Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Vtipné video: Čínským cyklistou, který nepochopil značku, se baví celý svět
Vtipné video: Čínským cyklistou, který nepochopil značku, se baví celý svět Náhodný kolemjdoucí natočil v čínském Pekingu úsměvné video s popleteným cyklistou, který nepochopil význam značky. Toto virální video, kterým se v současnosti baví celý svět, zveřejnil na svém YouTube kanále také britský list Daily Mail. Podívejte se na něj také a pobavte se s námi.
Článek
Jižní Korea bojuje s druhou vlnou koronaviru. Jihokorejští epidemiologové ji předvídali až na podzim či v zimě
Jižní Korea bojuje s druhou vlnou koronaviru. Jihokorejští epidemiologové ji předvídali až na podzim či v zimě V současné době v Česku debatujeme o možném nástupu druhé vlny koronaviru. Pandemie tohoto viru ve světě rozhodně nekončí. Jižní Korea již koncem letošního června dokonce otevřeně přiznala, že ji druhá vlna zasáhla.
Článek
Masopustní období 2023: Kdy začíná a kdy končí?
Masopustní období 2023: Kdy začíná a kdy končí? Masopust 2023 je v plném proudu. Masopustní období tradičně začalo svátkem Tří králů 6. ledna, ovšem jeho konec je pohyblivý a každým rokem se mění. Kdy tedy končí masopustní období 2023 a které významné dny nás během masopustu 2023 ještě čekají?
Článek
V 6 letech získala titul nejkrásnější děvčátko na světě. V 10 letech je ruská holčička Anastasia Knyazeva ještě hezčí
V 6 letech získala titul nejkrásnější děvčátko na světě. V 10 letech je ruská holčička Anastasia Knyazeva ještě hezčí Ruská holčička Anastasia Knyazeva obdržela koncem roku 2017 pomyslný titul nejkrásnější děvčátko na světě. Tato slečna s obrovskýma modrýma očima a porcelánovou pletí má v současnosti 10 let a je snad ještě hezčí. Přesvědčit se o tom můžete i díky jejímu Instagramu, který sleduje více než 1,2 milionu lidí.
Článek
Čistotu moře v Chorvatsku 2023 zjistíte díky interaktivní mapě. Ohledně kvality vody na chorvatských plážích budete stále v obraze
Čistotu moře v Chorvatsku 2023 zjistíte díky interaktivní mapě. Ohledně kvality vody na chorvatských plážích budete stále v obraze Chystáte se na dovolenou k Jadranu a chtěli byste vědět, kde je nejčistší moře v Chorvatsku? Stačí nahlédnout do interaktivní mapy chorvatského Institutu oceánografie a rybářství a budete okamžitě v obraze. Díky této mapě ihned zjistíte, zda je voda u chorvatské pláže, kam se chystáte na dovolenou, skutečně čistá.
Článek
7 znamení, že je to ten pravý: Jak poznáte, že jste si souzeni?
7 znamení, že je to ten pravý: Jak poznáte, že jste si souzeni? Chcete vědět, zda máte po svém boku pravou lásku a zda jste si s partnerem skutečně souzeni? Že je po vašem boku spřízněná duše, která při vás bude v dobrém i ve zlém stát až do konce vašeho života, zjistíte hned podle několika znamení. Jak tedy poznáte, že je to ten pravý?
Článek
Rumové pralinky končí. V Česku i na Slovensku
Rumové pralinky končí. V Česku i na Slovensku Rumové pralinky patřily ke stálicím českých obchodů. Nyní bohužel tato cukrovinka s rumovou příchutí, jejíž historie sahá až do roku 1965, z regálů navždy zmizí. Jak oznámila společnost Nestlé, která produkuje Rumové pralinky pod značkou Orion, výroba této kultovní cukrovinky má navždy červenou.
Článek
Zemřela nejstarší panda světa. Xin Xing v létě oslavila 38. narozeniny
Zemřela nejstarší panda světa. Xin Xing v létě oslavila 38. narozeniny Koncem prosince 2020 oznámila světu smutnou zprávu zoologická zahrada v čínském Čchungu-čchinugu. V 38 letech zde zemřela nejstarší panda na světě chovaná v zajetí. Tato samice jménem Xin Xing, která porodila a vychovala celkem 36 pandích mláďat, již měla dlouhodobé zdravotní problémy.
