Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Módním hitem podzimu 2023 je maxi šála. Čím větší a výraznější, tím lépe
Módním hitem podzimu 2023 je maxi šála. Čím větší a výraznější, tím lépe Módní trendy jsou proměnlivé, ovšem rády se vrací. Tuto skutečnost potvrzuje žhavý módní hit podzimu 2023, kterým je maxi šála. Tento pletený doplněk samozřejmě není nic nového pod sluncem. Letos na podzim však platí, že pokud je maxi šála širší a delší a její vzor výraznější, tím lépe.
Článek
Nehtové trendy pro letošní léto: Top jsou tropické motivy jako palmy, meloun nebo plameňák
Nehtové trendy pro letošní léto: Top jsou tropické motivy jako palmy, meloun nebo plameňák Asi jste si všimla toho, že v letních měsících býváte uvolněnější a častěji necháváte průchod svému vlastnímu já. Právě tak vypadá i trendy manikúra na letošní léto, která je nejen uvolněná, ale také veselá a hravá. Ženy letos upřednostňují výrazné barvy laků na nehty, a hlavně u nich frčí tropické motivy. Pojďte tento trend poznat blíže.
Článek
Módní trendy na léto 2022: Hitem jsou velmi krátké sukně, výrazné potisky i háčkované topy
Módní trendy na léto 2022: Hitem jsou velmi krátké sukně, výrazné potisky i háčkované topy Chcete vědět, co se bude nosit letos v létě? Jelikož jsou módní trendy v neustálém pohybu, není od věci, když budete mít o letních trendech 2022 opravdový přehled. Které oblečení a doplňky byste tedy letošní léto měla zařadit do svého dámského šatníku?
Článek
Trendy plavky 2023: Zazáříte ve volánech i ve sportovních modelech
Trendy plavky 2023: Zazáříte ve volánech i ve sportovních modelech Vybíráte si dámské plavky na novou letní sezonu? Pokud chcete vědět, co se zrovna nosí a v kterých modelech na pláži či u bazénu jednoznačně zazáříte, přinášíme základní přehled trendy plavek 2023. Které modely dámských plavek jsou tedy letos tím největším hitem, který by neměl chybět ani ve vaší letní výbavě?
Článek
Bizarní trend 2023: Ženy si lepí falešné pupíky, aby si opticky prodloužily nohy
Bizarní trend 2023: Ženy si lepí falešné pupíky, aby si opticky prodloužily nohy Módní trendy bývají různé. Některé vás osloví, nad některými budete možná nechápavě kroutit hlavou. Bizarně působí také módní hit, který se aktuálně šíří sociálními sítěmi. Ženy si konkrétně nalepují na břicho falešný pupík, aby si opticky prodloužily nohy. Co na tento nápad říkáte?
Článek
Trendy letní manikúra 2023: Vsaďte na modré odstíny
Trendy letní manikúra 2023: Vsaďte na modré odstíny Léto 2023 je v plném proudu. Zajímá vás, jaké se teď nosí nehty a hledáte inspiraci? K trendům letní manikúry 2023 patří modré odstíny. Nemusíte okamžitě běžet na profesionální manikúru, stačí si koupit ty správné laky na nehty. Dáme vám tipy na trendy odstíny modré, které letošní léto rozhodně stojí za vyzkoušení!
Článek
Trendy nehty podzimu 2023: Jedinečný šmrnc přináší čokoládové odstíny, kovově šedá i smaragdově zelená
Trendy nehty podzimu 2023: Jedinečný šmrnc přináší čokoládové odstíny, kovově šedá i smaragdově zelená Jaké nehty ovládnou letošní podzim? Inspirujte se aktuálními trendy v podzimní manikúře 2023, které jsou k vidění nejen na přehlídkových molech, ale které zároveň s oblibou nosí celebrity i běžné ženy. Máme pro vás jejich jedinečnou ochutnávku.
Článek
Nehtové trendy podzimu 2020: Některé barvy a motivy nehtů vynosí jen odvážné ženy
Nehtové trendy podzimu 2020: Některé barvy a motivy nehtů vynosí jen odvážné ženy Módní trendy se každou sezonu mění nejen v případě oblečení. Pokud si potrpíte na krásné nehty, také manikúra podléhá diktátu módy. Které barvy a motivy nehtů tedy ovládnou podzim 2020? Prohlédněte si nejnovější nehtové trendy, které rozhodně stojí za vyzkoušení.
