Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak vypadají prsní implantáty po 30 letech? Plastický chirurg sdílel video dokazující, že nic nevydrží věčně
Jak vypadají prsní implantáty po 30 letech? Plastický chirurg sdílel video dokazující, že nic nevydrží věčně Mít dokonalá prsa je snem mnoha žen. V případě, že je příroda neobdařila, nebo se potýkají s ochablým poprsím po dětech, se často svěřují do péče plastické chirurgie. Prsní implantáty však mají omezenou životnost. Známý plastický chirurg Jerry Chidester konkrétně ve videu ukázal, jak vypadají prsní implantáty po 30 letech. Budete se opravdu divit.
Článek
Hana Zagorová prožila se Štefanem Margitou krásné manželství. Měli celkem dvě svatby a oslavili 30 společných let
Hana Zagorová prožila se Štefanem Margitou krásné manželství. Měli celkem dvě svatby a oslavili 30 společných let Celé Česko oplakává odchod oblíbené zpěvačky Hany Zagorové, která zemřela 26. srpna 2022 v necelých 76 letech. Jejím životním partnerem byl slovenský operní tenor Štefan Margita, se kterým žila ve šťastném manželství celých 30 let. Štefan Margita a Hana Zagorová se vzali celkem dvakrát. Jednou na úřadě a po druhé v kostele.
Článek
Ve věku 30 let zemřela oblíbená influencerka. Poslední fotku zveřejnila 2 dny před smrtí
Ve věku 30 let zemřela oblíbená influencerka. Poslední fotku zveřejnila 2 dny před smrtí Hvězda TikToku Jehane Thomas nahrála na svůj Instagram srdcervoucí příspěvek pouhé dva dny před tím, než v pátek 17. března 2023 zemřela. Bylo jí pouhých 30 let. Odchod této mladé ženy a dvojnásobné maminky vzápětí s velkou bolestí potvrdila na sociálních sítích také její rodina.
Článek
Známá influencerka podlehla v pouhých 30 letech rakovině kůže. Její poslední příspěvek byl plný nadějí
Známá influencerka podlehla v pouhých 30 letech rakovině kůže. Její poslední příspěvek byl plný nadějí Španělce Patricii Rite diagnostikovali lékaři před 4 lety rakovinu kůže. Od té doby se tato dívka prala se zákeřnou nemocí jako lvice. Svůj boj dokumentovala na TikToku a Instagramu, kde měla statisíce sledujících. Bohužel náročné klání s rakovinou prohrála a v pouhých 30 letech vydechla naposledy. Z jejího posledního příspěvku na Instagramu mrazí.
Článek
Jak dnes vypadá Mitch Buchannon z Pobřežní hlídky: Herec David Hasselhoff si je po 30 letech od natáčení stále podobný
Jak dnes vypadá Mitch Buchannon z Pobřežní hlídky: Herec David Hasselhoff si je po 30 letech od natáčení stále podobný Ženy v 90. letech 20. století po Mitchi Buchannonovi z Pobřežní hlídky doslova šílely. Jejich idol byl krásný, svalnatý, opálený a rozhodně se ničeho nebál. Hltali jste s nadšením tento kultovní seriál a nenechali jste si ujít jeho jediný díl? Potom vás jistě zajímá, jak vypadá herec David Hasselhoff nyní. Podoba s legendárním Mitchem tu stále je.
Článek
Zemřel Chris Ledesma, hudební editor seriálu Simpsonovi. Pracoval na každé epizodě a se Simpsonovými strávil 33 let
Zemřel Chris Ledesma, hudební editor seriálu Simpsonovi. Pracoval na každé epizodě a se Simpsonovými strávil 33 let Fanoušky legendárního animovaného seriálu The Simpsons zasáhla velmi smutná zpráva. Ve věku 64 let zemřel hudební editor Simpsonových, který více než polovinu života strávil po boku Homera, Marge, Barta, Lisy a Maggie. Chris Ledesma se hudebně podepsal pod každým dílem seriálu, a to po dobu neuvěřitelných 33 let.
Článek
Jak často byste měla mít sex ve 20, 30 a 40 letech? Kinseyho institut v tom má jasno
Jak často byste měla mít sex ve 20, 30 a 40 letech? Kinseyho institut v tom má jasno Sexuální apetit je velmi individuální záležitost, která se navíc mění také s věkem. Některým ženám vyhovuje sex s partnerem několikrát do týdne, jiné by se nejraději nemilovaly vůbec. Co je ale normální? Americký Kinseyho institut provedl výzkum mezi jednotlivými věkovými skupinami a přišel se zajímavým zjištěním.
