Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Táňa Pauhofová předvedla své těhotenské bříško. Tato krásná zrzka to má za pár
Táňa Pauhofová předvedla své těhotenské bříško. Tato krásná zrzka to má za pár Slovenská herečka Táňa Pauhofová střeží své soukromí jako oko v hlavě. Tentokrát ale udělala výjimku a na svém instagramovém účtu předvedla aktuální fotku svého těhotenského bříška, které je již obrovské. Těhotenství Táně Pauhofové opravdu sluší, co říkáte?
Článek
Eva Burešová předvedla rostoucí těhotenské bříško. Přiznala, že již přibrala 12 kilogramů
Eva Burešová předvedla rostoucí těhotenské bříško. Přiznala, že již přibrala 12 kilogramů Eva Burešová se už za několik měsíců stane dvojnásobnou maminkou. Pod srdcem totiž nosí miminko, které čeká se svým partnerem, šéfkuchařem Přemkem Forejtem. Sympatická zpěvačka, herečka a moderátorka se aktuálně na Instagramu pochlubila fotkou svého rostoucího bříška. Prozradila také, že již přibrala 12 kilogramů.
Článek
Ideál ženské krásy napříč různými kulturami: Od Thajska až po Indii
Ideál ženské krásy napříč různými kulturami: Od Thajska až po Indii Pokud se někoho ve svém okolí zeptáte, jak si představuje ideál krásy, je pravděpodobné, že odpovědi se zas tak příliš lišit nebudou. Rovnoměrné křivky, zdravé vlasy, rovné a bílé zuby. Co však platí pro nás, nemusí platit pro zbytek světa. Jak si ideál krásy představují africké domorodé kmeny, Japonci nebo Maoři z Nového Zélandu?
Článek
Kvašáky z okurek milovaly už naše babičky. Tato letní pochoutka je plná probiotických kultur
Kvašáky z okurek milovaly už naše babičky. Tato letní pochoutka je plná probiotických kultur Co s úrodou okurek? Nemusíte je pouze nakládat do sladkokyselého nálevu. Vyrobte si z nich vynikající kvašáky. Jde konkrétně o konzervované okurky, které prošly mléčným kvašením. Na této lahůdce obsahující zdraví prospěšné probiotické kultury si pochutnáte už po sedmi dnech od jejího naložení.
Článek
Těhotenský dort pro budoucí maminku: Přinášíme ochutnávku originálních moučníků ve tvaru těhotenského bříška
Těhotenský dort pro budoucí maminku: Přinášíme ochutnávku originálních moučníků ve tvaru těhotenského bříška Dort je slavnostní moučník, který nás provází životem. Dostáváme jej k významným událostem, jako jsou narozeniny či svatba. Věděli jste ale, že dort může dostat i těhotná žena na počest oslavy nového života, který v ní roste? Přinášíme vám ochutnávku nejkrásnějších těhotenských dortů. Všechny do jednoho mají samozřejmě tvar těhotenského bříška.
Článek
Těhotenská pověra s kočárkem: Proč jej nekupovat a nemít doma před porodem?
Těhotenská pověra s kočárkem: Proč jej nekupovat a nemít doma před porodem? Určitě jste se již setkala s těhotenskou pověrou, která říká, že těhotná žena by si před porodem neměla pořizovat kočárek. V opačném případě pak bude hazardovat se zdravím, či dokonce životem nenarozeného dítěte. Zakládá se tato těhotenská pověra, která se v Česku traduje po generace, vůbec na pravdě?
Článek
Nedaří se vám zhubnout v oblasti bříška? Vyzkoušejte tuto japonskou dýchací metodu, která spaluje tuky
Nedaří se vám zhubnout v oblasti bříška? Vyzkoušejte tuto japonskou dýchací metodu, která spaluje tuky Cesta za plochým bříškem umí být někdy pěkně trnitá. I když se totiž opravdu snažíme, poctivě cvičíme a striktně dodržujeme zdravou stravu, tuk na břiše ne a ne zmizet. Zdá se to jako boj s větrnými mlýny, ovšem máme pro vás jednu účinnou metodu, kterou využívají v Japonsku.
Článek
Cukání v oku může mít duchovní význam: Co konkrétně znamená?
