Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Nejlepší dárky pořídíte na dvou předvánočních trzích nezávislé módy, šperků a designu MINT Market Brno
Nejlepší dárky pořídíte na dvou předvánočních trzích nezávislé módy, šperků a designu MINT Market Brno Před Vánoci se v Brně uskuteční hned dva trhy nezávislé módy, šperků a designu MINT Market Brno. První z nich, MINT Market Brno s jubilejním pořadovým číslem 40, proběhne ve třech patrech budovy Tržnice Brno na Zelném trhu už tento pátek a sobotu 22. a 23. listopadu.
Článek
Nejoriginálnější dárky seženete na předvánočních MINT Marketech v Brně a v Praze
Nejoriginálnější dárky seženete na předvánočních MINT Marketech v Brně a v Praze Ty nejlepší dárky si budou moci nakoupit návštěvníci předvánočních designových trhů MINT Market v Brně a v Praze. Víkend 14. - 15. prosince bude v Mosilana Hubu na Křenové ulici patřit MINT Marketu Brno 41.
Článek
Zemřel slavný irský herec Ray Stevenson. Bylo mu 58 let
Zemřel slavný irský herec Ray Stevenson. Bylo mu 58 let Filmové a seriálové fanoušky zaskočila náhlá smrt slavného irského herce Ray Stevensona. Hvězdě filmů Thor, RRR, Král Artuš nebo seriálů Vinkingové a Pod černou vlajkou bylo pouhých 58 let. Ray Stevenson náhle skonal během svého pobytu v Itálii. Přesná příčina jeho smrti zatím není známá.
Článek
Soutěž ve výkonu vodicích psů „Cesta ve tmě“
Soutěž ve výkonu vodicích psů „Cesta ve tmě“ Již 19.ročník soutěže „Cesta ve tmě“ se letos koná v Boskovicích. Jako každý rok se mezi sebou utká 20 dvojic ve složení: nevidomý člověk a jeho vodicí pes. Soutěžit budou ve zdolání 2 částí neznámé trasy a obligátní poslušnosti.
Článek
Pavlína z MasterChefa má velké plány. S manželem pracuje na vlastní kuchařce
Pavlína z MasterChefa má velké plány. S manželem pracuje na vlastní kuchařce Kdo by si nepamatoval na Pavlínu Lubojatzky, která soutěžila v pořadu MasterChef Česko 2020? Tato 25letá marketingová specialistka byla pro své chování v průběhu soutěže krajně neoblíbená. Zajímá vás, jak se má Pavlína z MasterChefa nyní? Se svým manželem, který je také nadšenec do vaření, pilně pracuje na vlastní kuchařce.
Článek
Ve věku 74 let zemřela světoznámá zpěvačka. Její hit, který přezpívaly české Black Milk, je nezapomenutelný
Ve věku 74 let zemřela světoznámá zpěvačka. Její hit, který přezpívaly české Black Milk, je nezapomenutelný Ve věku 74 let odešla na věčnost zpěvačka Anita Pointer, která byla členkou legendárního pěveckého tria The Pointer Sister. Tuto hudební formaci slavící celosvětové úspěchy zvláště v 70. a 80. letech 20. století určitě znáte díky takovým hitům jako Jump nebo I’m So Excited, který mimo jiné do češtiny přezpívalo dívčí pěvecké trio Black Milk.
Článek
Britskou maminku připravila rakovina o celé prso: I přesto své miminko hrdě kojí
Britskou maminku připravila rakovina o celé prso: I přesto své miminko hrdě kojí Britka Charli Croweová je velmi odvážná žena. V minulosti jí lékaři diagnostikovali karcinom prsu, v důsledku čehož jí odstranili levé ňadro. Dále ji varovali, že kvůli mastektomii ale i množství chemoterapií a radioterapií, které prodělala, nebude moci nikdy kojit. Stal se ale pravý opak a tato čerstvá maminka jej hrdě zdokumentovala na fotkách.
