Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Lotuskový dort připravíte z pouhých 4 ingrediencí. Tento nepečený moučník chutná jako medovník
Lotuskový dort připravíte z pouhých 4 ingrediencí. Tento nepečený moučník chutná jako medovník Dali byste si něco sladkého ke kávě, jenže nechcete trávit spoustu času přípravou pečeného moučníku nebo dortu? Vyzkoušejte recept na nepečený dort z lotusek, který budete mít hotový, než řeknete švec. Lotuskový dort navíc uděláte z pouhých 4 ingrediencí a jeho přípravu zvládnou i začátečníci. Jak na něj?
Článek
Patricie Pagáčová udělala své dcerce dort k 1. narozeninám. Podívejte se, jak se jí povedl
Patricie Pagáčová udělala své dcerce dort k 1. narozeninám. Podívejte se, jak se jí povedl Herečka a moderátorka Patricie Pagáčová má velký důvod k radosti. Její dcera Bibiana totiž oslavila první narozeniny. Jako správná máma si však Patricie nenechala narozeninový dort pro svou holčičku připravit na zakázku, ale udělala jej vlastnoručně sama. Výsledek se povedl na jedničku. Ostatně, posuďte sami.
Článek
Nepečený dort se zakysanou smetanou, jahodami a piškoty zvládnou i začátečníci. Generacemi ověřenou pochoutku připravíte skutečně bleskově
Nepečený dort se zakysanou smetanou, jahodami a piškoty zvládnou i začátečníci. Generacemi ověřenou pochoutku připravíte skutečně bleskově Zakysaná smetana, jahody a piškoty. Když tyto suroviny správně propojíte, budete mít doslova "nebe v hubě". Připravte si nepečený dort se zakysanou smetanou, jahodami a piškoty, který už po generace milují děti i dospělí. Udělat tuto pochoutku zvládnete skutečně bleskově. Jak na ni?
Článek
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem Je to tady! Na JenŽenách spouštíme e-shop s designovými tričky, která ilustrovala mladá a kreativní umělkyně Hanka Zábranská. Za e-shopem s tričky stojí celý náš tým online magazínu JenŽeny. Pokud tedy chcete někomu udělat radost originálním dárkem pod stromečkem, račte do našeho e-shopu směle nahlédnout!
Článek
Těhotenský dort pro budoucí maminku: Přinášíme ochutnávku originálních moučníků ve tvaru těhotenského bříška
Těhotenský dort pro budoucí maminku: Přinášíme ochutnávku originálních moučníků ve tvaru těhotenského bříška Dort je slavnostní moučník, který nás provází životem. Dostáváme jej k významným událostem, jako jsou narozeniny či svatba. Věděli jste ale, že dort může dostat i těhotná žena na počest oslavy nového života, který v ní roste? Přinášíme vám ochutnávku nejkrásnějších těhotenských dortů. Všechny do jednoho mají samozřejmě tvar těhotenského bříška.
Článek
Kamila Nývltová upekla dceři Daniela Hůlky narozeninový dort. S motivem Ledového království
Kamila Nývltová upekla dceři Daniela Hůlky narozeninový dort. S motivem Ledového království Kamila Nývltová je nejen skvělá zpěvačka, ale také cukrářka. Dokazuje to ostatně také na svém instagramovém účtu, kde se pravidelně chlubí svými dechberoucími výtvory. Tentokrát se ale vyznamenala. Upekla totiž luxusní narozeninový dort pro dcerku zpěváka Daniela Hůlky, Rozárku.
Článek
Ideál ženské krásy napříč různými kulturami: Od Thajska až po Indii
Ideál ženské krásy napříč různými kulturami: Od Thajska až po Indii Pokud se někoho ve svém okolí zeptáte, jak si představuje ideál krásy, je pravděpodobné, že odpovědi se zas tak příliš lišit nebudou. Rovnoměrné křivky, zdravé vlasy, rovné a bílé zuby. Co však platí pro nás, nemusí platit pro zbytek světa. Jak si ideál krásy představují africké domorodé kmeny, Japonci nebo Maoři z Nového Zélandu?
Článek
Kvašáky z okurek milovaly už naše babičky. Tato letní pochoutka je plná probiotických kultur
Kvašáky z okurek milovaly už naše babičky. Tato letní pochoutka je plná probiotických kultur Co s úrodou okurek? Nemusíte je pouze nakládat do sladkokyselého nálevu. Vyrobte si z nich vynikající kvašáky. Jde konkrétně o konzervované okurky, které prošly mléčným kvašením. Na této lahůdce obsahující zdraví prospěšné probiotické kultury si pochutnáte už po sedmi dnech od jejího naložení.