Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Eva Burešová ukázala dům, kde bydlí s Přemkem Forejtem. Mají dokonalé rodinné zázemí
Eva Burešová ukázala dům, kde bydlí s Přemkem Forejtem. Mají dokonalé rodinné zázemí Není pochyb o tom, že Eva Burešová a Přemek Forejt žijí spokojeným rodinným životem. Krásná herečka totiž na Instagramu sdílela fotky jejich společného domu s velkou zahradou, který si pořídili na vesnici. Jak se vám jejich bydlení líbí?
Článek
Ideál ženské krásy napříč různými kulturami: Od Thajska až po Indii
Ideál ženské krásy napříč různými kulturami: Od Thajska až po Indii Pokud se někoho ve svém okolí zeptáte, jak si představuje ideál krásy, je pravděpodobné, že odpovědi se zas tak příliš lišit nebudou. Rovnoměrné křivky, zdravé vlasy, rovné a bílé zuby. Co však platí pro nás, nemusí platit pro zbytek světa. Jak si ideál krásy představují africké domorodé kmeny, Japonci nebo Maoři z Nového Zélandu?
Článek
Letní tipy SNOW tour: Schilthorn – víc adrenalinu jak v „bondovce“
Letní tipy SNOW tour: Schilthorn – víc adrenalinu jak v „bondovce“ Švýcarský Schlithorn se proslavil už v roce 1969, kdy se tu natáčel film James Bond – V tajných službách Jejího veličenstva. Středisko je protkané nejen bondovskou tematikou, ale hlavně adrenalinovými atrakcemi a aktivitami od zážitkových stezek a ferrat až po tandem paragliding.
Článek
Schilthorn – adrenalin na ferratě nebo při paraglidingu
Schilthorn – adrenalin na ferratě nebo při paraglidingu Švýcarský Schlithorn se proslavil už v roce 1969, kdy se tu natáčel film James Bond – V tajných službách Jejího veličenstva. Středisko je protkané nejen bondovskou tematikou, ale hlavně adrenalinovými atrakcemi a aktivitami od zážitkových stezek a ferrat až po tandem paragliding.
Článek
Vykradli váš byt nebo dům: Jak postupovat?
Vykradli váš byt nebo dům: Jak postupovat? Milé dámy. Poslední příspěvek věnující se tématu „Zloděj a váš domov“ je na světě. V prvním příspěvku, „Jedete na dovolenou? Nenechte se překvapit zloději!“ jsem vám dala pár dobrých rad, jak se nenechat překvapit zloději, když zůstane váš domov delší dobu prázdný.
Článek
Zamilovaní cestovatelé si postavili miniaturní dům snů: Na 22 metrech čtverečních mají konečně stálý domov
Zamilovaní cestovatelé si postavili miniaturní dům snů: Na 22 metrech čtverečních mají konečně stálý domov Americký pár Tina a Luke ještě donedávna patřili k novodobým nomádům. Rádi se toulali po světě, poznávali nová místa a lidi a přitom pracovali. Jejich životní styl je ovšem začal unavovat a stále více cítili potřebu usadit se a mít stálý domov. Proto si postavili úžasný mini domek o rozloze 22 metrů čtverečních. Co na jejich počin říkáte?
Článek
Dcera Ornelly Koktové Lilianne oslavila 1. narozeniny. U Koktů mají dům plný Beranů
Dcera Ornelly Koktové Lilianne oslavila 1. narozeniny. U Koktů mají dům plný Beranů Modelka, influencerka a trojnásobná maminka Ornella Koktová měla v posledním měsíci hned několik důvodů k oslavě. Její dcerka Lilianne totiž oslavila 1. narozeniny, narozeninový dort dostal i její manžel Josef Kokta, její 2letý syn Sven a její 9letý syn Quentin. Sama Ornella Koktová tvrdí, že má dům plný Beranů. Jak je to možné?
