Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Neonové barvy se opět vrací do módy: Jsou hitem roku 2019
Neonové barvy se opět vrací do módy: Jsou hitem roku 2019 Není to tak dávno, kdy jsme nosily oblečení v barvách zvýrazňovačů. Tento trend hlásí v roce 2019 velký návrat, neonové barvy jsou opět in. O těchto křiklavých odstínech by se dalo říct, že rozdělují ženy do dvou skupin: Jedny je milují a druhé nenávidí. Pokud se vám neonové barvy líbí, jakým způsobem byste je měla nosit, aby to nebylo příliš?
Článek
Norové natočili své Tři oříšky pro Popelku a zveřejnili první trailer. Co na jejich verzi české Popelky říkáte?
Norové natočili své Tři oříšky pro Popelku a zveřejnili první trailer. Co na jejich verzi české Popelky říkáte? Pouštíte si každé Vánoce filmovou pohádku Tři oříšky pro Popelku? Tento klenot z roku 1973, ve kterém si hlavní roli zahrála legendární Libuše Šafránková, má novou podobu. Svou vlastní verzi Tří oříšků pro Popelku zvanou Tre nøtter til Askepott totiž aktuálně dotočili Norové. Podívejte se na trailer k tomuto snímku a udělejte si svůj vlastní názor.
Článek
Gabriela Soukalová se půl roku po porodu vrací do práce. Opět ji uvidíme na televizních obrazovkách
Gabriela Soukalová se půl roku po porodu vrací do práce. Opět ji uvidíme na televizních obrazovkách Bývalá biatlonistka Gabriela Soukalová se doma na rodičovské dovolené příliš neohřála. Jak uvedla na svém Instagramu, půl roku po porodu dcerky Isabelky se vrací do práce. Uvidíme ji opět na televizních obrazovkách v primáckém pořadu Showtime.
Článek
Zemřela Libuše Šafránková. Česká Popelka se dožila 68 let
Zemřela Libuše Šafránková. Česká Popelka se dožila 68 let Ve středu 9. června zemřela jedna z nejoblíbenějších českých hereček Libuše Šafránková. Bylo jí 68 let. Celý národ ji miloval jako filmovou Popelku z pohádky Tři oříšky pro Popelku. Její skon pro zpravodajský server CNN Prima News potvrdil její syn Josef Abrhám mladší.
Článek
Libuše Šafránková a Josef Abrhám vyjdou 14. června 2023 na poštovních známkách. A to u příležitosti hereččiných nedožitých 70. narozenin
Libuše Šafránková a Josef Abrhám vyjdou 14. června 2023 na poštovních známkách. A to u příležitosti hereččiných nedožitých 70. narozenin Představitelka filmové Popelky a nejkrásnější česká princezna se letos v červnu dostane až na poštovní známky. U příležitosti svých nedožitých sedmdesátých narozenin se na nich přitom objeví nejen oblíbená česká herečka Libuše Šafránková, ale také její zesnulý manžel Josef Abrhám.
Článek
Survivor 2024 zveřejnil první část soutěžících. Jde o 15 známých jmen
Survivor 2024 zveřejnil první část soutěžících. Jde o 15 známých jmen Drsná televizní reality show Survivor se po roce opět vrací na televizní obrazovky. Tropický ráj se pro soutěžící změní v boj o přežití, kde vítěz bude pouze jeden. Abyste se měli na co těšit, Survivor 2024 již zveřejnil první část soutěžících. Jde celkem o 15 známých a opravdu zvučných jmen.
Článek
Odstartovala castingová kola Superstar. Kdo letos kromě Moniky Bagárové a Patricie Pagáčové bude v hvězdné porotě?
Odstartovala castingová kola Superstar. Kdo letos kromě Moniky Bagárové a Patricie Pagáčové bude v hvězdné porotě? Oblíbená pěvecká soutěž Superstar se letos na podzim opět vrací na televizní obrazovky. V současné době odstartovala první castingová kola. Zajímá vás, kdo v letošním roce usedne v hvězdné porotě? Žádnou změnu rozhodně nečekejte. Budou to Monika Bagárová, Patricie Pagáčová, Pavol Habera, Marián Čekovský a Leoš Mareš.
Článek
Stará truhla jako originální bytový doplněk: Přeměňte ji na konferenční stolek nebo úložný prostor
Stará truhla jako originální bytový doplněk: Přeměňte ji na konferenční stolek nebo úložný prostor V minulosti bývala truhla nezbytnou součástí domovů našich předků. Tento kousek nábytku v současné době zažívá renesanci a vrací se opět zpátky do českých domácností. I vy můžete u sebe doma truhlu využít takřka na tisíc způsobů. A to nejen jako konferenční stolek nebo úložný prostor.
