Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Ideál ženské krásy napříč různými kulturami: Od Thajska až po Indii
Ideál ženské krásy napříč různými kulturami: Od Thajska až po Indii Pokud se někoho ve svém okolí zeptáte, jak si představuje ideál krásy, je pravděpodobné, že odpovědi se zas tak příliš lišit nebudou. Rovnoměrné křivky, zdravé vlasy, rovné a bílé zuby. Co však platí pro nás, nemusí platit pro zbytek světa. Jak si ideál krásy představují africké domorodé kmeny, Japonci nebo Maoři z Nového Zélandu?
Článek
Matka zabíjí divoká zvířata se svou 4letou dcerkou. Vychováváte vražedkyni, kritizují ji lidé
Matka zabíjí divoká zvířata se svou 4letou dcerkou. Vychováváte vražedkyni, kritizují ji lidé Novozélandská nimrodka Jesica Murphy sdílí vášeň pro lov divokých zvířat i se svou čtyřletou dcerou Lylou. Někteří lidé však tento přístup nedokážou zkousnout. 23letá Jesia Murphy říká, že jí kvůli tomu někteří lidé posílají výhrůžky smrtí nebo tvrdí, že ze své dcery vychovává vražedkyni. Co si o tom myslíte vy?
Článek
Kvašáky z okurek milovaly už naše babičky. Tato letní pochoutka je plná probiotických kultur
Kvašáky z okurek milovaly už naše babičky. Tato letní pochoutka je plná probiotických kultur Co s úrodou okurek? Nemusíte je pouze nakládat do sladkokyselého nálevu. Vyrobte si z nich vynikající kvašáky. Jde konkrétně o konzervované okurky, které prošly mléčným kvašením. Na této lahůdce obsahující zdraví prospěšné probiotické kultury si pochutnáte už po sedmi dnech od jejího naložení.
Článek
Brazilec Amarildo Silva recykluje staré pneumatiky na pelíšky pro zvířata. Jeho výrobky jsou originální a šetří životní prostředí
Brazilec Amarildo Silva recykluje staré pneumatiky na pelíšky pro zvířata. Jeho výrobky jsou originální a šetří životní prostředí Mladý brazilský umělec Amarildo Silva přišel na skvělý nápad, jak recyklovat staré pneumatiky. Z tohoto nepotřebného odpadu, který nachází na ulicích, vyrábí originální pelíšky pro psy a kočky. Jeho úspěšné podnikání přitom začalo před dvěma lety, kdy přemýšlel, jakým způsobem pomoci naší planetě.
Článek
Zamilovaná Monika Bagárová vyrazila s přítelem na Zanzibar. Nová láska jí velmi prospívá
Zamilovaná Monika Bagárová vyrazila s přítelem na Zanzibar. Nová láska jí velmi prospívá Zpěvačka Monika Bagárová si plnými doušky užívá exotickou dovolenou na Zanzibaru, kam vyrazila nejen se svou dcerkou Rumunikou, ale také se svým současným přítelem Leonardem Lekajem. Nová láska Monice velmi prospívá a vedle karlovarského podnikatele jenom kvete. Ostatně, dokazují to i její posty na Instagramu.
Článek
Zamilovaná dívka Kate Lefler dva roky hledala lásku z baru. Když pana neznámého našla, přišlo obrovské zklamání
Zamilovaná dívka Kate Lefler dva roky hledala lásku z baru. Když pana neznámého našla, přišlo obrovské zklamání Před dvěma lety zavítala 23letá Kate Lefler do baru, kde podle svých slov zažila osudové setkání. Na krátkou chvíli se zde potkala s panem neznámým, který se jí představil jako Adam. Mezi párem přeskočila jiskra. Kate se však už s tímto mužem nesetkala. Jelikož jej nedokázala vyhnat z hlavy, vyhlásila po něm pátrání na Instagramu.
Článek
Bezdomovec Keith Walker zachránil z hořícího útulku všechna opuštěná zvířata. Má srdce na pravém místě
Bezdomovec Keith Walker zachránil z hořícího útulku všechna opuštěná zvířata. Má srdce na pravém místě Keith Walker z Atlanty v americkém státě Georgia žije několik let na ulici. Jenom několik dnů před Vánoci riskoval svůj život, aby z hořícího útulku zachránil všechny psy a kočky, které postihl podobný osud, jako má on sám. Ředitelka útulku W-Underdogs označila tohoto hrdinného muže za strážného anděla, kterému bude nadosmrti vděčná.
Článek
Kalendář australských hasičů 2024 je opět pořádně žhavý. Svalnatí muži dráždí odhalenými těly i roztomilými zvířátky
Kalendář australských hasičů 2024 je opět pořádně žhavý. Svalnatí muži dráždí odhalenými těly i roztomilými zvířátky Rok se s rokem sešel a australští hasiči opět vydali nový kalendář, tentokrát pro rok 2024. Při pohledu na jednotlivé měsíce kalendářního roku 2024 se zaručeně zapotíte. Australští hasiči znovu odhalili svá urostlá těla a nechali se nafotit s roztomilými zvířátky. Samozřejmě pro dobrou věc.
Článek
Cukání v oku může mít duchovní význam: Co konkrétně znamená?
Cukání v oku může mít duchovní význam: Co konkrétně znamená? Když vám začne cukat v levém či pravém oku, nejčastěji si řeknete, že je to ze stresu nebo z nedostatku hořčíku. Cukání v oku má však v řadě světových kultur i náboženství opravdu speciální význam. Co tedy může znamenat?
Článek
Žena pyšně zabila vzácnou žirafu a s úsměvem se s ní poté fotila. Kritika na sebe nenechala dlouho čekat
Žena pyšně zabila vzácnou žirafu a s úsměvem se s ní poté fotila. Kritika na sebe nenechala dlouho čekat Neexistuje jediný den, kdy na naší planetě nejsou zbytečně zabíjena nevinná zvířata za účelem pouhé a sprosté zábavy. Tyto lovce neodradí mediální tlak ani společenské odsouzení. Nově se i "vyznamenala" Američanka Tess Thompson Talley, která na fotce hrdě pózuje se zbraní u zastřelené žirafy.
Článek
Rodina na procházce objevila stovky žlutých kuliček. Když zjistili, co to je, zůstali v šoku!
Rodina na procházce objevila stovky žlutých kuliček. Když zjistili, co to je, zůstali v šoku! Před časem internetem proběhla zpráva o velmi zvláštním nálezu, který učinila jedna rodina, když se vydala na docela obyčejnou procházku. Když zjistili, co objevili, nemohli tomu uvěřit, stejně jako odborníci, kteří na místo okamžitě dorazili. O co se jednalo?
Článek
65letá Češka si vzala v Pákistánu 23letého Abdullaha. Seznámili se díky Facebooku
65letá Češka si vzala v Pákistánu 23letého Abdullaha. Seznámili se díky Facebooku Láska nezná věk ani hranice. Důkazem je 65letá učitelka z České republiky, která odjela do Pákistánu za svou láskou, 23letým Abdullahem. Tento pár se seznámil před třemi lety na Facebooku, až v prosinci 2020 se setkal tváří v tvář. Že to mezi Abdullahem a jeho vyvolenou jiskří, svědčí fakt, že dvojice stvrdila svou lásku manželským slibem.