Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Uveřejňujete fotky svých dětí na sociálních sítích? Známe důvody, proč byste to neměla dělat
Uveřejňujete fotky svých dětí na sociálních sítích? Známe důvody, proč byste to neměla dělat Hrdé maminky se chtějí hlavně na Facebooku a Instragramu ostatním pochlubit, jak krásné, skvělé a roztomilé jsou jejich děti. Samozřejmě, že touží po pochvale a obdivu, ale neuvědomují si, že své děti zbytečně vystavují bezpečnostním rizikům. Když už chcete na sociální síti postnout fotku své ratolesti, na co konkrétně byste si měla dát pozor?
Článek
Jak dnes vypadá holčička z Granka? Z Veroniky Fojtů je usměvavá čtyřicátnice
Jak dnes vypadá holčička z Granka? Z Veroniky Fojtů je usměvavá čtyřicátnice Granulovaný kakaový nápoj Granko se začal v tuzemsku vyrábět v roce 1979. V prosince 1978 zaměstnanci propagačního oddělení Pražských čokoládoven vyfotili na obal nově vznikajícího výrobku roztomilou dvouletou holčičku, která se stala nezapomenutelnou tváří rozpustného kakaového nápoje. Jak vypadá holčička z Granka dnes?
Článek
Dostal od své ženy erotickou fotografii, kvůli které zažádal o rozvod. Jen malý detail rozbil celé manželství
Dostal od své ženy erotickou fotografii, kvůli které zažádal o rozvod. Jen malý detail rozbil celé manželství Není nic neobvyklého, když si partneři mezi sebou posílají erotické fotografie, které mají dokázat, jak moc na sebe navzájem myslí a možná i trochu poškádlit fantazii.
Článek
Život filipínské dívky Rity Gavioly se změnil díky jedné fotografii. V roce 2016 žebrala na ulici, nyní je celebritou
Život filipínské dívky Rity Gavioly se změnil díky jedné fotografii. V roce 2016 žebrala na ulici, nyní je celebritou Příběh Rity Gavioly z Filipín se podobá notoricky známé pohádce o Popelce. V roce 2016 ji jako 13leté děvčátko, které prosí v ulicích o almužnu, vyfotografoval Topher Quinto Burgas. Fotografie tohoto profesionála obletěla svět a Rita se stala přes noc známou. Díky podpoře lidí z celého světa si dnes žije zcela jiným životem.
Článek
Instagram pobouřila fotografie nalíčené holčičky, kterou sdílela beauty bloggerka Fera Mirza. Nic se nemá přehánět, shodují se lidé
Instagram pobouřila fotografie nalíčené holčičky, kterou sdílela beauty bloggerka Fera Mirza. Nic se nemá přehánět, shodují se lidé Italská beauty bloggerka Fera Mirza zveřejnila na svém instagramovém profilu @idontneedanamebitch fotografii přehnaně nalíčené holčičky. A vyvolala tím doslova internetovou bouři. Lidé se shodují, že takto líčit dítě je krajně nevhodné. Tak schválně, kolik byste holčičce, která má silnou vrstvu make-upu i umělé řasy, tipli let?
Článek
Ideál ženské krásy napříč různými kulturami: Od Thajska až po Indii
Ideál ženské krásy napříč různými kulturami: Od Thajska až po Indii Pokud se někoho ve svém okolí zeptáte, jak si představuje ideál krásy, je pravděpodobné, že odpovědi se zas tak příliš lišit nebudou. Rovnoměrné křivky, zdravé vlasy, rovné a bílé zuby. Co však platí pro nás, nemusí platit pro zbytek světa. Jak si ideál krásy představují africké domorodé kmeny, Japonci nebo Maoři z Nového Zélandu?
Článek
Bývalá australská miss Carol Mayer utrpěla popáleniny na 85 procentech těla. Po 20 letech nafotila sérii fotografií
Bývalá australská miss Carol Mayer utrpěla popáleniny na 85 procentech těla. Po 20 letech nafotila sérii fotografií Ač se nám daří, vše se může změnit během pouhé sekundy. Svůj životní osud si člověk zkrátka nevybere. Své by vám o tom řekla bývalá australská miss Carol Mayer, které se před 20 lety proměnil pohádkový život v noční můru. Při požáru utrpěla popáleniny na 85 procentech svého těla. Nyní odvážně odhalila své tělo.
