Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Ženy si nepořizují selfie fotografie kvůli mužům. Podle vědců je jejich smysl úplně jiný
Ženy si nepořizují selfie fotografie kvůli mužům. Podle vědců je jejich smysl úplně jiný Trend pořizování selfie se již pár let drží a pravděpodobně od něj ženy jen tak neupustí. Tento typ fotografií se především objevuje na Instagramu, kde na každém ženském profilu najdete minimálně jednu takovou fotku - nebo pravděpodobněji několik desítek.
Článek
Belgická fotografka sdílela kontroverzní snímky porodu do průhledné vany: Její fotky jsou podle některých lidí nevhodné a pobuřující
Belgická fotografka sdílela kontroverzní snímky porodu do průhledné vany: Její fotky jsou podle některých lidí nevhodné a pobuřující Porod je sám o sobě velmi intimní záležitostí, kterou chce většina žen sdílet pouze s nejužším okruhem lidí. Přesným opakem je jedna belgická maminka, která se rozhodla rodit do průsvitné vany a zvěčnit se při porodu fotografkou Marijkou Thoen s tím, že tyto fotky budou veřejné. Obě ženy však svým přístupem vyvolaly velmi bouřlivé reakce.
Článek
Agáta Hanychová zveřejnila první selfie s Jaromírem Soukupem: Zamilovaný pár si užívá ve Španělsku
Agáta Hanychová zveřejnila první selfie s Jaromírem Soukupem: Zamilovaný pár si užívá ve Španělsku Modelka Agáta Hanychová na Instagramu poprvé publikovala zamilované selfie s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem. Když se dostalo na veřejnost, že tato dvojice tvoří pár, byl z toho pořádný poprask. Agáta Hanychová první veřejně publikovanou společnou fotkou ukázala, že to s majitelem TV Barrandov myslí opravdu vážně.
Článek
Mrak připomíná obličej démona či Jokera. Tento ohromující úkaz vyfotil v Austrálii 14letý chlapec
Mrak připomíná obličej démona či Jokera. Tento ohromující úkaz vyfotil v Austrálii 14letý chlapec Také pozorujete mraky na obloze a vidíte v nich beránky, ovečky nebo lidské obličeje? Jenže úkaz, který začátkem letošního srpna zachytil na západním pobřeží Austrálie 14letý Jarvis Smallman, je už jiný level. Tento chlapec vyfotil mrak s obličejem démona a jak sám přiznává, při jeho pořízení nepoužil žádné úpravy.
Článek
Takto vypadá skutečné mateřství: Maminka nafotila pomocí selfie tyče svůj běžný den s miminkem
Takto vypadá skutečné mateřství: Maminka nafotila pomocí selfie tyče svůj běžný den s miminkem Úloha novopečených maminek bývá velmi často podceňována. Mateřská dovolená však rozhodně není dovolená a maminka malého dítěte se přes den mnohdy vůbec nezastaví. Tuto skutečnost potvrzuje i Julija Skorobogatova, která v průběhu jednoho dne nafotila pomocí selfie tyče svůj život s malým miminkem. A rozhodně to nebyla procházka růžovým sadem.
Článek
Single táta Casey Fields se fotil se svou roční dcerkou: Oba dva si oblékli tutu sukénky
Single táta Casey Fields se fotil se svou roční dcerkou: Oba dva si oblékli tutu sukénky Přestože o sobě Casey Fields z amerického Texasu říká, že je drsným chlapíkem, pro svou roční dcerku Lylu by udělal cokoliv. Důkazem jsou jejich společné snímky, které v polovině ledna nafotila umělecká fotografka Jenn Floyd. Na fotkách vidíte dcerku se svým tátou oblečené do tutu sukní i zachycené při „holčičí“ činnosti, jako je lakování nehtů.
Článek
Nejlepší marinády na maso: Přinášíme grilovací recepty, které si zamilujete
Nejlepší marinády na maso: Přinášíme grilovací recepty, které si zamilujete Máte rádi grilované maso? Zkuste si jej dopředu naložit do speciální marinády, která mu dodá exkluzivní chuť. Připravit si marinádu na maso rozhodně není nic těžkého. Máme pro vás hned několik variant chutných marinád, které kromě masa můžete použít i na zeleninu.
Článek
Monika a Leoš Mareš mají už dceru Alex doma. Hvězdný pár zdokumentoval cestu z porodnice
Monika a Leoš Mareš mají už dceru Alex doma. Hvězdný pár zdokumentoval cestu z porodnice Módní stylistka Monika Marešová a její manžel Leoš Mareš jsou v současnosti snad nejsledovanějším českým párem. Před týdnem se jim totiž narodilo společné miminko. Postupně veřejnosti odhalili jeho pohlaví a jméno. S malou Alex si již doma užívají rodinné pohody. Nezapomněli však na sociálních sítích ukázat, jak probíhala cesta z porodnice.
