Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj?
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj? Zatím se sice batolí, žvatlá, ale vy víte, jak velký pokrok to znamená. Každým dnem vaše dítě zdolává nejrůznější překážky a vy se radujete z jeho prvních slov a nemotorných krůčků. Všechnu náročnou koordinaci pohybů, vizuálních a sluchových vjemů má však na starosti ten nejpropracovanější „hardware“ na světě – mozek.
Článek
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“ Gurmánský zážitek. Pod tím si každý představí možná trochu něco jiného. Někomu se vybaví luxusní večeře při svíčkách, někomu dávné jídlo z dětství, které podle rodinného receptu připravovala jeho babička. Ačkoliv kulisy se mění, všechny tyto nezapomenutelné chvíle spojuje to samé. Jedinečné chutě a vůně.
Článek
Nastěnka z Mrazíka je po letech k nepoznání. Jak vypadá po 57 letech od natáčení oblíbené pohádky?
Nastěnka z Mrazíka je po letech k nepoznání. Jak vypadá po 57 letech od natáčení oblíbené pohádky? Dokážete si závěr starého roku představit bez kultovní pohádky Mrazík? Určitě nikoliv. Od natáčení pohádky o pracovité Nastěnce, namyšleném Ivanovi a spravedlivém Mrazíkovi uplynulo již 57 let a přirozeně velkou proměnou prošli i samotní herci. Zajímá vás, jak v současnosti vypadá Nastěnka z Mrazíka? Rozhodně byste ji nepoznali.
Článek
Vzpomínáte na ženu, která porodila v 66 letech? Rumunka Adriana Iliescu má nyní 82 let a je skvělou matkou
Vzpomínáte na ženu, která porodila v 66 letech? Rumunka Adriana Iliescu má nyní 82 let a je skvělou matkou V roce 2005 svět obletěla zpráva o 66leté Rumunce Adrianě Iliescu, která ve vysokém věku porodila zdravé dítě. I když ji spousta lidí kritizovala za nerozvážnost, tato nejstarší matka na světě si své pozdní mateřství vychutnává plnými doušky. A to už 16 let. Jak se jí a její 16leté dceři daří?
Článek
V 6 letech získala titul nejkrásnější děvčátko na světě. V 10 letech je ruská holčička Anastasia Knyazeva ještě hezčí
V 6 letech získala titul nejkrásnější děvčátko na světě. V 10 letech je ruská holčička Anastasia Knyazeva ještě hezčí Ruská holčička Anastasia Knyazeva obdržela koncem roku 2017 pomyslný titul nejkrásnější děvčátko na světě. Tato slečna s obrovskýma modrýma očima a porcelánovou pletí má v současnosti 10 let a je snad ještě hezčí. Přesvědčit se o tom můžete i díky jejímu Instagramu, který sleduje více než 1,2 milionu lidí.
Článek
Hvězda 3v1 Martina Pártlová je těhotná. V 41 letech čeká první dítě s o 14 let mladším partnerem
Hvězda 3v1 Martina Pártlová je těhotná. V 41 letech čeká první dítě s o 14 let mladším partnerem Martina Pártlová ve svých 41 letech oznámila, že bude poprvé maminkou. Tato hvězda 3v1 tak bude moci brzy vozit kočárek se svými kamarádkami Nikol Štíbrovou a Veronikou Arichtevou. Kdo je ale otcem dítěte? Jeho jméno Martina Pártlová odtajnila teprve před několika dny.
Článek
Jak se mění ženě poprsí během let? Takhle vypadají ve dvaceti, třiceti i čtyřiceti
Jak se mění ženě poprsí během let? Takhle vypadají ve dvaceti, třiceti i čtyřiceti Krásná a pevná ňadra chceme mít my ženy napořád, jenže čas je nemilosrdný a naše prsa se začínají chtíc nechtíc měnit. Co tedy v našem těle a především u našich prsou probíhá ve dvaceti, třiceti nebo ve čtyřiceti letech?
