Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Mladý britský pár si během karantény postavil vysněné letní kino. Luke a Hannah nyní sledují pod širým nebem své oblíbené filmy
Mladý britský pár si během karantény postavil vysněné letní kino. Luke a Hannah nyní sledují pod širým nebem své oblíbené filmy Sníte o tom, že si na vlastní zahradě užijete letní kino pod širým nebem? Sen se může stát skutečností, a to velmi lehce. Inspirovat vás může počin mladého britského páru Luka Whelana a Hannah Fergusonové, kteří si stylové venkovní kino postavili na terase svého domu během nucené karantény. Co říkáte, povedlo se jim to?
Článek
Jak se změnily známé dětské hvězdy? Nevyhnuly se jim drogy ani vězení
Jak se změnily známé dětské hvězdy? Nevyhnuly se jim drogy ani vězení Zatímco my jsme svá dětství trávili převážně běháním po venku a hrou s kamarády, tyhle děti trávily své dětství před kamerami a na účtech měly miliony dolarů. Tyto dětské hvězdičky znal a obdivoval celý svět, co se s nimi ale stalo? Někteří se chopili příležitosti a vybudovali si skvělou kariéru, jiní propadli alkoholu i drogám.
Článek
Pyšná princezna v animovaném 3D zpracování do kin dorazí v listopadu 2024. Těšíte se?
Pyšná princezna v animovaném 3D zpracování do kin dorazí v listopadu 2024. Těšíte se? Pyšná princezna patří v Česku k nejoblíbenějším pohádkovým filmům. Snad nikdo z nás si bez ní nedokáže představit vánoční čas. Právě proto vás možná potěší, že vzniká zbrusu nová Pyšná princezna v animované verzi, která se do českých kin dostane v listopadu 2024.
Článek
Zemřela hvězda z Gibsonova trháku Umučení Krista. Herci Hristo Jivkovi bylo pouhých 48 let
Zemřela hvězda z Gibsonova trháku Umučení Krista. Herci Hristo Jivkovi bylo pouhých 48 let V roce 2004 vstoupil do kin kultovní film Umučení Krista, který režíroval Mel Gibson. Právě v tomto hvězdném trháku na sebe celosvětově upozornil bulharský herec Hristo Jivkov. Bohužel tento talentovaný muž v sobotu 1. dubna 2023 prohrál svůj dlouhý boj s rakovinou, které podlehl ve věku pouhých 48 let.
Článek
Mumie: Jak se změnili a co dnes dělají hlavní představitelé?
Mumie: Jak se změnili a co dnes dělají hlavní představitelé? Věřili byste, že tento rok už to bude 20 let od chvíle, kdy se na filmových plátnech objevil film Mumie? Snímek, ve kterém si hlavní role zahráli Brendan Fraser a Rachel Weisz byl natočen v roce 1999 a stal se komerčním trhákem, který po celém světě vydělal přes 400 milionů dolarů. Jak se ale na hercích podepsal zub času a co dnes dělají?
Článek
Zemřel slavný irský herec Ray Stevenson. Bylo mu 58 let
Zemřel slavný irský herec Ray Stevenson. Bylo mu 58 let Filmové a seriálové fanoušky zaskočila náhlá smrt slavného irského herce Ray Stevensona. Hvězdě filmů Thor, RRR, Král Artuš nebo seriálů Vinkingové a Pod černou vlajkou bylo pouhých 58 let. Ray Stevenson náhle skonal během svého pobytu v Itálii. Přesná příčina jeho smrti zatím není známá.
Článek
Zemřela slovenská herečka Soňa Valentová. Proslavily ji Kladivo na čarodějnice, Requiem pro panenku nebo Perinbaba
Zemřela slovenská herečka Soňa Valentová. Proslavily ji Kladivo na čarodějnice, Requiem pro panenku nebo Perinbaba Ve věku 76 let odešla v sobotu 10. prosince 2022 na věčnost slovenská herečka Soňa Valentová. Legendární umělkyně před 6 lety utrpěla mozkovou příhodu, kvůli které byla následně odkázaná na pomoc druhých. Soňa Valentová, českým divákům známá z Kladiva na čarodějnice či Perinbaby, zemřela ve spánku po velmi dlouhých zdravotních problémech.
Článek
Zemřela Julie Powellová, kterou proslavil film o vaření Julie a Julia s Meryl Streepovou. Světoznámé kuchařce bylo 49 let
Zemřela Julie Powellová, kterou proslavil film o vaření Julie a Julia s Meryl Streepovou. Světoznámé kuchařce bylo 49 let V pouhých 49 letech zemřela na zástavu srdce americká spisovatelka, kuchařka a foodblogerka Julie Powellová. Její autobiografická kniha se v roce 2009 stala předlohou světoznámého filmu o vaření Julie a Julia, ve kterém si hlavní roli zahrála Meryl Streepová a Amy Adamsová. O náhlé smrti Julie Powellové informoval její manžel.
