Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Pranostiky na Hromnice 2. února a na svatého Blažeje 3. února předpoví, jaké bude počasí, úroda a zda budete zdraví
Pranostiky na Hromnice 2. února a na svatého Blažeje 3. února předpoví, jaké bude počasí, úroda a zda budete zdraví Pro naše předky byly Hromnice, které každoročně připadají na 2. února, prvním svátkem jara. K tomuto dni se vztahuje spousta lidových pranostik, které jsou těsně spjaty se zemědělským rokem. Jaké bude jaro a zda bude dobrá úroda vám však napoví také pranostiky, které se vážou ke svátku svatého Blažeje 3. února.
Článek
Létání s dětmi: Máma malé holčičky napsala otevřený dopis naštvanému spolucestujícímu
Létání s dětmi: Máma malé holčičky napsala otevřený dopis naštvanému spolucestujícímu Když se řekne dítě v letadle, pro spoustu svobodných a bezdětných lidí jde doslova o noční můru. Zamýšleli jste se ale nad tím, jak se při cestování letadlem cítí samotné děti a jejich rodiče? Právě pro ně je několikahodinový let velmi stresující záležitostí a navíc musí často snášet nepříjemné pohledy spolucestujících.
Článek
Kdo by měl platit na prvním rande: Dilema, které řeší každý
Kdo by měl platit na prvním rande: Dilema, které řeší každý První rande. Zároveň se na něj těšíme a máme motýlky v břiše, zároveň máme strach z toho, co se bude dít. Velkou neznámou je pro nás i to, kdo bude na prvním rande platit útratu. Bude to váš protějšek, jenom vy, nebo se budete na platbě výsledného účtu podílet společně? To je otázka, nad kterou se vedou nekonečné diskuse.
Článek
Jak se mění milostný život ženy v průběhu let? Budete se dost divit
Jak se mění milostný život ženy v průběhu let? Budete se dost divit Mnoho žen při vzpomínce na svých sladkých dvacet let také zavzpomíná na to, jaký byl jejich sexuální život a zatouží, aby se to alespoň na chvíli vrátilo. Podle odborníků je však naprosto normální, že se náš sexuální život v průběhu let změní, ovšem nemusí to výlučně znamenat to, že se změní k horšímu.
Článek
Mrkváče, skinny a vysoký pas: Tyto střihy džínů budou kralovat letošnímu podzimu
Mrkváče, skinny a vysoký pas: Tyto střihy džínů budou kralovat letošnímu podzimu Vzpomínáte na mrkváče? Tyto mírně kontroverzní džíny se během následující podzimní sezony dostanou opět na výsluní. Jelikož se módní trendy v pravidelných cyklech vrací, právě tento střih dámských džínů zaznamenává obrovský comeback. A to stejně jako džíny s vysokým pasem. V jakých dalších typech kalhot nebudete letos zaručeně out?
Článek
Tipy na dokonalé řízky: Vylepšete je podle triků profesionálů
Tipy na dokonalé řízky: Vylepšete je podle triků profesionálů Jistě souhlasíte s tím, že udělat řízek, který bude na povrchu křupavý a uvnitř měkký a šťavnatý, je kumšt. Jestli si navíc myslíte, že na klasickém řízku už nemáte co vylepšit, opak je pravdou. Vyzkoušejte při přípravě řízků několik jednoduchých triků od profesionálů. Řízek bude dokonalý a bude se vám doslova rozplývat na jazyku.
Článek
Znamení zvěrokruhu, kterým ve vztahu na vzhledu nezáleží. Krásnýma očima je nedostanete
Znamení zvěrokruhu, kterým ve vztahu na vzhledu nezáleží. Krásnýma očima je nedostanete Někteří lidé upřednostňují v partnerském vztahu nebo během randění fyzický vzhled. Existují však znamení zvěrokruhu, která rozhodně neřeší, jak jejich protějšek vypadá. Kterým hvězdným znamením tedy na vzhledu primárně nezáleží a u svého partnera namísto krásné tvářičky požadují úplně něco jiného?
Článek
Květnový superúplněk ve středu 26. května nabídne velkou podívanou. Měsíc dostane načervenalou barvu
Květnový superúplněk ve středu 26. května nabídne velkou podívanou. Měsíc dostane načervenalou barvu Ve středu 26. května v 13 hodin a 15 minut dojde na hvězdné obloze k jedinečnému úkazu. Proběhne květnový superúplněk, který bude pod nadvládou ohnivého Střelce. Energie tohoto úplňku bude velmi silná a můžeme ji pociťovat brzy před tím, než k němu dojde. Čím bude tento superúplněk výjimečný?
Článek
Hvězda 3v1 Martina Pártlová je těhotná. V 41 letech čeká první dítě s o 14 let mladším partnerem
Hvězda 3v1 Martina Pártlová je těhotná. V 41 letech čeká první dítě s o 14 let mladším partnerem Martina Pártlová ve svých 41 letech oznámila, že bude poprvé maminkou. Tato hvězda 3v1 tak bude moci brzy vozit kočárek se svými kamarádkami Nikol Štíbrovou a Veronikou Arichtevou. Kdo je ale otcem dítěte? Jeho jméno Martina Pártlová odtajnila teprve před několika dny.
Článek
Perseidy 2021 nabídnou jedinečnou podívanou. Pozorování padajících hvězd bude letos nejlepší z 12. na 13. srpna
Perseidy 2021 nabídnou jedinečnou podívanou. Pozorování padajících hvězd bude letos nejlepší z 12. na 13. srpna Těšíte se na to, až budete zase po roce pozorovat padající hvězdy na srpnové noční obloze? V roce 2021 máte jedinečnou možnost. Letos bude na padající hvězdy ze souhvězdí Persea nádherná podívaná. Perseidy totiž nebude svým zářením rušit Měsíc, který bude mít tvar pouze velmi úzkého srpku.
Článek
Porozumění vojenským zkušenostem ve firmách, které se ocitly v krizi
Porozumění vojenským zkušenostem ve firmách, které se ocitly v krizi Firma potřebuje v době krize někoho odvážného, protože odvaha odhaluje to, na čem nám záleží. Odhaluje to, co nás inspiruje k překonání sebe sama. Odvaha má mnoho podob - morální, intelektuální, emoční, psychologickou, politickou, sociální, duchovní, finanční ...
Článek
Žák čtvrté třídy byl aktivní a psal úkoly předem. Za trest dostal napsat na papír několikrát větu “Nebudu psát úkoly napřed”
Žák čtvrté třídy byl aktivní a psal úkoly předem. Za trest dostal napsat na papír několikrát větu “Nebudu psát úkoly napřed” Napsat 50krát na papír větu “Nebudu mluvit se spolužákem v hodině” nebo “Nebudu vstávat při hodině” - myslíte si, že jsou tyto tresty na českých základních školách již dávno přežité? Facebooková stránka Líný učitel pedagoga Roberta Čapka upozornila, že tomu opravdu tak není. Žák čtvrté třídy Patrik dostal tento trest za opravdu bizarní prohřešek.
Článek
Harry a Meghan budou mít druhé dítě. Z ročního Archieho se stane velký bráška
Harry a Meghan budou mít druhé dítě. Z ročního Archieho se stane velký bráška Britský princ Harry a jeho manželka vévodkyně Meghan jsou v radostném očekávání. Jak potvrdil mluvčí tohoto královského páru, čekají své druhé dítě. Zatím se však neví, zda to bude holčička, nebo chlapeček. V každém případě bude z prvorozeného Archieho brzy velký bráška.