Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Facebooková skupina Láska má čtyři nohy: Unikátní prostor pro milovníky zvířat a propagaci vašich produktů
Facebooková skupina Láska má čtyři nohy: Unikátní prostor pro milovníky zvířat a propagaci vašich produktů V dnešní době, kdy sociální sítě hrají klíčovou roli v propojování lidí s podobnými zájmy, je facebooková skupina Láska má čtyři nohy více než jen komunitou. Jedná se o dynamické místo, kde se scházejí nadšenci pro chov zvířat, a zároveň platformu pro efektivní propagaci produktů a služeb zaměřených na čtyřnohé přátele.
Článek
Bydlení na 65 m²: Mladý pár proměnil jurtu v moderní dům
Bydlení na 65 m²: Mladý pár proměnil jurtu v moderní dům Spousta z nás touží po vlastním bydlení, a to klidně i na pár metrech čtverečních. Napadlo vás ale, že se dá skvěle žít i v jurtě? Inspirací vám může být počin mladého amerického páru, který si z klasické jurty postavil ryze moderní bydlení.
Článek
Stará truhla jako originální bytový doplněk: Přeměňte ji na konferenční stolek nebo úložný prostor
Stará truhla jako originální bytový doplněk: Přeměňte ji na konferenční stolek nebo úložný prostor V minulosti bývala truhla nezbytnou součástí domovů našich předků. Tento kousek nábytku v současné době zažívá renesanci a vrací se opět zpátky do českých domácností. I vy můžete u sebe doma truhlu využít takřka na tisíc způsobů. A to nejen jako konferenční stolek nebo úložný prostor.
Článek
Macramé neboli drhání jako staronový hit: Ožívá na náušnicích i bytových doplňcích
Macramé neboli drhání jako staronový hit: Ožívá na náušnicích i bytových doplňcích Pokud jste zažili 70. a 80. léta 20. století, možná si vzpomínáte na to, jak ženy tvořily z provázků dekorativní závěsy na stěnu, ale také náramky na zápěstí. Této technice se říkalo drhání, dnes se vznešeněji označuje jako macramé. A zažívá obrovský comeback. Velmi populární jsou například macramé náušnice, ale i stínidla na lampu.
Článek
Špinavé hrnky na kávu jsou živnou půdou pro bakterie a viry. Zvlášť na pracovišti se sdílenou kuchyňkou
Špinavé hrnky na kávu jsou živnou půdou pro bakterie a viry. Zvlášť na pracovišti se sdílenou kuchyňkou Patříte mezi milovníky kávy? V tom případě si tento nápoj jistě připravujete několikrát za den do svého oblíbeného šálku nebo hrníčku. Tuto nádobu však nezapomeňte poctivě umývat. Pokud hrníček před dalším použitím jenom opláchnete studenou vodou nebo jej použijete špinavý, stává se z něj podhoubí pro bakterie a viry.
Článek
Nouzový stav od 5. října 2020: Stručný přehled všech omezení
Nouzový stav od 5. října 2020: Stručný přehled všech omezení Od pondělí 5. října 2020 začal v Česku na 30 dní platit nouzový stav, který má zastavit strmý růst počtu nakažených covidem-19. Ztrácíte se v jednotlivých omezeních, kterými se musíme řídit? Přinášíme vám jejich stručný přehled.
Článek
Dvojitá dávka designu v Brně
Dvojitá dávka designu v Brně Neobvyklá doba si žádá neobvyklá řešení, a proto se o víkendu populární předvánoční MINT Market uskuteční hned na dvou místech současně.
Článek
Berenika Kohoutová má billboard na newyorské Times Square. Vnoučata budou čumět! napsala na Instagramu
Berenika Kohoutová má billboard na newyorské Times Square. Vnoučata budou čumět! napsala na Instagramu Po Ewě Farne, Lenny nebo Báře Polákové září na billboardu na newyorské Times Square další česká žena. A to Berenika Kohoutová, která je jak skvělá herečka, tak i zpěvačka. Nejen díky svému nejnovějšímu songu Tři tečky se stala další českou tváří kampaně Spotify Equal, která dává více prostoru ženám na hudební scéně.
