Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Nejhorší pandemie v historii lidstva, které byly zákeřnější než koronavirus
Nejhorší pandemie v historii lidstva, které byly zákeřnější než koronavirus Celý svět v současné době děsí řádění nového koronaviru a mnoho lidí má strach o své životy a životy svých blízkých. Pokud se však podíváme do historie, zjistíme, že koronavirus je zatím jen slabý odvar toho, čím si lidstvo již muselo projít. Pojďme se dnes podívat na nejhorší pandemie, které nás v minulosti zasáhly.
Článek
Zemřel americký spisovatel Cormac McCarthy, autor knih Cesta a Tahle země není pro starý. Bylo mu 89 let
Zemřel americký spisovatel Cormac McCarthy, autor knih Cesta a Tahle země není pro starý. Bylo mu 89 let Příznivce světa literatury, ale i filmu zasáhla velmi smutná zpráva. Ve věku 89 let zemřel slavný americký spisovatel Cormac McCarthy. Tohoto velikána oplakává i Stephen King, který o něm napsal, že šlo o největšího amerického romanopisce současnosti.
Článek
Kolik stojí umělé oplodnění v roce 2022
Kolik stojí umělé oplodnění v roce 2022 Zatímco dřív byly „děti ze zkumavky“ raritou, dnes jde už o téma, které nikoho nepřekvapí. IVF léčbu páry běžně volí, když jinudy cesta nevede. Nejasnosti však obvykle panují okolo toho, kolik vlastně takové asistované početí stojí.
Článek
Video: Rodina otevřela 9 let staré velikonoční vejce. Neměli to dělat
Video: Rodina otevřela 9 let staré velikonoční vejce. Neměli to dělat Proč dlouho neskladovat velikonoční vajíčko vařené natvrdo? Odpověď na tuto otázku vám pravděpodobně dá jedna americká rodina, která našla pod gaučem během stěhování 9 let staré velikonoční vejce. Samozřejmě je nenapadlo nic jiného, než vajíčko otevřít. Video, které při tomto úkonu pořídili, vám napoví, proč to neměli dělat.
Článek
Nejbrutálnější nacistické experimenty. Čeho se na vězních dopouštěli?
Nejbrutálnější nacistické experimenty. Čeho se na vězních dopouštěli? O nacistech bychom jediné dobré slovo hledali jen velmi obtížně. Do paměti lidí se tyto "zrůdy" navždy vryli kvůli druhé světové válce a hrůznostem, kterých se během ní na lidech dopouštěli. Nešlo pouze o plynové komory, do kterých byli především Židé posíláni, ale také o experimenty, které snad byly ještě horší.
Článek
Jak poznat, že vejce snesla zdravá slepice? Zaměřte se na tuto věc
Jak poznat, že vejce snesla zdravá slepice? Zaměřte se na tuto věc Když si zakoupíme vejce v jednom z velkoobchodů, jen těžko můžeme vědět, od které slepice námi koupené vajíčko pochází. Abychom si byli opravdu jisti, že jsme koupili takové vejce, které nám dodá všechny potřebné živiny, jaké by kvalitní vajíčko mělo obsahovat, musíme se nejdříve zaměřit na jeho zbarvení.
Článek
Zemřela královna Alžběta II. Spojené království se zahalilo do smutku a zároveň přivítalo nového krále Karla III.
Zemřela královna Alžběta II. Spojené království se zahalilo do smutku a zároveň přivítalo nového krále Karla III. V čtvrtek 8. září 2022 v odpoledních hodinách zemřela na zámku Balmoral ve Skotsku britská královna Alžběta II. Tato nejdéle vládnoucí panovnice britské monarchie se dožila úctyhodných 96 let. Spojené království Velké Británie a Severního Irska se zahalilo do smutku a zároveň přivítalo nového krále, kterým je Charles, nyní král Karel III.
