Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Uveřejňujete fotky svých dětí na sociálních sítích? Známe důvody, proč byste to neměla dělat
Uveřejňujete fotky svých dětí na sociálních sítích? Známe důvody, proč byste to neměla dělat Hrdé maminky se chtějí hlavně na Facebooku a Instragramu ostatním pochlubit, jak krásné, skvělé a roztomilé jsou jejich děti. Samozřejmě, že touží po pochvale a obdivu, ale neuvědomují si, že své děti zbytečně vystavují bezpečnostním rizikům. Když už chcete na sociální síti postnout fotku své ratolesti, na co konkrétně byste si měla dát pozor?
Článek
Fotky párů před dítětem a po dítěti dostanou každého rodiče. Poznáváte se v nich také?
Fotky párů před dítětem a po dítěti dostanou každého rodiče. Poznáváte se v nich také? Spousta párů vám řekne, že než si pořídili společné miminko, žili naprosto bezstarostným životem. Dítě, které je zkrátka závazkem i radostí na celý život, dokáže běžné fungování obrátit o 180 stupňů. Dokazuje to i instagramový účet GotToddlered, který pravidelně zveřejňuje fotky párů před dítětem a po něm.
Článek
Dara Rolins se pochlubila společnou fotkou s dcerou Laurou. Z roztomilé holčičky vyrostla krásná slečna
Dara Rolins se pochlubila společnou fotkou s dcerou Laurou. Z roztomilé holčičky vyrostla krásná slečna Zpěvačka Dara Rolins má být na co hrdá. Její dcera Laura už dávno není malou holčičkou. Z děvčátka vyrostla v opravdu krásnou slečnu, která má svůj dechberoucí půvab zaručeně v genech. Že svou krásu zdědila po mamince, dokazuje nejnovější společná fotka, kterou Dara Rolins zveřejnila na Instagramu.
Článek
Slepá nevěsta si „prohlédla“ své svatební fotky. Díky geniálnímu nápadu fotografa si splnila svůj sen
Slepá nevěsta si „prohlédla“ své svatební fotky. Díky geniálnímu nápadu fotografa si splnila svůj sen Fotograf z australského Sydney James Day jednoho dne fotil svatbu, na níž se vdávala zcela slepá nevěsta. Tento svatební fotograf si lámal hlavu tím, že přece není možné, aby tato žena fotky ze své svatby nikdy neviděla. A přišel s geniálním řešením, díky kterému si jak ženich, tak nevěsta uchovají ze své svatby naprosto nádherné vzpomínky!
Článek
Chlapec z Irska večeřel na kartonové krabici mezi bezdomovci: Jeho fotka dojala čtvrt milionu lidí
Chlapec z Irska večeřel na kartonové krabici mezi bezdomovci: Jeho fotka dojala čtvrt milionu lidí Snad každému z nás se sevře srdce při pohledu na dítě, které strádá a není viditelně šťastné. Právě proto vyvolal na sociálních sítích takové rozhořčení příspěvek irské dobrovolnické organizace The Homeless Street Cafe zobrazující 5letého chlapce, který se spolu s lidmi bez domova sklání nad svou večeří položenou na papírovém kartonu.
Článek
Veronika Kopřivová se ukázala rok po porodu v plavkách. Postavu snů předvedla na Havaji
Veronika Kopřivová se ukázala rok po porodu v plavkách. Postavu snů předvedla na Havaji Modelka Veronika Kopřivová je se svým snoubencem Miroslavem Dubovickým a roční dcerou Ellou ve víru cestování. 16 dnů strávili na Havaji a nyní vyrazili na road trip po západě USA. Veronika Kopřivová oko svých instagramových sledujících navíc potěšila fotkou plavkách z havajské pláže, na které jí to rok po porodu velmi sluší.
Článek
Mladá maminka ukázala ostatním tvář své dcerky. 14měsíční holčička má neuvěřitelně dlouhé řasy
Mladá maminka ukázala ostatním tvář své dcerky. 14měsíční holčička má neuvěřitelně dlouhé řasy Když mladá americká maminka Katie Norton zveřejnila na TikToku video se svou 14měsíční dcerkou Madelyn, lidé si mysleli, že jde o legraci. Holčička má krásnou tvář, a navíc vyniká neskutečně dlouhými řasami, které vypadají jako prodloužené. Kde je ale pravda?
Článek
Amatérská vánoční reklama s dvouletým chlapečkem vás chytne za srdce. Měli by ji vysílat v televizi, shodují se lidé
Amatérská vánoční reklama s dvouletým chlapečkem vás chytne za srdce. Měli by ji vysílat v televizi, shodují se lidé Kdo by nemiloval vánoční reklamy? Ale reklamní spot s chlapečkem Lincolnem ze Skotska je jiný. Jeho maminku, která pracuje v rodinném obchodu se spotřebním zbožím, stál jenom 25 liber. Mnozí lidé se navíc shodují, že jde vůbec o nejlepší vánoční reklamu roku 2020. Jak se toto rozkošné video líbí vám osobně?
