Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Zemřel slavný irský herec Ray Stevenson. Bylo mu 58 let
Zemřel slavný irský herec Ray Stevenson. Bylo mu 58 let Filmové a seriálové fanoušky zaskočila náhlá smrt slavného irského herce Ray Stevensona. Hvězdě filmů Thor, RRR, Král Artuš nebo seriálů Vinkingové a Pod černou vlajkou bylo pouhých 58 let. Ray Stevenson náhle skonal během svého pobytu v Itálii. Přesná příčina jeho smrti zatím není známá.
Článek
Jak se změnili a co dnes dělají herci z Upířích deníků?
Jak se změnili a co dnes dělají herci z Upířích deníků? Seriál Upíří deníky se začal vysílat už v roce 2009 a hlavní představitele vystřelil mezi hvězdy. Upírské romance byly zrovna v kurzu a tak se není co divit, že seriál sledovaly miliony lidí po celém světě. Od první klapky uběhlo už 10 let a my se dnes podíváme, jak se daří hercům, kteří se v seriálu objevili.
Článek
Zemřela slovenská herečka Soňa Valentová. Proslavily ji Kladivo na čarodějnice, Requiem pro panenku nebo Perinbaba
Zemřela slovenská herečka Soňa Valentová. Proslavily ji Kladivo na čarodějnice, Requiem pro panenku nebo Perinbaba Ve věku 76 let odešla v sobotu 10. prosince 2022 na věčnost slovenská herečka Soňa Valentová. Legendární umělkyně před 6 lety utrpěla mozkovou příhodu, kvůli které byla následně odkázaná na pomoc druhých. Soňa Valentová, českým divákům známá z Kladiva na čarodějnice či Perinbaby, zemřela ve spánku po velmi dlouhých zdravotních problémech.
Článek
Zemřela Julie Powellová, kterou proslavil film o vaření Julie a Julia s Meryl Streepovou. Světoznámé kuchařce bylo 49 let
Zemřela Julie Powellová, kterou proslavil film o vaření Julie a Julia s Meryl Streepovou. Světoznámé kuchařce bylo 49 let V pouhých 49 letech zemřela na zástavu srdce americká spisovatelka, kuchařka a foodblogerka Julie Powellová. Její autobiografická kniha se v roce 2009 stala předlohou světoznámého filmu o vaření Julie a Julia, ve kterém si hlavní roli zahrála Meryl Streepová a Amy Adamsová. O náhlé smrti Julie Powellové informoval její manžel.
Článek
Americká filmová hvězda John Malkovich přijede 26. července do Kroměříže. V rozhovoru prozradil, jak se těší
Americká filmová hvězda John Malkovich přijede 26. července do Kroměříže. V rozhovoru prozradil, jak se těší Slavný hollywoodský herec John Malkovich se 26. července představí v Podzámecké zahradě v Kroměříži. A to v rámci divadelního představení The Music Critic, se kterým již na jiném místě Česka nevystoupí. John Malkovich nám v rozhovoru přiblížil nejen tento divadelní projekt. Svěřil se také, jaký osobní vztah má k Brnu či Karlovým Varům.
Článek
Jak dnes vypadá Cody z Kroku za Krokem? Změnil se na svalnatého a potetovaného drsňáka s plnovousem
Jak dnes vypadá Cody z Kroku za Krokem? Změnil se na svalnatého a potetovaného drsňáka s plnovousem V 90. letech 20. století vznikl oblíbený americký seriál Krok za krokem, který se na českých televizních obrazovkách vysílá dodnes. K nejoblíbenějším postavám patřil pohledný, dobrosrdečný a mírně přitroublý mladík Cody Lambert, kterého ztvárnil herec Sasha Mitchell. Neuvěříte, jak tento fešák vypadá v současnosti.
Článek
Zemřel patolog ze seriálu Námořní vyšetřovací služba. Herec David McCallum se dožil 90 let
Zemřel patolog ze seriálu Námořní vyšetřovací služba. Herec David McCallum se dožil 90 let Fanoušky amerického seriálu Námořní vyšetřovací služba zasáhla velmi smutná zpráva. V pondělí 25. září 2023 zemřel herec David McCallum, který v této legendární kriminálce ztvárnil roli patologa Donalda “Duckyho” Mallarda. O smrti hvězdného herce informoval jeho syn.
Článek
Zemřela známá herečka z nekonečného seriálu. Její tělo našli na poli
Zemřela známá herečka z nekonečného seriálu. Její tělo našli na poli Její smrt vyvolává velké otázky. Ve věku 64 let zemřela americká herečka Robyn Bernardová, která se proslavila zvláště díky dlouholetému účinkování v oblíbeném seriálu General Hospital. Její tělo našli v úterý 12. března 2024 ráno na poli poblíž města San Jacinto v Kalifornii.
Článek
Jak nyní vypadají a jak žijí manželé Carol a Frank ze seriálu Krok za krokem?
Jak nyní vypadají a jak žijí manželé Carol a Frank ze seriálu Krok za krokem? Jistě si všichni pamatujete na filmové manžele, kteří společně vychovávali sedm dětí. Každý z nich si do manželství přivedl tři děti, společně pak měli ještě dceru. Víte, o kom je řeč?
Článek
Zemřela hvězda seriálu Kravaťáci. Americkému herci Billy Miller bylo pouhých 43 let
Zemřela hvězda seriálu Kravaťáci. Americkému herci Billy Miller bylo pouhých 43 let V pouhých 43 letech odešel na věčnost americký herec Billy Miller. Proslavil se zejména účinkováním v seriálech Kravaťáci, Nebezpečná identita nebo Truth Be Told. Tento držitel prestižních cen Emmy naposledy vydechl v pátek 15. září 2023. Paradoxně o dva dny později, v neděli 17. září 2023, by oslavil 44. narozeniny.
Článek
Zemřela Carol z Krok za krokem, herečka Suzanne Somers. V 76 letech podlehla rakovině prsu
Zemřela Carol z Krok za krokem, herečka Suzanne Somers. V 76 letech podlehla rakovině prsu Věčně usměvavá Carol ze seriálu Krokem za krokem už bohužel není mezi námi. Oblíbená herečka Suzanne Somers prohrála v 76 letech boj s rakovinou prsu. Naposledy vydechla v přítomnosti svého milujícího manžela, syna a nejbližší rodiny.
Článek
Zemřel slavný kanadský herec Gordon Pinsent. Filmové ikoně bylo 92 let
Zemřel slavný kanadský herec Gordon Pinsent. Filmové ikoně bylo 92 let V sobotu 25. února 2023 odešel na věčnost jeden z nejznámějších kanadských herců Gordon Pinsent. Byl filmovou i televizní ikonou. Jak uvedla jeho rodina, herec zemřel ve věku 92 let poklidně ve spánku.
Článek
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem Je to tady! Na JenŽenách spouštíme e-shop s designovými tričky, která ilustrovala mladá a kreativní umělkyně Hanka Zábranská. Za e-shopem s tričky stojí celý náš tým online magazínu JenŽeny. Pokud tedy chcete někomu udělat radost originálním dárkem pod stromečkem, račte do našeho e-shopu směle nahlédnout!
Článek
Jak se změnili herci z filmu Mumie?
Jak se změnili herci z filmu Mumie? Od natáčení slavného filmu Mumie už uběhlo 24 let a hlavní představitelé Brendan Fraser v roli Ricka a herečka Rachel Weisz jako krásná knihovnice Evelyn se samozřejmě změnili. Jak? To vám ukážeme v dnešním článku.