Článek
Babiččino křišťálové sklo je podklad. Některé kousky prodáte až za 10 tisíc korun
Babiččino křišťálové sklo je podklad. Některé kousky prodáte až za 10 tisíc korun Při úklidu domova často narazíme na staré věci, které nás vtáhnou do minulosti. Před tím, než se jich rychle zbavíme, stojí za to projet internet a dozvědět se něco více o jejich nominální hodnotě. Věděli jste například, že vázy, nádoby nebo sety z křišťálového skla můžete prodat až za 10 tisíc korun?
Článek
4 zajímavosti o jmelí: Na Vánoce jej doma zavěste, musí být ale darované
4 zajímavosti o jmelí: Na Vánoce jej doma zavěste, musí být ale darované Bez větvičky jmelí si snad nikdo z nás nedokáže představit vánoční svátky. Tato zelená rostlina s bílými bobulkami je výjimečná a mnozí z nás jí přisuzují magickou moc. Přinášíme 4 zajímavosti o jmelí, které se vyplatí znát.
Článek
Jak se slavily Vánoce před 100 lety: Cínoví vojáčci hráli prim
Jak se slavily Vánoce před 100 lety: Cínoví vojáčci hráli prim Pečení cukroví, zdobení stromečku a zběsilé nakupování dárků k Vánocům jednoduše již patří. V každé rodině se najdou také určité rituály a tradice, které se rok co rok dodržují a převzali jsme si je od našich předků. Podívejme se tedy v tento vánoční čas společně na to, jak se slavily Vánoce před 100 lety.
Článek
Americká maminka ukazuje vrásčité břicho po dětech. Je inspirací pro ženy, které se za své břicho po porodu stydí
Americká maminka ukazuje vrásčité břicho po dětech. Je inspirací pro ženy, které se za své břicho po porodu stydí Fitness influencerka a trenérka Kylee Austinová z americké Arizony byla vždy hrdá na svou postavu. A poté si pořídila děti. Dnes je pyšnou trojnásobnou maminkou, na které se však proběhlá těhotenství výrazně podepsala. Kylee Austinová má po dětech vrásčité břicho, které se však nestydí veřejně ukazovat. A tak je pro spoustu žen velkou inspirací.
Článek
Už bylo i hůře. Nejhorší pandemie, kterými si lidstvo v historii prošlo
Už bylo i hůře. Nejhorší pandemie, kterými si lidstvo v historii prošlo Dnes už v podstatě celý svět má obavy z následků koronaviru. Setkání s pandemií je pro mnohé z nás něčím novým a zcela neznámým. Pokud však zabrousíme do historie, zjistíme, že lidské dějiny jsou protkány nemocemi pandemických rozměrů. Víte, které byly ty nejhorší?
Článek
Vánoční reklama Disney 2022 v sobě skrývá krásné poselství. I tentokrát vás dojme
Vánoční reklama Disney 2022 v sobě skrývá krásné poselství. I tentokrát vás dojme Světlo světa spatřila dlouho očekávaná vánoční reklama společnosti Disney pro rok 2022. V letošním roce má název The Gift neboli Dárek a je posledním dílem Disney trilogie From Family To Yours. Jak už tomu v případě vánočních reklam od Disney bývá, i letošní dvouminutový spot v sobě skrývá nádherné poselství, které vás dojme až k slzám.
Článek
Jak zhubnout bez diet 10 kilogramů? Britská influencerka Holly Hagan na základě svých zkušeností prozradila, jak postupovat
Jak zhubnout bez diet 10 kilogramů? Britská influencerka Holly Hagan na základě svých zkušeností prozradila, jak postupovat Britská influencerka a reality star Holly Hagan byla proslulá svými plnými tvary a zároveň i neúspěšným hubnutím. Této 28leté ženě, která byla ještě nedávno holkou krev a mlíko, se však během krátké doby podařilo zhubnout 10 kilogramů. A to ve chvíli, kdy přestala praktikovat jakékoliv diety. Jak to dokázala?