Článek
Trendy účesy roku 2021: V kurzu je mikádo, vlasy po ramena i pixie střih
Trendy účesy roku 2021: V kurzu je mikádo, vlasy po ramena i pixie střih Příchod nového roku je pro spoustu žen vhodnou příležitostí k tomu, aby změnily účes. I v roce 2021 je jenom na vás, jakou novou barvu a střih si vyberete. Pro inspiraci přinášíme trendy účesy roku 2021. Co v letošním roce poletí? Krátké i středně dlouhé mikádo nebo vlasy po ramena. Čím bude váš účes extravagantnější, tím lépe.
Článek
Trendy účesy, které ovládnou léto 2021: Od jemných vln přes drdol až po výraznou zrz
Trendy účesy, které ovládnou léto 2021: Od jemných vln přes drdol až po výraznou zrz Léto se nezadržitelně blíží a s ním i nové vlasové trendy, ve kterých zaručeně zazáříte. Stejně, jako je na čase si vyměnit jarní šatník za letní, není od věci, když popřemýšlíte také nad změnou účesu. Co tedy konkrétně patří k trendy účesům léta 2021?
Článek
Nehtové trendy podzimu 2021: Barevná francouzská manikúra, teplé odstíny a motivy listů
Nehtové trendy podzimu 2021: Barevná francouzská manikúra, teplé odstíny a motivy listů Nedáte dopustit na krásné nehty a ráda se inspirujete nejnovějšími módními hity? V tom případě vás jistě zajímá, jaké barvy a motivy vládnou manikúře letošního podzimu. Prohlédněte si ochutnávku nejkrásnějších nehtových trendů podzimu 2021, které určitě stojí za vyzkoušení.
Článek
Nehtové trendy podzimu 2022: Vsaďte na olivově zelenou nebo tmavě šedou bez příkras
Nehtové trendy podzimu 2022: Vsaďte na olivově zelenou nebo tmavě šedou bez příkras Potrpíte si na krásné nehty a zároveň milujete módní trendy? V tom případě pro vás máme několik žhavých hitů v oblasti manikúry pro letošní podzim. Které nehtové trendy podzimu 2022 tedy rozhodně stojí za vyzkoušení?
Článek
Trendy v manikúře na zimu 2023/2024. Hitem jsou třpytky, geometrické obrazce i zvířecí vzory
Trendy v manikúře na zimu 2023/2024. Hitem jsou třpytky, geometrické obrazce i zvířecí vzory Upravené nehty patří k neodmyslitelné součásti každé ženy. Jelikož se trendy v manikúře každou sezonu mění, jistě vás bude zajímat, jaké nehty patří k největším hitům zimy 2023/2024. Jakou manikúrou tedy letošní zimu zaručeně ohromíte?
Článek
Flob: Trendy dámský účes současnosti, který vás dostane svou jednoduchostí
Flob: Trendy dámský účes současnosti, který vás dostane svou jednoduchostí Zajímá vás, jaký dámský střih frčí letošní jaro? Je to jednoznačně flob, který lze přirovnat k delšímu rovnému bobu neboli mikádu. Tento účes sluší prakticky každé ženě s rovnými vlasy a jeho benefitem také je, že jej může nosit žena jakéhokoliv věku.
Článek
Barva vlasů 2023 sluší každé ženě. Aktuální trend vás potěší
Barva vlasů 2023 sluší každé ženě. Aktuální trend vás potěší Zajímá vás, jaká barva vlasů vládne roku 2023? Letošní trendy odstín vás potěší, protože sluší ženám jakéhokoliv věku i střihu vlasů. Pokud tedy toužíte po změně a zároveň se chcete držet aktuálních trendů, jděte do červených, oranžových, kaštanových nebo měděných odstínů. Zkrátka zrzavé vlasy jsou opět top!
Článek
Trendy dámské plavky 2022: Šik budete v jednobarevných bikinách i v plavkách s leopardím vzorem
Trendy dámské plavky 2022: Šik budete v jednobarevných bikinách i v plavkách s leopardím vzorem Plavková sezona 2022 je aktuálně na svém úplném začátku. Už jste si vybrala nové dámské plavky, nebo se po novém modelu určeném na letošní léto teprve poohlížíte? V druhém případě pro vás máme spoustu inspirace. Přinášíme ochutnávku těch nejžhavějších dámských plavek 2022, které vládnou letošní sezoně.