Článek
Mladý pár cestuje po světě ve zrekonstruovaném školním autobusu: V jejich luxusním karavanu byste chtěli žít také
Mladý pár cestuje po světě ve zrekonstruovaném školním autobusu: V jejich luxusním karavanu byste chtěli žít také Vzdát se klasické práce, která vás ubíjí a jít za svými sny. Přesně tohle udělal mladý pár z amerického Nashvilu, který vyrazil vstříc novým dobrodružstvím. 28letý Chase Green a 25letá Mariajos Trejo dali výpověď v práci, začali pracovat na volné noze a do toho přebudovali starý školní autobus v luxusní karavan, se kterým teď brázdí po světě.
Článek
Den svatého Valentýna: Odkud vlastně pochází a jak se slaví ve světě
Den svatého Valentýna: Odkud vlastně pochází a jak se slaví ve světě Den svatého Valentýna se pomalu ale jistě stává stále oblíbenějším svátkem, který má i u nás své místo. Někteří ho odsuzují jako ryze americký komerční svátek, jiní na něj nedají dopustit Odkud k nám ale vlastně tento svátek přišel a jak se (ne)slaví v jiných částech světa?
Článek
Miss Natálie Kočendová zvítězila na mezinárodní soutěži Top Model of the World 2022. Po všech strastech se na ni usmálo štěstí
Miss Natálie Kočendová zvítězila na mezinárodní soutěži Top Model of the World 2022. Po všech strastech se na ni usmálo štěstí Česká modelka a miss Natálie Kočendová zažívala před rokem a půl svou největší noční můru. V šestém měsíci těhotenství přišla o miminko, následně poté jí lékaři zjistili cystu na vaječníku. Nyní však 21letá kráska zažívá své šťastnější období. V egyptské Hurghadě se v pátek 11. března stala vítězkou světové soutěže krásy.
Článek
Zemřela hvězda Policejní akademie. Herec George R. Robertson, který ztvárnil komisaře Hursta, měl 89 let
Zemřela hvězda Policejní akademie. Herec George R. Robertson, který ztvárnil komisaře Hursta, měl 89 let Fanoušky legendární filmové série Policejní akademie zasáhla velmi smutná zpráva. V 89 letech naposledy vydechl kanadský herec George R. Robertson, který ztvárnil roli komisaře Henryho Hursta. Slavný herec zemřel již 29. ledna 2023, nicméně blízcí pozůstalí tuto zprávu před veřejností takřka týden tajili.
Článek
Zemřela slovenská herečka Soňa Valentová. Proslavily ji Kladivo na čarodějnice, Requiem pro panenku nebo Perinbaba
Zemřela slovenská herečka Soňa Valentová. Proslavily ji Kladivo na čarodějnice, Requiem pro panenku nebo Perinbaba Ve věku 76 let odešla v sobotu 10. prosince 2022 na věčnost slovenská herečka Soňa Valentová. Legendární umělkyně před 6 lety utrpěla mozkovou příhodu, kvůli které byla následně odkázaná na pomoc druhých. Soňa Valentová, českým divákům známá z Kladiva na čarodějnice či Perinbaby, zemřela ve spánku po velmi dlouhých zdravotních problémech.
Článek
Zajistěte svým dětem bezpečný domov: Největším nebezpečím jsou pro ně jedovaté rostliny, čisticí prostředky a otevřená okna
Zajistěte svým dětem bezpečný domov: Největším nebezpečím jsou pro ně jedovaté rostliny, čisticí prostředky a otevřená okna Malé děti jsou velmi zvídavé, ale často si neuvědomují nebezpečí, které na ně číhá. S ohledem na jejich bezpečnost byste měli být obezřetní nejen venku, ale i doma. Také ve vašem bytě či domě se může vaše dítě setkat s nástrahami, které ohrožují jeho zdraví. Co vše byste měli zabezpečit, abyste nemuseli být při hlídání svých dětí tolik ve střehu?
Článek
Vidíte na obrázku něco podivného? Pokud ne, podívejte se pozorněji
Vidíte na obrázku něco podivného? Pokud ne, podívejte se pozorněji Podivné věci se čas od času dějí. Není jich mnoho, proto je téměř zázrak, když se někomu náhodou podaří je zachytit na kameru nebo vyfotit.