Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Poznejte nejoblíbenější dětské knihy napříč celou Evropou: Která boduje v Česku?
Poznejte nejoblíbenější dětské knihy napříč celou Evropou: Která boduje v Česku? Vzpomenete si, jaká kniha vás doprovázela po celé dětství? A tipli byste si, které příběhy milují české děti nyní? Odpověď můžete vyčíst z unikátní mapy, která zobrazuje nejoblíbenější dětské knihy napříč jednotlivými evropskými státy. Tato mapa vznikla v rámci projektu Read and Share eTwinning, na kterém se podíleli školáci z celé Evropy.
Článek
Mucha Sekt Brut získal zlatou medaili v Berlíně
Mucha Sekt Brut získal zlatou medaili v Berlíně 24. března 2023 – Další ze série nejprestižnějších světových soutěží pod patronátem OIV (Mezinárodní organizace pro révu vinnou a víno) a UIOE (Mezinárodní unie enologů) BERLINER WEIN TROPHY 2023 opět potvrdila, že Mucha Sekt patří mezi špičková světová vína. Mucha Sekt Brut inspirovaný tvorbou Alfonse Muchy si z Berlína odváží zlatou medaili.
Článek
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem Je to tady! Na JenŽenách spouštíme e-shop s designovými tričky, která ilustrovala mladá a kreativní umělkyně Hanka Zábranská. Za e-shopem s tričky stojí celý náš tým online magazínu JenŽeny. Pokud tedy chcete někomu udělat radost originálním dárkem pod stromečkem, račte do našeho e-shopu směle nahlédnout!
Článek
Zemřela hvězda Policejní akademie. Herec George R. Robertson, který ztvárnil komisaře Hursta, měl 89 let
Zemřela hvězda Policejní akademie. Herec George R. Robertson, který ztvárnil komisaře Hursta, měl 89 let Fanoušky legendární filmové série Policejní akademie zasáhla velmi smutná zpráva. V 89 letech naposledy vydechl kanadský herec George R. Robertson, který ztvárnil roli komisaře Henryho Hursta. Slavný herec zemřel již 29. ledna 2023, nicméně blízcí pozůstalí tuto zprávu před veřejností takřka týden tajili.
Článek
Ideál ženské krásy napříč různými kulturami: Od Thajska až po Indii
Ideál ženské krásy napříč různými kulturami: Od Thajska až po Indii Pokud se někoho ve svém okolí zeptáte, jak si představuje ideál krásy, je pravděpodobné, že odpovědi se zas tak příliš lišit nebudou. Rovnoměrné křivky, zdravé vlasy, rovné a bílé zuby. Co však platí pro nás, nemusí platit pro zbytek světa. Jak si ideál krásy představují africké domorodé kmeny, Japonci nebo Maoři z Nového Zélandu?
Článek
Velikonoce bez roušek a shromažďování ve skupinkách: Nerozvážnost některých lidí může zbrzdit další uvolňování, upozorňuje Prymula
Velikonoce bez roušek a shromažďování ve skupinkách: Nerozvážnost některých lidí může zbrzdit další uvolňování, upozorňuje Prymula Pandemie koronaviru měla v Česku optimistické vyhlídky. Její další klidný průběh však pravděpodobně zhatily velikonoční svátky, během nichž mnozí lidé nedodržovali nařízená opatření. Zda se v důsledku jejich chování nově zvýší počet nakažených, ukážou až další dny. Podle toho se bude vyvíjet i uvolňování, které slibují politici.
Článek
Zákaz nočního vycházení či zákaz nedělního prodeje. Česká vláda oznámila další opatření, platí od půlnoci 28. října
Zákaz nočního vycházení či zákaz nedělního prodeje. Česká vláda oznámila další opatření, platí od půlnoci 28. října V boji proti dalšímu šíření nového koronaviru česká vláda opět utahuje šrouby a zavádí další restriktivní opatření. Jde nejen o zákaz nočního vycházení v době od 21:00 do 4:59. Které další zákazy a nařízení začnou od půlnoci 28. října v Česku platit?
Článek
Zemřela další hvězda seriálu Beverly Hills 902 10. Nata z Peach Pitu oplakávají herci i fanoušci
Zemřela další hvězda seriálu Beverly Hills 902 10. Nata z Peach Pitu oplakávají herci i fanoušci Kultovní seriál devadesátek Beverly Hills 902 10 ztratil další hvězdu. Po Lukovi Perrym alias Dylanovi, který zemřel v roce 2019, odešla na věčnost další seriálová legenda. Ve čtvrtek 25. srpna 2022 skonal Joe E. Tata, která hrál stále dobře naladěného Nata z fast foodu Peach Pit.