Článek
Esenciální oleje: Proč nejsou bezpečné a čím nás mohou klamat?
Esenciální oleje: Proč nejsou bezpečné a čím nás mohou klamat? Esenciální oleje v sobě obsahují aromatické výtažky z rostlin. A co je přírodní, to je pro nás podvědomě také bezpečné a zdravé. V případě esenciálních neboli éterických olejů to ale neplatí. I když dokážou léčit naši mysl i tělo, neměli bychom je používat bezhlavě. Při nesprávném zacházení nám totiž mohou spíš ublížit. Co bychom o nich měli vědět?
Článek
Horor pro každou mámu: Děti si nepozorovaně oholily vlasy elektrickým strojkem
Horor pro každou mámu: Děti si nepozorovaně oholily vlasy elektrickým strojkem Nůžky v rukou dětí nejsou rozhodně tím nejlepším předmětem. Možná, že i vy jste si jako malí rádi hráli na kadeřníky a zastřihli si přinejmenším ofinu. Co když se ale do rukou dětí dostane holicí elektrický strojek? Následky jsou ještě horší! Své o tom ví americká maminka Stephanie Plucknette, které její děti připravily pořádný šok.
Článek
Zdravotní sestřičky ukázaly šokující fotku dítěte v bazénu. Kvůli barvě plavek není ve vodě vůbec vidět
Zdravotní sestřičky ukázaly šokující fotku dítěte v bazénu. Kvůli barvě plavek není ve vodě vůbec vidět Zdravotní sestřičky z organizace CPRkids zveřejnily na Instagramu fotku, nad kterou by měli popřemýšlet zvlášť rodiče malých dětí. Jedná se o snímek bazénu s koupajícím se dítětem, které však není vzhledem k barvě plavek vůbec vidět. Na barvě dětských plavek tedy velmi záleží, vzkazují rodičům zdravotnice.
Článek
Dcera Lely Ceterové a Karlose Vémoly roste jako z vody. Na koho vám přijde 15měsíční Lili podobná?
Dcera Lely Ceterové a Karlose Vémoly roste jako z vody. Na koho vám přijde 15měsíční Lili podobná? Před více než jedním rokem se zápasník MMA Karlos Vémola a jeho partnerka Lela Ceterová stali hrdými rodiči dcerky Lili. I když se jejich holčička narodila předčasně, dělá v současnosti svým rodičům velkou radost. Lela Ceterová a Karlos Vémola zveřejňují fotky své roztomilé dcerky pravidelně na Instagramu. Komu ze svých rodičů se Lili podobá víc?
Článek
Lucie Borhyová po dlouhé době ukázala své dvě děti. 12letý Lucas a 6letá Linda rostou jako z vody
Lucie Borhyová po dlouhé době ukázala své dvě děti. 12letý Lucas a 6letá Linda rostou jako z vody Oblíbená moderátorka Lucie Borhyová je hrdou dvojnásobnou maminkou 12letého syna Lucase a 6leté dcerky Lindy. Hvězda TV Nova střeží své soukromí jako oko v hlavě, jednou za čas však udělá výjimku. Lucie Borhyová nyní na Instagramu sdílela fotku svých dvou dětí, se kterými si užívala zimní radovánky. A že její ratolesti rostou jako z vody!
Článek
Nebezpečná dětská hřiště: Nikdy nesedejte na skluzavku spolu s dítětem, varuje rodiče influencerka
Nebezpečná dětská hřiště: Nikdy nesedejte na skluzavku spolu s dítětem, varuje rodiče influencerka I když jsou dětská hřiště navržena co nejbezpečněji, na skluzavkách, prolézačkách či houpačkách číhají na děti mnohá rizika, o kterých rodiče nemají často ani tušení. Na jednu takřka školáckou chybu upozornila na Instagramu jedna americká maminka. Rodiče varovala před tím, aby se svými dětmi nikdy společně nesedali na skluzavku.
Článek
Andrea Verešová je právem pyšná na svou 14letou dceru. Krásná Vanessa je velký sportovní talent
Andrea Verešová je právem pyšná na svou 14letou dceru. Krásná Vanessa je velký sportovní talent Modelka, podnikatelka a influencerka Andrea Verešová má doma velký sportovní talent. Její 14letá dcera Vanessa totiž patří mezi nejlepší snowboardistky v Česku. Na kontě má už spoustu vítězství včetně výhry na Zimní olympiádě dětí a mládeže Karlovarského kraje. Snem této dcery slavných rodičů je dostat se až na skutečnou zimní olympiádu.