Článek
Jak dnes žijí chlapci ze známé fotografie, která obletěla internet? Jeden z nich poslal do vesmíru raketu
Jak dnes žijí chlapci ze známé fotografie, která obletěla internet? Jeden z nich poslal do vesmíru raketu Jen málokomu, kdo pravidelně navštěvuje sociální sítě, unikla tato fotografie, která zachycuje čtveřici kamarádů sedících u stolu s poměrně znuděnými výrazy. S touto fotografií se vytvořilo několik vtipných obrázků, které internetový svět obletěly několikrát. Kdo vlastně jsou ale tito chlapci a jak vypadají dnes?
Článek
Kvašáky z okurek milovaly už naše babičky. Tato letní pochoutka je plná probiotických kultur
Kvašáky z okurek milovaly už naše babičky. Tato letní pochoutka je plná probiotických kultur Co s úrodou okurek? Nemusíte je pouze nakládat do sladkokyselého nálevu. Vyrobte si z nich vynikající kvašáky. Jde konkrétně o konzervované okurky, které prošly mléčným kvašením. Na této lahůdce obsahující zdraví prospěšné probiotické kultury si pochutnáte už po sedmi dnech od jejího naložení.
Článek
Holčička Moniky Leové roste jako z vody. Přesvědčte se, že je 9měsíční Mia roztomilost sama
Holčička Moniky Leové roste jako z vody. Přesvědčte se, že je 9měsíční Mia roztomilost sama Česká miss a bývalá moderátorka TV Prima Monika Leová se loni v dubnu stala poprvé maminkou. Od té doby její dcerka Mia neskutečně vyrostla. Holčička má v současnosti 9,5 měsíce a je opravdu krásná. Jelikož Monika Leová není na svém Instagramu skoupá na fotky a videa z rodinného života, o roztomilosti její dcerky se můžete přesvědčit i sami.
Článek
Ženy si nepořizují selfie fotografie kvůli mužům. Podle vědců je jejich smysl úplně jiný
Ženy si nepořizují selfie fotografie kvůli mužům. Podle vědců je jejich smysl úplně jiný Trend pořizování selfie se již pár let drží a pravděpodobně od něj ženy jen tak neupustí. Tento typ fotografií se především objevuje na Instagramu, kde na každém ženském profilu najdete minimálně jednu takovou fotku - nebo pravděpodobněji několik desítek.
Článek
Influencerka vážila 158 kilogramů. Během 1,5 roku zhubla 60 kilo a vypadá úžasně
Influencerka vážila 158 kilogramů. Během 1,5 roku zhubla 60 kilo a vypadá úžasně 32letá Samantha Taylor z Velké Británie se vyjedla na neuvěřitelných 158 kilogramů. Před 1,5 rokem si řekla dost a změnila svůj život od základů. A výsledek? Do dnešní doby shodila již 60 kilogramů, ovšem stále na sobě pracuje. Že ve srovnání se svým dřívějším já vypadá úžasně, dokazuje přímo na svém Instagramu.
Článek
Domácí aviváž z levandule úžasně provoní prádlo. Vyzkoušejte levný, ekologický a účinný recept ze 2 ingrediencí
Domácí aviváž z levandule úžasně provoní prádlo. Vyzkoušejte levný, ekologický a účinný recept ze 2 ingrediencí Přemýšlíte, co vyrobit z levandule? Tato bylinka má opravdu všestranné využití. Pochvalovat si budete i domácí aviváž z levandule, která nejen že krásně voní, ale také účinně změkčí prádlo. Jak tedy na její přípravu?
Článek
Růžové pudinkové cukroví nádherně voní a vypadá úžasně. Vyzkoušejte recept
Růžové pudinkové cukroví nádherně voní a vypadá úžasně. Vyzkoušejte recept Hledáte recept na netradiční vánoční cukroví? Jednoznačně si zamilujete růžové pudinkové cukroví, které skvěle vypadá, nádherně voní i skvěle chutná. Přinášíme recept na růžové pudinkové cukroví, jehož základem je malinový pudink. Nebojte se jej vyzkoušet, je to velká dobrota.
Článek
Monika Bagárová hubne do plavek i s dcerou Ruminkou. Podívejte se na roztomilé video ze cvičení
Monika Bagárová hubne do plavek i s dcerou Ruminkou. Podívejte se na roztomilé video ze cvičení Není tajemstvím, že si zpěvačka a moderátorka Monika Bagárová udržuje krásnou postavu cvičením. Jak ukázala na Instagramu, necvičí sama, ale má hned několik parťáků. A to nejen svou sestru Natalii, ale také svou malou dcerku Ruminku, která je evidentně zapálenou sportovkyní stejně jako její maminka.