Článek
Kvašáky z okurek milovaly už naše babičky. Tato letní pochoutka je plná probiotických kultur
Kvašáky z okurek milovaly už naše babičky. Tato letní pochoutka je plná probiotických kultur Co s úrodou okurek? Nemusíte je pouze nakládat do sladkokyselého nálevu. Vyrobte si z nich vynikající kvašáky. Jde konkrétně o konzervované okurky, které prošly mléčným kvašením. Na této lahůdce obsahující zdraví prospěšné probiotické kultury si pochutnáte už po sedmi dnech od jejího naložení.
Článek
Další rozvolňování v Česku: Přehled změn, které nás čekají od 15. června a 1. července
Další rozvolňování v Česku: Přehled změn, které nás čekají od 15. června a 1. července Česká vláda se rozhodla pro další rozvolňování protiepidemiologických opatření. Na svém jednání v pondělí 14. června schválila několik nových změn, které začnou platit od úterý 15. června a také od čtvrtka 1. července. Abyste se v těchto změnách dobře orientovali, máme pro vás jejich stručný přehled.
Článek
„Bez cestování se anglicky nenaučím“ a další mýty o studiu jazyků
„Bez cestování se anglicky nenaučím“ a další mýty o studiu jazyků Přestávka v cestování poskytla mnohým výmluvu, proč nezačít s dlouho odkládaným učením se cizího jazyka. Že se angličtinu, španělštinu či další jazyky nelze naučit bez možnosti vycestovat, je přitom jedním z největších mýtů jazykového vzdělávání. Jakými dalšími pověrami se při učení jazyka nenechat odradit?
Článek
Kožní vyrážka jako další příznak koronaviru. Podle britských vědců se týká každého 11. pacienta
Kožní vyrážka jako další příznak koronaviru. Podle britských vědců se týká každého 11. pacienta Britští vědci z King´s College London stále hlasitěji mluví o tom, že by jako další z příznaků nákazy novým koronavirem měla být vážně brána i kožní vyrážka. Tato známka infekce se podle nich rozvíjí u každého 11. pacienta. Akademici z King´s College London proto brojí za to, aby byla kožní vyrážka uznána jako oficiální příznak koronaviru.
Článek
Pětka pro prvňáčka s IVP jako další smutný případ hodnocení na ZŠ: Někteří učitelé ignorují individuální vzdělávací plány, upozorňuje Líný učitel
Pětka pro prvňáčka s IVP jako další smutný případ hodnocení na ZŠ: Někteří učitelé ignorují individuální vzdělávací plány, upozorňuje Líný učitel Pedagog Robert Čapek, který se snaží reformovat české školství, zveřejnil na své facebookové stránce Líný učitel další smutný případ hodnocení na české ZŠ. Tentokrát zkritizoval skutečnost, že někteří učitelé ignorují individuální vzdělávací plány. Poukázal konkrétně na případ prvňáčka, který dostal pětku, i když má IVP a asistentku.
Článek
Lela Ceterová má za sebou další úpravy. Tvář si nově vylepšila čtyřmi estetickými zákroky
Lela Ceterová má za sebou další úpravy. Tvář si nově vylepšila čtyřmi estetickými zákroky Slovenská playmate Lela Ceterová se na Instagramu pochlubila další estetickou úpravou svého zevnějšku. Snoubenka českého MMA zápasníka Karlose Vémoly, s nímž má dceru Lili, nepatří k zastánkyním přirozeného vzhledu. Svými úpravami se však netají. Co si na svém těle nechala vylepšit tentokrát?
Článek
Patricie Pagáčová se toho nebojí. Ze Zanzibaru sdílela další fotku v plavkách, ze které vám spadne čelist
Patricie Pagáčová se toho nebojí. Ze Zanzibaru sdílela další fotku v plavkách, ze které vám spadne čelist Herečka a moderátorka Patricie Pagáčová, která strávila exotickou dovolenou na Zanzibaru, potěšila své instagramové fanoušky další fotkou v plavkách. Krásná blondýnka se toho rozhodně nebojí. Tentokrát si na sebe vzala blankytně modré dvoudílné plavky bez ramínek, ve kterých jí to neskutečně seklo.
Článek
Nepříjemný zážitek na kurzu plavání pro miminka: Žena obvinila další maminku, že si oblékla nevhodné plavky
Nepříjemný zážitek na kurzu plavání pro miminka: Žena obvinila další maminku, že si oblékla nevhodné plavky Děti vodu zkrátka milují a jejich rodiče se jim toto potěšení snaží dopřát už od jejich nejútlejšího věku. Právě proto jsou tolik populární kurzy plavání pro miminka. Jedna maminka však na něm zažila velmi nepříjemné překvapení. Další účastnice ji totiž obvinila, že má na sobě nevhodné plavky. Tato žena si přitom oblékla pouze tankini.