Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Zakázaná dětská jména ve světě: Santa Claus, Ikea, Facebook nebo Nutella
Zakázaná dětská jména ve světě: Santa Claus, Ikea, Facebook nebo Nutella Vybíráte jméno pro své nenarozené miminko? Stačí zalistovat v kalendáři a coby nastávající rodiče máte spoustu možností. Možná vás ale překvapí, že řada států světa má seznam nelegálních či zakázaných dětských jmen. Jak tedy nemohou své miminko pojmenovat rodiče třeba v USA, Austrálii, Španělsku, Itálii nebo Francii?
Článek
Věci, které by měl každý otec naučit svého syna
Věci, které by měl každý otec naučit svého syna Ačkoliv si může spousta lidí myslet, že matky hrají ve výchově dětí tu nejdůležitější roli, existují věci, které otcové dokážou vysvětlit a naučit mnohem lépe. Zvláště pokud jde o syna. Jen zavzpomínejte – chlapec je v mateřské škole a i na základní škole pod dozorem z velké části jen žen, což tedy znamená, že mu může chybět mužský pohled na svět.
Článek
Ideál ženské krásy napříč různými kulturami: Od Thajska až po Indii
Ideál ženské krásy napříč různými kulturami: Od Thajska až po Indii Pokud se někoho ve svém okolí zeptáte, jak si představuje ideál krásy, je pravděpodobné, že odpovědi se zas tak příliš lišit nebudou. Rovnoměrné křivky, zdravé vlasy, rovné a bílé zuby. Co však platí pro nás, nemusí platit pro zbytek světa. Jak si ideál krásy představují africké domorodé kmeny, Japonci nebo Maoři z Nového Zélandu?
Článek
Osm gest, které dělá pouze pravý gentleman
Osm gest, které dělá pouze pravý gentleman Dnešní moderní dívky věří, že praví gentlemani a rytíři existují už jen v knihách nebo filmech. My vás ale dneska chceme ujistit v tom, že to tak ve skutečnosti vůbec není, protože stále tento typ mužů v našem světě můžete potkat.
Článek
Starostlivý táta sepsal pravidla pro otce dcer: Buďte při ní a důvěřujte jí
Starostlivý táta sepsal pravidla pro otce dcer: Buďte při ní a důvěřujte jí Nezáleží na tom, kolik máte let. Důležitější je kvalita vašeho života. Tak zní heslo milujícího manžela a starostlivého táty Michaela Mitchela, který vychovává 8letou dcerku. Své myšlenky o otcovství shromažďuje na svém blogu Life to Her Years, kde zveřejnil i seznam pravidel určených pro muže, kteří chtějí být těmi nejlepšími táty na světě.
Článek
50 nejhorších jídel na světě: V žebříčku kulinářského webu najdete i české speciality
50 nejhorších jídel na světě: V žebříčku kulinářského webu najdete i české speciality Které pokrmy podle vás patří k těm nejodpornějším? Právě na tuto otázku se zaměřil kulinářský portál Taste Atlas, který sestavil žebříček padesáti nejhorších jídel na světě. A světe div se, najdete v něm i dvě česká jídla - a to rybí polévku a rýžový nákyp. Které další pokrmy jsou podle Taste Atlas ty nejhorší?
Článek
Den svatého Valentýna: Odkud vlastně pochází a jak se slaví ve světě
Den svatého Valentýna: Odkud vlastně pochází a jak se slaví ve světě Den svatého Valentýna se pomalu ale jistě stává stále oblíbenějším svátkem, který má i u nás své místo. Někteří ho odsuzují jako ryze americký komerční svátek, jiní na něj nedají dopustit Odkud k nám ale vlastně tento svátek přišel a jak se (ne)slaví v jiných částech světa?
Článek
Zemřela slovenská herečka Soňa Valentová. Proslavily ji Kladivo na čarodějnice, Requiem pro panenku nebo Perinbaba
Zemřela slovenská herečka Soňa Valentová. Proslavily ji Kladivo na čarodějnice, Requiem pro panenku nebo Perinbaba Ve věku 76 let odešla v sobotu 10. prosince 2022 na věčnost slovenská herečka Soňa Valentová. Legendární umělkyně před 6 lety utrpěla mozkovou příhodu, kvůli které byla následně odkázaná na pomoc druhých. Soňa Valentová, českým divákům známá z Kladiva na čarodějnice či Perinbaby, zemřela ve spánku po velmi dlouhých zdravotních problémech.
Článek
V Česku se již delta mutace koronaviru šíří komunitně, uvádí Státní zdravotní ústav
V Česku se již delta mutace koronaviru šíří komunitně, uvádí Státní zdravotní ústav Podle poslední zprávy Státního zdravotního ústavu se nakažlivější delta mutace koronaviru nevyhnula ani Česku. Tato varianta dříve nazývaná jako indická se již v tuzemsku šíří komunitně. U některých lidí, kteří se v Česku nakazili mutací delta, se totiž nepodařilo dohledat, u koho a kde se nakazili, i když nebyli v zahraničí.
Článek
Nejvíce extrémní případy trestání manželek z celého světa
Nejvíce extrémní případy trestání manželek z celého světa Nevěra k partnerským vztahům patří již od pradávna. V každé zemi mají však lidé na nevěru trochu odlišný názor a je úplně jedno, zda nevěrníkem byl muž či žena.
Článek
Už bylo i hůře. Nejhorší pandemie, kterými si lidstvo v historii prošlo
Už bylo i hůře. Nejhorší pandemie, kterými si lidstvo v historii prošlo Dnes už v podstatě celý svět má obavy z následků koronaviru. Setkání s pandemií je pro mnohé z nás něčím novým a zcela neznámým. Pokud však zabrousíme do historie, zjistíme, že lidské dějiny jsou protkány nemocemi pandemických rozměrů. Víte, které byly ty nejhorší?
Článek
Nejhorší pandemie v historii lidstva, které byly zákeřnější než koronavirus
Nejhorší pandemie v historii lidstva, které byly zákeřnější než koronavirus Celý svět v současné době děsí řádění nového koronaviru a mnoho lidí má strach o své životy a životy svých blízkých. Pokud se však podíváme do historie, zjistíme, že koronavirus je zatím jen slabý odvar toho, čím si lidstvo již muselo projít. Pojďme se dnes podívat na nejhorší pandemie, které nás v minulosti zasáhly.
Článek
Spíte s vašimi pejsky v jedné posteli? Potom byste měli vědět tohle
Spíte s vašimi pejsky v jedné posteli? Potom byste měli vědět tohle Když si pořídíme pejska, všude se dočítáme, jak si máme ve výchově našeho nového psího kamaráda nastavit určitá pravidla a na nich i trvat. Jedním z bodů, které by si měl páníček určit je, že pes nesmí s námi spát v posteli a ani na ní ležet. Protože přece pes má své místo a s tím spojený i svůj pelíšek.
Článek
5 ženských nedostatků, které mužům nevadí
5 ženských nedostatků, které mužům nevadí Jen málokterá žena je naprosto spokojená se svým tělem. A jak už to tak bývá, většinou chceme to, co zrovna nemáme a zbytečně si lámeme hlavu s tím, co si o nás asi musí muži myslet. Jenže ti zrovna ženské nedostatky tolik neřeší a ve většině případů si jich ani nevšimnou. A když ano, tak je spíše berou jako vaši přednost.