Článek
Nouzový stav od 5. října 2020: Stručný přehled všech omezení
Nouzový stav od 5. října 2020: Stručný přehled všech omezení Od pondělí 5. října 2020 začal v Česku na 30 dní platit nouzový stav, který má zastavit strmý růst počtu nakažených covidem-19. Ztrácíte se v jednotlivých omezeních, kterými se musíme řídit? Přinášíme vám jejich stručný přehled.
Článek
Sestra v akci: Jak se změnili a co dnes dělají hlavní představitelé?
Sestra v akci: Jak se změnili a co dnes dělají hlavní představitelé? Film sestra v akci vznikl v roce 1992 a slavil úspěch po celém světě. Od natáčení tak uběhlo už více než 27 let a některé tváře bychom dnes skoro nepoznali. Podívejte se s námi, jak se za ta léta změnila představitelka Deloris, matka představená, sympatický policista a další.
Článek
Ideál ženské krásy ušel dlouhou cestu. Krásná žena současnosti nosí make-up, má tělo tvaru přesýpacích hodin a chodí do posilovny
Ideál ženské krásy ušel dlouhou cestu. Krásná žena současnosti nosí make-up, má tělo tvaru přesýpacích hodin a chodí do posilovny Co ideál krásy, který v současnosti vzývá západní svět, od žen vůbec očekává? Krásná žena nosí každý den make-up, cvičí v posilovně, je štíhlá a zároveň správně zaoblená a snaží se co nejdéle zachovat mladistvý vzhled. Každá žena však může ukázat svou výjimečnost, protože se naše společnost stává stále inkluzivnější.
Článek
Ledové království 3 bude, oznámila společnost Disney. Ještě jednou se vydáme do neznáma
Ledové království 3 bude, oznámila společnost Disney. Ještě jednou se vydáme do neznáma Bude Ledové království 3? Na tuto otázku vám můžeme s radostí odpovědět, že ano. Generální ředitel společnosti Disney Bob Iger začátkem února 2023 prozradil, že do zamrzlého království Arendelle se po třetí vypravíme již v blízké budoucnosti.
Článek
Americká filmová hvězda John Malkovich přijede 26. července do Kroměříže. V rozhovoru prozradil, jak se těší
Americká filmová hvězda John Malkovich přijede 26. července do Kroměříže. V rozhovoru prozradil, jak se těší Slavný hollywoodský herec John Malkovich se 26. července představí v Podzámecké zahradě v Kroměříži. A to v rámci divadelního představení The Music Critic, se kterým již na jiném místě Česka nevystoupí. John Malkovich nám v rozhovoru přiblížil nejen tento divadelní projekt. Svěřil se také, jaký osobní vztah má k Brnu či Karlovým Varům.
Článek
Jak oslavit Valentýna doma? Máme pro vás několik romantických tipů
Jak oslavit Valentýna doma? Máme pro vás několik romantických tipů Letošní Valentýn bude ve srovnání s předchozími roky jiný. I když jsou aktuálně zavřené restaurace, kina, divadla či wellness centra, máme stále spoustu možností, jak tento svátek všech zamilovaných oslavit. Užijte si Valentýna přímo v pohodlí svého domova. Přinášíme vám několik romantických tipů, jak na to.
Článek
Koronavirus v Česku a stručný přehled nových opatření od 9. října 2020: Co vše se mění
Koronavirus v Česku a stručný přehled nových opatření od 9. října 2020: Co vše se mění Česká vláda v boji proti novému koronaviru přitvrzuje. Její opatření zmrazují kulturu, sport a prakticky všechny volnočasové aktivity. Omezení se vztahují i na návštěvu restaurací a obchodů. Ztrácíte se v jednotlivých zákazech a nařízeních? Máme pro vás stručný přehled nových opatření, která nově platí od 9. října 2020.
Článek
Zemřel slavný kanadský herec Gordon Pinsent. Filmové ikoně bylo 92 let
Zemřel slavný kanadský herec Gordon Pinsent. Filmové ikoně bylo 92 let V sobotu 25. února 2023 odešel na věčnost jeden z nejznámějších kanadských herců Gordon Pinsent. Byl filmovou i televizní ikonou. Jak uvedla jeho rodina, herec zemřel ve věku 92 let poklidně ve spánku.