Článek
Zemřel filozof Ernst Tugendhat. Prvních 8 let svého života strávil ve slavné vile Tugendhat
Zemřel filozof Ernst Tugendhat. Prvních 8 let svého života strávil ve slavné vile Tugendhat V německém Freiburgu zemřel v pondělí 13. března 2023 brněnský rodák, německý filozof židovského původu Ernst Tugendhat. Patřil k nejvýznamnějším současným filozofům v oblasti analýzy jazyka. Dožil se požehnaného věku - na věčnost odešel v 93 letech.
Článek
Jak se mění ženě poprsí během let? Takhle vypadají ve dvaceti, třiceti i čtyřiceti
Jak se mění ženě poprsí během let? Takhle vypadají ve dvaceti, třiceti i čtyřiceti Krásná a pevná ňadra chceme mít my ženy napořád, jenže čas je nemilosrdný a naše prsa se začínají chtíc nechtíc měnit. Co tedy v našem těle a především u našich prsou probíhá ve dvaceti, třiceti nebo ve čtyřiceti letech?
Článek
Survivor 2024 zveřejnil první část soutěžících. Jde o 15 známých jmen
Survivor 2024 zveřejnil první část soutěžících. Jde o 15 známých jmen Drsná televizní reality show Survivor se po roce opět vrací na televizní obrazovky. Tropický ráj se pro soutěžící změní v boj o přežití, kde vítěz bude pouze jeden. Abyste se měli na co těšit, Survivor 2024 již zveřejnil první část soutěžících. Jde celkem o 15 známých a opravdu zvučných jmen.
Článek
Herečka Rebel Wilson zhubla 30 kilogramů. I díky redukční dietě, jejíž základ před sto lety vytvořil lékař z Karlových Varů
Herečka Rebel Wilson zhubla 30 kilogramů. I díky redukční dietě, jejíž základ před sto lety vytvořil lékař z Karlových Varů Australskou herečku Rebel Wilson ještě nedávno každý znal jako blonďatou baculku, která byla díky svým nadbytečném kilům ve filmech nepřehlédnutelná. Po čtyřicítce však šla tato krásná žena do sebe a rozhodla se pro radikální změnu životosprávy. Výsledkem je, že Rebel Wilson dosud zhubla 30 kilogramů a vypadá fantasticky. Co vše jí pomohlo?
Článek
Proč po třicítce vypadáme lépe, než když nám bylo dvacet?
Proč po třicítce vypadáme lépe, než když nám bylo dvacet? O ženách se říká, že jsou na vrcholu své krásy mírně po třicítce. Pokud jste i vy dozrála do tohoto věku, klidně sama na sobě proveďte srovnávací test. Vezměte svou aktuální fotku a porovnejte ji s fotkou z doby, když vám bylo dvacet. I když má mládí své výhody, jistě teď vypadáte mnohem atraktivněji. V čem vůbec spočívá tajemství vaší zralé krásy?
Článek
Co chtějí zažít fanynky JenZeny.cz? Tandemový seskok padákem
Co chtějí zažít fanynky JenZeny.cz? Tandemový seskok padákem Přemýšlíte, jak nejlépe udělat svým známým, rodině nebo klidně i sobě radost? Darujte zážitek! Impresio jich nabízí desítky a vybere si každý.
Článek
Rady do života, které třicátníci vzkazují mladší generaci: Budujte rodinné vztahy a starejte se o své zdraví
Rady do života, které třicátníci vzkazují mladší generaci: Budujte rodinné vztahy a starejte se o své zdraví Zkušenostmi starších mladí lidé často opovrhují. A to je velká škoda, protože by se mohli vyvarovat velkých životních chyb. Tuto skutečnost si uvědomil americký bloger a spisovatel Mark Manson, který na svém blogu vyzval své čtenáře ve věkové skupině 30 až 40 let, aby sdělili, na čem v životě záleží. Co konkrétně tito lidé vzkazují mladší generaci?
Článek
Jak dnes vypadá Kevinova máma z filmu Sám doma? Herečka Catherine O'Hara zraje jako víno
Jak dnes vypadá Kevinova máma z filmu Sám doma? Herečka Catherine O'Hara zraje jako víno Také si nedokážete představit Vánoce bez filmu Sám doma? Pak jistě budete souhlasit s tím, že tato kultovní klasika z roku 1990 dokáže navodit tu pravou vánoční atmosféru. Od natáčení filmu Sám doma uplynulo více než 30 let a velkou proměnou prošli i samotní herci. Jak tedy dnes vypadá Kevinova máma neboli herečka Catherine O'Hara?
Článek
Zemřel francouzský umělec Claude Picasso. Syn hvězdného Pabla Picassa se dožil 76 let
Zemřel francouzský umělec Claude Picasso. Syn hvězdného Pabla Picassa se dožil 76 let Ve čtvrtek 24. srpna 2023 zemřel ve věku 76 let francouzský fotograf, kameraman, filmový režisér, umělec a grafik Claude Picasso. Byl synem slavného španělského malíře a sochaře Pabla Picassa. Po otcově smrti se stal rovněž správcem jeho velké pozůstalosti.