Článek
Co na bolest hlavy: Najděte na krku bod Feng Fu a přiložte na něj kostku ledu
Co na bolest hlavy: Najděte na krku bod Feng Fu a přiložte na něj kostku ledu Trpíte na časté bolesti hlavy? Jistě si říkáte, jak je zmírnit, aniž byste do sebe museli neustále cpát léky proti bolesti. Uvolnit bolest hlavy přírodní cestou vám pomůže například tradiční čínská akupunktura. Najděte si na zátylku bod Feng Fu, přiložte na něj po dobu 20 minut kostku ledu a zanedlouho pocítíte úlevu.
Článek
Mrkváče, skinny a vysoký pas: Tyto střihy džínů budou kralovat letošnímu podzimu
Mrkváče, skinny a vysoký pas: Tyto střihy džínů budou kralovat letošnímu podzimu Vzpomínáte na mrkváče? Tyto mírně kontroverzní džíny se během následující podzimní sezony dostanou opět na výsluní. Jelikož se módní trendy v pravidelných cyklech vrací, právě tento střih dámských džínů zaznamenává obrovský comeback. A to stejně jako džíny s vysokým pasem. V jakých dalších typech kalhot nebudete letos zaručeně out?
Článek
Jak odstranit vosk z ubrusu, oblečení nebo koberce: Pomůže žehlička i mrazák
Jak odstranit vosk z ubrusu, oblečení nebo koberce: Pomůže žehlička i mrazák Během vánočních svátků ve vaší rodině určitě proběhlo několik menších, či větších nehod, s jejichž následky se potýkáte až dosud. Velmi častým povánočním problémem je vosk ze svíčky nakapaný na ubruse nebo koberci. Víte, jakým způsobem tyto skvrny co nejlépe odstranit?
Článek
Jak se snadno a rychle zbavit cucfleků?
Jak se snadno a rychle zbavit cucfleků? Prožila jste s přítelem vášnivou noc, kdy jste to trošku přehnali a zůstala vám na ni vzpomínka v podobě cucfleků? Ať už jdete do školy, do práce nebo kamkoliv, tyto barevné potvůrky se prostě nehodí. Proto vám přinášíme tipy, díky kterým se jich zbavíte snadno a rychle!
Článek
Když led vydává svá tajemství: Co vše objevili vědci pohřbené pod ledem?
Když led vydává svá tajemství: Co vše objevili vědci pohřbené pod ledem? Změna klimatu, dlouholeté bádání i pouhá náhoda. To vše jsou faktory, které se v posledních letech postaraly o sérii pozoruhodných „ledových“ nálezů. Led dokázal artefakty chránit před zubem času i několik tisíc let a po jejich odhalení poskytuje pohled do minulosti. Co vše vědci pod ledem objevili?
Článek
Sarah Everard – žena, jejíž příběh rozezněl opět zvony strachu
Sarah Everard – žena, jejíž příběh rozezněl opět zvony strachu Je večer 3. března 2021. Marketingová manažerka Sarah Everard se z londýnské čtvrti Clapham vrací domů. Ještě ve 21:30 ji zachytí bezpečnostní kamera na ulici Poynders Road. Co se stalo poté, není jasné a možná se to už nikdy nedozvíme. Jako by se po ní slehla zem.
Článek
Rebarbora se vrací na výsluní. V české kuchyni je součástí stovky receptů
Rebarbora se vrací na výsluní. V české kuchyni je součástí stovky receptů Rebarbora se v posledních letech dostává v české kuchyni opět na výsluní. Dužnaté řapíky této rostliny, které mají specifickou chuť, můžete přidávat do buchet, koláčů či dezertů. Výborný je také jahodový džem obohacený o rebarboru. Víte ale, co vše rebarbora přináší vašemu zdraví?
Článek
Únorové pranostiky aneb Proč se říká “Únor bílý, pole sílí”?
Únorové pranostiky aneb Proč se říká “Únor bílý, pole sílí”? Únor je nejkratším měsícem v roce, přesto se k němu váže spousta lidových pranostik. Únorové pranostiky v sobě odrážejí pozorování našich předků, které se týkalo zvláště počasí, úrody a pomalu se probouzející přírody. Jednou z nejznámějších lidových pranostik na měsíc únor je ostatně “Únor bílý, pole sílí”. Víte, co tato pranostika znamená?