Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
V 6 letech získala titul nejkrásnější děvčátko na světě. V 10 letech je ruská holčička Anastasia Knyazeva ještě hezčí
V 6 letech získala titul nejkrásnější děvčátko na světě. V 10 letech je ruská holčička Anastasia Knyazeva ještě hezčí Ruská holčička Anastasia Knyazeva obdržela koncem roku 2017 pomyslný titul nejkrásnější děvčátko na světě. Tato slečna s obrovskýma modrýma očima a porcelánovou pletí má v současnosti 10 let a je snad ještě hezčí. Přesvědčit se o tom můžete i díky jejímu Instagramu, který sleduje více než 1,2 milionu lidí.
Článek
Povinná školní docházka na 10 let. Uvažuje nad ní ministr školství Mikuláš Bek
Povinná školní docházka na 10 let. Uvažuje nad ní ministr školství Mikuláš Bek Nový ministr školství Mikuláš Bek při nástupu do své funkce oznámil, že jednou z jeho priorit je změna povinné školní docházky na 10 let. Jak by tato změna konkrétně vypadala a jakým způsobem by ovlivnila školáky? Na tyto otázky ministr odpověděl v podcastu Ptám se já Seznam Zprávám.
Článek
NN NIGHT RUN letos slaví 10 let. Zve na noční běh do 8 měst
NN NIGHT RUN letos slaví 10 let. Zve na noční běh do 8 měst V letošním roce se znovu rozeběhne kolotoč netradičních zážitkových běhů nočními městy NN NIGHT RUN, který v roce 2023 oslaví desáté výročí své existence. V období od jara do podzimu běžci zavítají do stejných osmi měst, kde se konaly noční běžecké závody vloni. Začíná se 22. dubna v Ostravě a končí 14. října v Olomouci.
Článek
Italská učitelka Marcella Pace zachytila během 10 let 48 ohromujících barev Měsíce. Její fotky ocenila i NASA
Italská učitelka Marcella Pace zachytila během 10 let 48 ohromujících barev Měsíce. Její fotky ocenila i NASA Italka Marcella Pace je profesí učitelka, k jejím velkým koníčkům však patří astronomie a focení. A právě kombinací svých zálib se proslavila po celém světě. V průběhu 10 let totiž nafotila 48 ohromujících barev Měsíce. Fotografickou kompilaci všech měsíčních odstínů dokonce ocenila NASA.
Článek
V porodnici v americkém San Antoniu balí prosincová miminka do vánočních punčoch: Tato tradice trvá už padesát let
V porodnici v americkém San Antoniu balí prosincová miminka do vánočních punčoch: Tato tradice trvá už padesát let V zemích západní Evropy i na severu Ameriky je běžné, že si lidé dávají na Vánoce do pestrobarevných ponožek sladkosti i nejrůznější milé drobnosti. To v dětské nemocnici v americkém San Antoniu šli ještě dál. Už přes padesát let zde totiž balí do vánoční punčochy všechna miminka, která se zde narodila v průběhu prosince.
Článek
Válečný veterán Jim Annis vyrábí každé Vánoce dětem v nouzi hračky: Dělá to už padesát let
Válečný veterán Jim Annis vyrábí každé Vánoce dětem v nouzi hračky: Dělá to už padesát let Snad každé dítě se nemůže dočkat toho, až bude během Štědrého večera rozbalovat pod stromečkem dárky. Jsou tu však děti, které takové štěstí nemají. Právě toho si je vědom americký válečný veterán Jim Annis, který už padesátým rokem tráví část prosince tím, že dětem v nouzi vlastnoručně vyrábí dřevěné hračky.
Článek
Umělkyně Katrina Hendrix se neholí už sedm let. Chloupky ukázala i na své svatbě
Umělkyně Katrina Hendrix se neholí už sedm let. Chloupky ukázala i na své svatbě Pro většinu žen je dámské holítko a pěna na holení základní součástí výbavy pro péči o tělo. Neplatí to však pro umělkyni Katrinu Hendrix z ruského Petrohradu, která se neholí více než sedm let. Své chloupky dala nedávno na odiv i během své svatby, což spousta lidí považovala za velký přešlap.
