Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Kvašáky z okurek milovaly už naše babičky. Tato letní pochoutka je plná probiotických kultur
Kvašáky z okurek milovaly už naše babičky. Tato letní pochoutka je plná probiotických kultur Co s úrodou okurek? Nemusíte je pouze nakládat do sladkokyselého nálevu. Vyrobte si z nich vynikající kvašáky. Jde konkrétně o konzervované okurky, které prošly mléčným kvašením. Na této lahůdce obsahující zdraví prospěšné probiotické kultury si pochutnáte už po sedmi dnech od jejího naložení.
Článek
Sestřička šla ihned po porodu zkontrolovat matku. Když pak uviděla, co dělá s dítětem, zůstala v šoku
Sestřička šla ihned po porodu zkontrolovat matku. Když pak uviděla, co dělá s dítětem, zůstala v šoku Když sestřička vešla do pokoje a uviděla, co matka dělá svému novorozenému dítěti, musela okamžitě zakročit...Zaměstnanci nemocnice odhalili, že 24letá matka už několik dní kouše své dítě do paže. Incident se odehrál jen pár dní po narození tohoto malého chlapce. 
Článek
Charitativní běžecký závod Wings for Life World Run je za dveřmi
Charitativní běžecký závod Wings for Life World Run je za dveřmi Už 9. května se vyběhne pro ty, kteří běžet nemohou, a mezi aktivními účastníky nebudou chybět ani slavní sportovci. Jak vnímají závod Eva Samková nebo Vavřinec Hradilek, kteří ho pravidelně absolvují a na startovní čáře nebudou chybět ani letos?
Článek
Zajímavá zjištění o lidské krvi: Chcete vědět, jak dlouho by vás vysávali komáři nebo s jakým množstvím krve byste přežili?
Zajímavá zjištění o lidské krvi: Chcete vědět, jak dlouho by vás vysávali komáři nebo s jakým množstvím krve byste přežili? Bez krve bychom tu už nebyli. Tato neprůhledná červená tekutina protéká celým naším tělem a plní řadu velmi důležitých funkcí. Určitě sami víte, jakou úlohu v krvi zastávají červené krvinky, bílé krvinky, krevní destičky a plazma. O lidské krvi vám proto přinášíme další zajímá zjištění, z nichž některá pro vás budou opravdu překvapivá.
Článek
Eva Perkausová se vrátila z Malediv. Kvůli nucené 14denní karanténě strávila v exotickém ráji měsíc
Eva Perkausová se vrátila z Malediv. Kvůli nucené 14denní karanténě strávila v exotickém ráji měsíc Vnadná moderátorka Eva Perkausová si oddechla. Po měsíci na exotických Maledivách v pátek 26. února přiletěla s přítelem Ivanem Heckem konečně do Česka. Hvězda Hlavních zpráv CNN Prima strávila posledních 14 dní na Maledivách v nucené karanténě. Evu Perkausovou v Česku ještě čeká 5denní karanténa a poté bude “volná”.
Článek
Zdravé podzimní recepty pro štíhlou linii
Zdravé podzimní recepty pro štíhlou linii Podzim je tady, spolu s ním i sychravé počasí, které nám tak trochu ubírá energii. Ráno je zima, často i mlha, odpoledne někdy panuje příjemná teplota, jindy je chladno, že přemýšlíme, zda tu už není zima.
Článek
Přál si na Vánoce motorku. Co ale opravdu dostal, vás určitě rozesměje
Přál si na Vánoce motorku. Co ale opravdu dostal, vás určitě rozesměje Za pár dní tu máme Vánoce a většina z nás pilně nakupuje dárky. Snažíme se dát každému pod stromeček to, co si přeje nebo o čem sní. To se týká hlavně dětí, které svá přání píší Ježíškovi. Tento chlapec toužil po motorce. To, co mu však jeho otec zabalil, vás dostane.