosti je krása
Barbie bez vlasů, s protézou i vitiligem: Nová kolekce Mattel ukazuje, že v nedokonalosti je krása Snad každá z nás si hrála s barbínami a chtěla být dokonalá stejně jako ony. Barbie panenky současnosti však nezobrazují pouze ideál krásy. Dokazuje to nová kolekce Barbie Fashionistas, kterou společnost Mattel vydala pro rok 2020. Její součástí je panenka s protézou, poruchou kožního pigmentu nebo holou hlavou.
Článek
Mladá Britka se cítila škaredá a nudná, manžel jí zaplatil plastické operace: Změnila se k nepoznání
Mladá Britka se cítila škaredá a nudná, manžel jí zaplatil plastické operace: Změnila se k nepoznání Po čem ženy touží? Některé si přejí bizarní věci, a to nejen k Vánocům. Tak jako 27letá Charlie Phillips z britského Cambridgeshire, která byla nespokojená sama se sebou. Měla pocit, že je škaredá a vypadá nudně. Přála si proto radikální změnu svého zevnějšku. Manžel její přání splnil a zaplatil jí plastické operace. A výsledek? Posuďte sami.