Článek
Jak poznáte, že se mu líbíte? Pozorně sledujte řeč těla i chování svého tajného ctitele
Jak poznáte, že se mu líbíte? Pozorně sledujte řeč těla i chování svého tajného ctitele Nemusíte čekat na to, až vám muž, na kterého si myslíte, vyzná lásku. Že se někomu líbíte, poznáte i podle řeči jeho těla. Zaměřte se zejména na jeho oči, rty, ale i způsob jeho mluvy. I když by chtěl před vámi své vnitřní pohnutky skrýt, způsob chování vašeho tajného ctitele mluví zkrátka za vše.
Článek
Minimální teplota ve škole 2022 má podle Ministerstva zdravotnictví klesnout. Omezit by se mělo i větrání
Minimální teplota ve škole 2022 má podle Ministerstva zdravotnictví klesnout. Omezit by se mělo i větrání Máte děti školou povinné? V tom případě vás bude zajímat návrh novely vyhlášky o hygienických požadavcích na prostory škol, kterou připravilo české Ministerstvo zdravotnictví. Do této novely přitom zakomponovalo změnu minimálních teplot ve škole, které mají ještě klesnout. Omezit se má i větrání.
Článek
Nesahejte bez dovolení těhotným ženám na břicho. Vadí nám to, shodují se nastávající maminky
Nesahejte bez dovolení těhotným ženám na břicho. Vadí nám to, shodují se nastávající maminky Že vám někdo bez dovolení pohladil těhotenské bříško, zažila snad každá maminka. A pro většinu z nich je to velmi nepříjemné, i když to bylo myšleno jenom s těmi nejlepšími úmysly. Pokud nejste otcem dítěte nebo opravdu velmi blízkým příbuzným, těhotné ženě raději na bříško nesahejte. Přinášíme hned několik důvodů, proč to nedělat.
Článek
Recept na šťastné a spokojené manželství? Žádné děti, radí britská moderátorka
Recept na šťastné a spokojené manželství? Žádné děti, radí britská moderátorka Jak mít šťastné manželství? Odpovědí na tuto otázku byste našli opravdu spoustu a samozřejmě by se od sebe výrazně lišily. Moderátorka a produkční britské televizní stanice BBC Kate Humble v tom má jasno. Šťastné a spokojené manželství si podle ní udržíte tehdy, když nebudete mít děti. Co na tento její názor říkáte?
Článek
Nejkrásnější dárek pro manželku: Americký kutil proměnil špinavé podkroví v šatník snů
Nejkrásnější dárek pro manželku: Americký kutil proměnil špinavé podkroví v šatník snů Pokud máte partnera, který vám splní vše, co vám na očích vidí, můžeme vám jenom pogratulovat. Křivé slovo proti svému muži nemůže říct ani Idaly Cabrerová z amerického Marylandu. Její manžel Rodolfo si pro ni totiž připravil nádherné překvapení. Strašidelné podkroví jejich rodinného domu přebudoval v šatnu snů. Jak se vám líbí?
Článek
Barva roku 2024 Pantone: Peach Fuzz neboli sametově broskvová má opravdu široké využití
Barva roku 2024 Pantone: Peach Fuzz neboli sametově broskvová má opravdu široké využití Barvou roku 2024 podle společnosti Pantone je Peach Fuzz, tedy světlý odstín broskvové, který připomíná sametově jemnou broskev. Zajímá vás, v jakých oblastech najde tento hřejivý a svěží odstín uplatnění? Inspirujte se následujícím přehledem.
Článek
Od 1. července odložíme venku roušky a respirátory. Budou však stále platit výjimky
Od 1. července odložíme venku roušky a respirátory. Budou však stále platit výjimky Jak schválila vláda, od čtvrtka 1. července nás v Česku čekají změny v nošení roušek a respirátorů pod širým nebem. Jak uvedl ministr zdravotnictví Adam Vojtěch, na některých místech tuto ochranu dýchacích cest již odložíme, jinde bude stále povinná. Co tedy od 1. července začne platit?
Článek
Co se mění od 25. 10 a co od 1. 11.? Přinášíme přehled změn v Česku
Co se mění od 25. 10 a co od 1. 11.? Přinášíme přehled změn v Česku S ohledem na zhoršující se epidemiologickou situaci v Česku vláda rozhodla o nových opatřeních, která začnou platit již od pondělí 25. 10. 2021 a následně od pondělí 1. 11. 2021. Chcete vědět, co vše se mění? Máme pro vás stručný přehled.