Článek
Fotografka Sophie Harris Taylor ukazuje tváře skutečných žen: Bez make-upu i s jejich kožními problémy
Fotografka Sophie Harris Taylor ukazuje tváře skutečných žen: Bez make-upu i s jejich kožními problémy Chytré aplikace na úpravu fotografií umí zajistit, že krásná může být každá z nás. Dokazují to vyretušované fotky dam a slečen, kterými nás každý den zásobují sociální sítě. Jenže opravdová ženská tvář vypadá jinak. Toto společenské tabu odkrývá fotografka Sophie Harris Taylor, která veřejnosti ukazuje, jak vypadají skutečné ženy.
Článek
Těhotná Martina Pártlová se pochlubila společnou fotkou s otcem svého dítěte. Podívejte se, jak jim to s Josefem Vařekou sluší
Těhotná Martina Pártlová se pochlubila společnou fotkou s otcem svého dítěte. Podívejte se, jak jim to s Josefem Vařekou sluší Zpěvačce a hvězdě 3v1 Martině Pártlové těhotenství přidává na půvabu. Na Instagramu nedávno prozradila, že bude mít holčičku. Těhotná Martina Pártlová, která je již v sedmém měsíci, nyní zveřejnila nové těhotenské fotky. Poprvé se pochlubila i společnou fotkou s otcem miminka, hudebníkem Josefem Vařekou. Co říkáte, sluší jim to?
Článek
Čečenská dívka Amina Ependieva má dvě vzácné genetické vady. Díky albinismu a odlišné barvě očí však vypadá jako éterická víla
Čečenská dívka Amina Ependieva má dvě vzácné genetické vady. Díky albinismu a odlišné barvě očí však vypadá jako éterická víla Fotografka Amina Arsakova jednoho dne narazila v čečenském obchodním centru na fotografii 11leté dívky Aminy Ependievy. Díky této náhodě může nadpozemskou krásu slečny Aminy obdivovat celý svět. Tato 11letá dívka vás zaujme nejen krásou, ale i dvěma genetickými odchylkami, kterými je albinismus a heterochromie.
Článek
Eva Burešová ukázala syna Tristana. Je to malý vlasáč
Eva Burešová ukázala syna Tristana. Je to malý vlasáč Dvojnásobná maminka Eva Burešová přesně před 6 týdny porodila svého druhorozeného syna Tristana, jehož tátou je šéfkuchař a porotce Masterchefa Přemek Forejt. Sympatická herečka napsala, že má již za sebou šestinedělí, které patří k nejnáročnějším obdobím každé maminky. Zároveň se pochlubila fotkou malého Tristana. Podívejte se, jaký je to vlasáč.
Článek
Izraelská fotografka Julia Taits zachycuje kouzlo žen, mužů a dětí s albinismem. Jejich nadpozemská krása je dechberoucí
Izraelská fotografka Julia Taits zachycuje kouzlo žen, mužů a dětí s albinismem. Jejich nadpozemská krása je dechberoucí Lidé s albinismem jsou vzácní a výjimeční. Toho si je vědoma také fotografka Julia Taits, která na svých snímcích zachycuje albíny z celého světa. Svůj fotografický projekt nazvala příznačně Porcelain Beauty neboli Porcelánová krása. Fotky, na kterých zdůrazňuje nadpozemské kouzlo albínů, si můžete prohlédnout také na Instagramu této umělkyně.
Článek
Předtím a potom: Fotografka ukazuje, jak mateřství mění tváře žen
Předtím a potom: Fotografka ukazuje, jak mateřství mění tváře žen Když se mladá žena stane matkou, znamená to obrovský předěl v jejím životě. Mateřství se na ní promítne nejen fyzicky, žena se změní také po psychické stránce. Právě tuto skutečnost zaznamenala litevská fotografka Vaida Razmislaviče, která nafotila ženy před prvním porodem a po něm. I vás překvapí, jak tyto dámy mateřství změnilo.
Článek
Svou přítelkyni načapal v posteli s cizím mužem: Jeho reakce baví internet
Svou přítelkyni načapal v posteli s cizím mužem: Jeho reakce baví internet Toto je ta největší noční můra: Večer se neohlášeně vracíte domů, protože chcete překvapit svého partnera. Nahlédnete do ložnice a ejhle, vedle vašeho miláčka spí někdo cizí. Podobný šok, ale v reálu, zažil Texasan Duston Holloway. Vedle jeho přítelkyně ležel úplně cizí muž. Duston si ale zachoval chladnou hlavu a zareagoval zcela nečekaně.
Článek
Postarší miliardář se oženil s modelkou mladší o 43 let. Lidé se na jejich lásku dívají skepticky
Postarší miliardář se oženil s modelkou mladší o 43 let. Lidé se na jejich lásku dívají skepticky Láska má mnoho podob. Svědčí o tom vztah argentinského miliardáře, který si vzal za ženu mladou modelku. Tento pár od sebe dělí neuvěřitelný rozdíl 43 let. Elina Fernandez tvrdí, že 76letý Eduardo Francisco Costantini je láskou jejího života. Spousta lidí však zaujímá jiný názor a jejich lásce příliš nevěří.