Článek
Jak se zbavit tuku na břiše? Základem je změna životního stylu
Jak se zbavit tuku na břiše? Základem je změna životního stylu Ukládá se vám tuk na břiše? Za nevzhledné faldíky může zejména nedostatek pohybu, nesprávně složený jídelníček, pití alkoholu, nadměrný stres či nedostatek spánku. Chcete se tuku na břiše nadobro zbavit? Přinášíme tipy, jak postupovat.
Článek
Láska Taylora a Danielle Morrisových je inspirací. Danielle si vzala Taylora dva roky poté, co v Afghanistánu přišel o všechny končetiny
Láska Taylora a Danielle Morrisových je inspirací. Danielle si vzala Taylora dva roky poté, co v Afghanistánu přišel o všechny končetiny Láska nezná hranic a když někoho milujeme, tak se vším všudy. Příkladem pro nás všechny je příběh Taylora a Danielle Morrisových z americké Iowy. Jejich život se změnil 3. května roku 2012 v Afganistánu, kdy Taylor coby americký voják šlápnul na minu. Utrpěl velmi vážná zranění, v důsledku kterých bohužel přišel o všechny končetiny.
Článek
Video ze srážky trolejbusu a tramvaje v Brně: Za nehodu mohla technická závada
Video ze srážky trolejbusu a tramvaje v Brně: Za nehodu mohla technická závada Jen málokomu unikla zpráva o strašlivé nehodě trolejbusu a tramvaje téměř ve středu města Brna. Během této nehody bylo zraněno 40 lidí, z toho až 13 lidí těžce a středně. Bezprostředně po nehodě byli tito lidé rozvezeni do brněnských nemocnic a bohužel mezi nimi byly i dvě děti.
Článek
Miss Natálie Kočendová zvítězila na mezinárodní soutěži Top Model of the World 2022. Po všech strastech se na ni usmálo štěstí
Miss Natálie Kočendová zvítězila na mezinárodní soutěži Top Model of the World 2022. Po všech strastech se na ni usmálo štěstí Česká modelka a miss Natálie Kočendová zažívala před rokem a půl svou největší noční můru. V šestém měsíci těhotenství přišla o miminko, následně poté jí lékaři zjistili cystu na vaječníku. Nyní však 21letá kráska zažívá své šťastnější období. V egyptské Hurghadě se v pátek 11. března stala vítězkou světové soutěže krásy.
Článek
Šest medailí pro Mucha Sekty z vinařské soutěže O pohár Karla IV.
Šest medailí pro Mucha Sekty z vinařské soutěže O pohár Karla IV. 26. listopadu 2021 – Pod záštitou Cechu českých vinařů se v Kutné Hoře uskutečnila soutěž O pohár Karla IV. Degustátoři rozdělení do pěti komisí udělili produktům značky Mucha Sekt celkem šest medailí – tři zlaté a tři stříbrné.
Článek
Mucha Sekt Brut získal zlatou medaili v Berlíně
Mucha Sekt Brut získal zlatou medaili v Berlíně 24. března 2023 – Další ze série nejprestižnějších světových soutěží pod patronátem OIV (Mezinárodní organizace pro révu vinnou a víno) a UIOE (Mezinárodní unie enologů) BERLINER WEIN TROPHY 2023 opět potvrdila, že Mucha Sekt patří mezi špičková světová vína. Mucha Sekt Brut inspirovaný tvorbou Alfonse Muchy si z Berlína odváží zlatou medaili.
Článek
Koronavirus v Česku a stručný přehled nových opatření od 9. října 2020: Co vše se mění
Koronavirus v Česku a stručný přehled nových opatření od 9. října 2020: Co vše se mění Česká vláda v boji proti novému koronaviru přitvrzuje. Její opatření zmrazují kulturu, sport a prakticky všechny volnočasové aktivity. Omezení se vztahují i na návštěvu restaurací a obchodů. Ztrácíte se v jednotlivých zákazech a nařízeních? Máme pro vás stručný přehled nových opatření, která nově platí od 9. října 2020.
Článek
Šelmy se chystají do BRNA
Šelmy se chystají do BRNA Unikátní seriál nočních běhů NN NIGHT RUN a BĚH PROTI RAKOVINĚ se po roce vrací bez restrikcí do BRNA. Uskuteční se 14. května v Brně jih.