Článek
Tenistka Kristýna Plíšková si užívá nabyté mateřství. S 3týdenním synem Adamem již kočárkuje po Praze
Tenistka Kristýna Plíšková si užívá nabyté mateřství. S 3týdenním synem Adamem již kočárkuje po Praze Jednovaječné dvojče světové tenisové osmičky Karolíny Plíškové má velký důvod k radosti. Tenistka Kristýna Plíšková totiž koncem letošního května přivedla na svět syna Adama, jehož tátou je fotbalista pražské Sparty Dávid Hancko. Že si tato novopečená maminka užívá rodičovství plnými doušky, ostatně ukazuje i na sociálních sítích.
Článek
107letá Holanďanka Cornelia Rasová: Nejstarší člověk, který zvítězil nad koronavirem
107letá Holanďanka Cornelia Rasová: Nejstarší člověk, který zvítězil nad koronavirem Pandemie onemocnění COVID-19 si dosud ve světě vyžádala více než 120 tisíc obětí. Ohroženými skupinami, u nichž koronavirus může způsobit až smrt, jsou zejména senioři a vážně nemocní lidé. O to povzbuzující je uzdravení 107leté Cornelie Rasové, která se nakazila v kostele. Jde pravděpodobně o nejstarší osobu, která vyhrála boj nad nemocí COVID-19.
Článek
Tomm Tennent se narodil s přebytečnou kůží. Po 27 letech vypadá jako jeho vrstevníci
Tomm Tennent se narodil s přebytečnou kůží. Po 27 letech vypadá jako jeho vrstevníci V roce 1993 obletěla svět fotografie novorozeného australského chlapce Tomma Tennenta, který rozhodně nevypadal jako ostatní miminka. Na svět přišel s nadměrným množstvím kůže, která by pokryla tělo pětiletého dítěte. Tomm Tennent však do přebytečné kůže dorostl. Nyní je z něj mladý muž, který vzhledem snadno zapadne mezi své vrstevníky.
Článek
Nestihli jsme matematiku a slabikář, prosím dodělat během prázdnin. Vzkaz od učitelky rozzuřil nejednoho rodiče
Nestihli jsme matematiku a slabikář, prosím dodělat během prázdnin. Vzkaz od učitelky rozzuřil nejednoho rodiče Rodičům nejmenované české základní školy přišel na konci školního roku vzkaz od třídní učitelky, který je pořádně nadzvedl ze židle. Učitelka rodičům napsala, že v průběhu školního roku nestihla s žáky dodělat celou matematiku a slabikář, proto si tuto látku mají děti doplnit postupně během letních prázdnin. O této kauze informoval Líný učitel.
Článek
Valentýn ve světě nepatří pouze zamilovaným. Estonci, Bulhaři a Slovinci slaví 14. únor po svém
Valentýn ve světě nepatří pouze zamilovaným. Estonci, Bulhaři a Slovinci slaví 14. únor po svém Svátek svatého Valentýna, který si každým rokem připomínáme 14. února, je obecně považován za den všech zamilovaných. V některých zemích světa má však jistá specifika a nezaměřuje se pouze na mileneckou lásku. Naprosto jedinečně slaví Valentýna například v Estonsku, Bulharsku nebo Slovinsku. Jak se vám jejich tradice líbí?
Článek
Jak poznáte, že je váš vztah u konce? Tyto signály říkají, že se s vámi chce partner rozejít
Jak poznáte, že je váš vztah u konce? Tyto signály říkají, že se s vámi chce partner rozejít Cítíte, že to mezi vámi poslední dobou příliš neklape? I když jste si myslela, že s partnerem zůstanete do konce života, někdy se zkrátka stává, že vztah vyšumí. Máte za vaši lásku bojovat, nebo se připravit na rozchod? Následujícími signály vám partner podvědomě říká, že je mezi vámi konec. Jak tedy poznáte, že se blíží rozchod?