Článek
Zemřel Jozef Pátrovič, legendární zpěvák z Česko Slovensko má talent. Bylo mu 82 let
Zemřel Jozef Pátrovič, legendární zpěvák z Česko Slovensko má talent. Bylo mu 82 let V 82 letech zemřel legendární slovenský zpěvák Jozef Pátrovič, který se do povědomí lidí na Slovensku i v Česku dostal pravidelným účinkováním v televizní soutěži Česko Slovensko má talent. V pátek 3. listopadu 2023 mu byla osudná zástava srdce.
Článek
Válečný veterán Jim Annis vyrábí každé Vánoce dětem v nouzi hračky: Dělá to už padesát let
Válečný veterán Jim Annis vyrábí každé Vánoce dětem v nouzi hračky: Dělá to už padesát let Snad každé dítě se nemůže dočkat toho, až bude během Štědrého večera rozbalovat pod stromečkem dárky. Jsou tu však děti, které takové štěstí nemají. Právě toho si je vědom americký válečný veterán Jim Annis, který už padesátým rokem tráví část prosince tím, že dětem v nouzi vlastnoručně vyrábí dřevěné hračky.
Článek
Deodorant na obličej proti pocení: Kosmetický trik influencerek, který nezkoušejte ani v největším horku
Deodorant na obličej proti pocení: Kosmetický trik influencerek, který nezkoušejte ani v největším horku Co proti pocení obličeje v létě? Jestliže hledáte rady a tipy, co vám pomůže, rozhodně se vyhněte jednomu “osvědčenému” triku, který propagují některé influencerky. Ty totiž ostatním ženám a dívkám radí, aby proti pocení nanášely na svůj obličej ještě před použitím make-upu deodorant. Proč je to tak špatně?
Článek
Desetiletá holčička má IQ 162 a studuje dvě vysoké školy. Je geniálnější než Einstein
Desetiletá holčička má IQ 162 a studuje dvě vysoké školy. Je geniálnější než Einstein Desetiletá dívka Adhara Pérez Sánchez z Mexika se pyšní nadmíru vysokým IQ. V IQ testu dosáhla celkem 162 bodů. Toto geniální dítě, které v současnosti studuje dvě vysoké školy, v IQ testu o 2 body překonalo dokonce Alberta Einsteina a Stephena Hawkinga.
Článek
Ženu podváděl manžel 22 let s její vlastní matkou. Na nevěru přišla náhodou
Ženu podváděl manžel 22 let s její vlastní matkou. Na nevěru přišla náhodou Říká se, že největší jistotu v našich životech nám poskytují rodiče a partner. Že to nemusí být zas tak úplná pravda, se bohužel náhodou dozvěděla jedna žena, která se ostatním se svým šokujícím rodinným tajemstvím svěřila na sociální síti Reddit. O co konkrétně šlo? Tuto ženu podváděl její manžel celých 22 let s její vlastní matkou!
Článek
Věci, které denně používáme, mají také datum spotřeby. Podívejte se na to, které to jsou
Věci, které denně používáme, mají také datum spotřeby. Podívejte se na to, které to jsou Většina výrobků včetně potravin má své datum expirace. Jenže věděli jste, že tohle datum mají i věci, které běžně doma používáte a ani by vás nenapadlo je vyměnit? Zde je seznam 10 takovýchto věcí, které je zapotřebí čas od času vyhodit a nahradit je novými.
Článek
Když se Pooja Ganatra narodila, rodiče ji chtěli opustit. V dospělosti je hrdá na svou výjimečnost
Když se Pooja Ganatra narodila, rodiče ji chtěli opustit. V dospělosti je hrdá na svou výjimečnost Má zrzavé vlasy, zelené oči, pihy a světlou pleť. Kdybyste ji potkali v ulicích indického Bombaje, budete si myslet, že jde o anglickou turistku. Pooja Ganatra je ale rodilá Indka. Za její neobvyklý vzhled, který neodpovídá indickým standardům, ji dokonce chtěli její rodiče po narození opustit. Naštěstí si to rozmysleli.