Článek
Místo na světě bez koronaviru: Tento domorodý kmen je už 60 000 let odloučen od civilizace
Místo na světě bez koronaviru: Tento domorodý kmen je už 60 000 let odloučen od civilizace Pokud se podíváme na mapu, zjistíme, že koronavirus zasáhl téměř celý svět a nevyhnul se ani malým ostrůvkům. Přesto však najdeme jedno místo, kde se s největší pravděpodobností koronavirus neobjeví. Je to ostrov Severní Sentinel, kde už 60 000 let žije domorodý kmen v absolutní izolaci od zbytku světa.
Článek
Video ukazuje, jak se v Československu vyráběly tvrdé bonbóny Bon Pari. Děti je milovaly už od 70. let
Video ukazuje, jak se v Československu vyráběly tvrdé bonbóny Bon Pari. Děti je milovaly už od 70. let Nekousat, ale cucat. Generace tuzemských dětí vyrůstaly na tvrdých bonbónech Bon Pari, které se začaly v Československu v 6 příchutích a barvách vyrábět už v roce 1977. Také na tyto bonbóny nedáte od dob svého dětství dopustit? V tom případě se podívejte na video, které ukazuje, jak se Bon Pari vyráběly v roce 1982 ve státním podniku Čokoládovny.
Článek
Zemřel slovenský herec Michal Monček, bylo mu 88 let. Hrál ve známých filmech i v Ordinaci v růžové zahradě
Zemřel slovenský herec Michal Monček, bylo mu 88 let. Hrál ve známých filmech i v Ordinaci v růžové zahradě V pátek 17. listopadu 2023 zemřel v Bratislavě známý slovenský herec Michal Monček. Dožil se úctyhodného věku 88 let. O jeho odchodu z tohoto světa informovalo na sociálních sítích Divadlo Jána Palárika v Trnavě, jehož byl Michal Monček dlouholetým členem.
Článek
Zemřel herec a rapper Nashawn Breedlove známý z Eminemova filmu 8 Mile. Bylo mu 46 let
Zemřel herec a rapper Nashawn Breedlove známý z Eminemova filmu 8 Mile. Bylo mu 46 let V pouhých 46 letech nečekaně zemřel americký herec a rapper Nashawn Breedlove. Proslavil se zejména účinkováním ve slavném filmu 8 Mile, kde vyhrál v rapovém souboji nad Eminemem. O odchodu tohoto mladého rappera informovala jeho matka na Facebooku.
Článek
Nechcete se v létě spálit? Na opalovací sezonu vás už teď připraví betakaroten
Nechcete se v létě spálit? Na opalovací sezonu vás už teď připraví betakaroten Těšíte se na to, až začnete v létě chytat bronz? Abyste se neopalovala spíš do ruda a předešla bolestivým spáleninám od sluníčka, je na čase, abyste se na letošní opalovací sezonu připravila několik týdnu dopředu. Začněte dodržovat následující zásadu, díky které se v létě nespálíte, a budete se naopak pyšnit dokonalým opálením.
Článek
Influencerka si první šediny našla už v pubertě. Dnes má 31 let a její vlasy vás dostanou
Influencerka si první šediny našla už v pubertě. Dnes má 31 let a její vlasy vás dostanou Také vás trápí, když si najdete šedivý vlas? Své by vám o tom mohla vyprávět 31letá influencerka Pip, která začala šedivět v pouhých 12 letech. Ze svých šedivých vlasů měla dlouho mindrák, proto se je snažila maskovat barvením. Nakonec si řekla dost a ze svého nedostatku udělala přednost. A jaký je výsledek?
Článek
Jak se změnili herci z filmu Mumie?
Jak se změnili herci z filmu Mumie? Od natáčení slavného filmu Mumie už uběhlo 24 let a hlavní představitelé Brendan Fraser v roli Ricka a herečka Rachel Weisz jako krásná knihovnice Evelyn se samozřejmě změnili. Jak? To vám ukážeme v dnešním článku.