Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Tři nejchytřejší znamení zvěrokruhu mezi ženami. Budete překvapeni, jak to perfektně sedí
Tři nejchytřejší znamení zvěrokruhu mezi ženami. Budete překvapeni, jak to perfektně sedí Ačkoliv se ženy mylně domnívají, že muži nepreferují inteligentní polovičky, opak je pravdou. Muže nesmírně přitahují inteligentní ženy, se kterými mohou hovořit na jakékoliv téma a zcela se jim otevřít. Věděli jste však také to, že mezi znameními horoskopu existují tři znamení, která patří v ženském světě k těm nejinteligentnějším?
Článek
Nejšťastnější znamení zvěrokruhu roku 2023: Komu bude hrát štěstí do karet?
Nejšťastnější znamení zvěrokruhu roku 2023: Komu bude hrát štěstí do karet? Přemýšlíte nad tím, co vás v novém roce 2023 čeká? Chtěli byste vědět, zda vám vyjde vše, co si přejete a co jste si vysnili? O tom, zda vám bude hrát štěstí opravdu do karet, vám může mnohé prozradit také astrologie. Která znamení zvěrokruhu budou podle astrologů v roce 2023 ta nejšťastnější?
Článek
Zemřel herec a rapper Nashawn Breedlove známý z Eminemova filmu 8 Mile. Bylo mu 46 let
Zemřel herec a rapper Nashawn Breedlove známý z Eminemova filmu 8 Mile. Bylo mu 46 let V pouhých 46 letech nečekaně zemřel americký herec a rapper Nashawn Breedlove. Proslavil se zejména účinkováním ve slavném filmu 8 Mile, kde vyhrál v rapovém souboji nad Eminemem. O odchodu tohoto mladého rappera informovala jeho matka na Facebooku.
Článek
Jaká jsou tajemství šťastného vztahu? Možná budete překvapeni
Jaká jsou tajemství šťastného vztahu? Možná budete překvapeni Když vidíte na ulici dva staré manžele držící se za ruku, možná přemýšlíte o tom, v čem vlastně spočívá tajemství těchto šťastných manželství. Populárnímu bloggerovi Marku Mansonovi to vrtalo tak dlouho hlavou, až se rozhodl provést experiment, kterého se zúčastnilo 1500 lidí. Jaká jsou podle nich tajemství šťastného vztahu?
Článek
Co o vás prozradí váš rukopis? Budete překvapeni
Co o vás prozradí váš rukopis? Budete překvapeni Někteří lidé jen pouhým pohledem na vaše písmo ihned poznají, jací ve skutečnosti jste. Grafologie je neuvěřitelně zajímavá věda, podle které se může poznat to, jaký má člověk charakter i to, jak se během svého života vyvíjí.
Článek
Otevírací doba na Vánoce 2022: Jak budou mít obchody otevřeno a kdy budou zavřené?
Otevírací doba na Vánoce 2022: Jak budou mít obchody otevřeno a kdy budou zavřené? Zajímá vás otevírací doba obchodů o Vánocích 2022? Máme pro vás informace o otevírací době obchodů 24. 12., 25. 12. a 26. 12. Kdy budou mít obchody v Česku během vánočních svátků omezenou otevírací dobu a kdy budou mít úplně zavřeno?
Článek
Pranostiky na Hromnice 2. února a na svatého Blažeje 3. února předpoví, jaké bude počasí, úroda a zda budete zdraví
Pranostiky na Hromnice 2. února a na svatého Blažeje 3. února předpoví, jaké bude počasí, úroda a zda budete zdraví Pro naše předky byly Hromnice, které každoročně připadají na 2. února, prvním svátkem jara. K tomuto dni se vztahuje spousta lidových pranostik, které jsou těsně spjaty se zemědělským rokem. Jaké bude jaro a zda bude dobrá úroda vám však napoví také pranostiky, které se vážou ke svátku svatého Blažeje 3. února.
Článek
Mrkváče, skinny a vysoký pas: Tyto střihy džínů budou kralovat letošnímu podzimu
Mrkváče, skinny a vysoký pas: Tyto střihy džínů budou kralovat letošnímu podzimu Vzpomínáte na mrkváče? Tyto mírně kontroverzní džíny se během následující podzimní sezony dostanou opět na výsluní. Jelikož se módní trendy v pravidelných cyklech vrací, právě tento střih dámských džínů zaznamenává obrovský comeback. A to stejně jako džíny s vysokým pasem. V jakých dalších typech kalhot nebudete letos zaručeně out?
Článek
Otevírací doba 1. 5. a 8. 5.: Jak budou mít obchody otevřeno a kde budete moci nakoupit
Otevírací doba 1. 5. a 8. 5.: Jak budou mít obchody otevřeno a kde budete moci nakoupit Chcete vědět, jak jsou otevřené obchody 1. a 8. května? Tyto květnové státní svátky v roce 2022 vycházejí na neděli. Pokud v tyto dny budete chtít vyrazit na nákupy, vyplatí se znát otevírací dobu obchodů. Jaká je tedy otevírací doba 1. 5. a 8. 5. 2022? Máme pro vás stručný přehled.
Článek
Otevírací doba 5. a 6. 7. 2023: Jak budou mít obchody otevřeno?
Otevírací doba 5. a 6. 7. 2023: Jak budou mít obchody otevřeno? Na středu 5. července a ve čtvrtek 6. července 2023 vycházejí státní svátky. Zákon o prodejní době v maloobchodě a velkoobchodě zakazuje prodej během některých státních svátků. Jak tomu je 5. a 6. 7. 2023? Prozradíme vám, jak a zda vůbec budou mít obchody otevřeno.
Článek
Táňa Pauhofová sdílela krásnou rodinnou fotku. Svou dceru Mílu poprvé ukázala světu
Táňa Pauhofová sdílela krásnou rodinnou fotku. Svou dceru Mílu poprvé ukázala světu Slovenská herečka Táňa Pauhofová si své soukromí drží jako oko v hlavě. Tentokrát ale udělala výjimku a na Instagramu sdílela společnou fotku se svým manželem Jonatánem Pastirčákem a několikaměsíční dcerkou Mílou. Co říkáte na hereččinu holčičku, na koho je podobná?