Cukání v oku může mít duchovní význam: Co konkrétně znamená? Když vám začne cukat v levém či pravém oku, nejčastěji si řeknete, že je to ze stresu nebo z nedostatku hořčíku. Cukání v oku má však v řadě světových kultur i náboženství opravdu speciální význam. Co tedy může znamenat?
Článek
Poznejte nejoblíbenější dětské knihy napříč celou Evropou: Která boduje v Česku?
Poznejte nejoblíbenější dětské knihy napříč celou Evropou: Která boduje v Česku? Vzpomenete si, jaká kniha vás doprovázela po celé dětství? A tipli byste si, které příběhy milují české děti nyní? Odpověď můžete vyčíst z unikátní mapy, která zobrazuje nejoblíbenější dětské knihy napříč jednotlivými evropskými státy. Tato mapa vznikla v rámci projektu Read and Share eTwinning, na kterém se podíleli školáci z celé Evropy.
Článek
Eva Hecko Perkausová je těhotná. Na Instagramu se pochlubila těhotenským bříškem
Eva Hecko Perkausová je těhotná. Na Instagramu se pochlubila těhotenským bříškem Moderátorka CNN Prima NEWS Eva Hecko Perkausová veřejně prozradila radostnou zprávu. Tato krásná 28letá žena nosí pod srdcem nový život, aktuálně je v 5. měsíci těhotenství. Na svém instagramovém profilu se pochlubila těhotenským bříškem. Podívejte se, jak jí to sluší.
Článek
Těhotná Zuzana Plačková váží už přes 100 kilogramů. Jsou to nejkrásnější kila v životě, přiznává
Těhotná Zuzana Plačková váží už přes 100 kilogramů. Jsou to nejkrásnější kila v životě, přiznává Slovenská influencerka Zuzana Strausz Plačková každým dnem přivede na svět své prvorozené dítě. Tato celebrita, k níž se váže i spousta kontroverzních kauz, patří k ženám, které v těhotenství přibraly skutečně extrémně. Zuzana Plačková v instastories přiznala, že má již 102 kilogramů a že v těhotenství nabrala neskutečných 40 kilo.
Článek
Olga Lounová předvedla poprvé těhotenské bříško. Podívejte se, jak jí těhotenství sluší
Olga Lounová předvedla poprvé těhotenské bříško. Podívejte se, jak jí těhotenství sluší Je to týden, co 41letá zpěvačka Olga Lounová veřejnosti odhalila, že pod srdcem nosí miminko. Nyní se nastávající maminka na Instagramu poprvé pochlubila těhotenským bříškem. Ostatně, podívejte se i vy sami, jak těhotenství Olze Lounové sluší a jak nesmírně prokoukla.
Článek
Zuzana Plačková zhubla týden po porodu 17 kilogramů. Jak to udělala?
Zuzana Plačková zhubla týden po porodu 17 kilogramů. Jak to udělala? Je to jeden týden, co slovenská královna Instagramu Zuzana Strausz Plačková porodila syna Diona. Influencerka, která se netajila tím, že se její těhotenská váha vyšplhala na více než 100 kilogramů, aktuálně všechny překvapila. Přiznala totiž, že týden po porodu má již o 17 kilogramů méně. Jak toho dosáhla?
Článek
Těhotná Eva Perkausová vysvětlila, proč se nechlubí těhotenským bříškem. Její odpověď byla stručná
Těhotná Eva Perkausová vysvětlila, proč se nechlubí těhotenským bříškem. Její odpověď byla stručná Moderátorka CNN Prima News Eva Perkausová již za pár týdnů přivítá na světě vytoužené miminko, která aktuálně nosí pod srdcem. Tato krásná žena není ovšem jako další slavné nastávající maminky a fotkami svého těhotenského bříška se na sociálních sítích příliš nechlubí. Eva Perkausová prozradila, proč to tak má nastavené.
Článek
Agáta Hanychová předvedla v plavkách tělo po třech dětech. Z plochého břicha jejím fanouškům spadla brada
Agáta Hanychová předvedla v plavkách tělo po třech dětech. Z plochého břicha jejím fanouškům spadla brada Je to teprve dva měsíce, co Agáta Hanychová přivedla na svět své třetí dítě, dceru Rozárku. Na mámu od tří dětí ovšem modelka rozhodně nevypadá. Dokázala to nejnovější fotkou v plavkách, kterou sdílela na Instagramu. Z jejího plochého bříška a štíhlého těla Agátiným fanouškům doslova spadla brada.