Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Mladý britský pár si během karantény postavil vysněné letní kino. Luke a Hannah nyní sledují pod širým nebem své oblíbené filmy
Mladý britský pár si během karantény postavil vysněné letní kino. Luke a Hannah nyní sledují pod širým nebem své oblíbené filmy Sníte o tom, že si na vlastní zahradě užijete letní kino pod širým nebem? Sen se může stát skutečností, a to velmi lehce. Inspirovat vás může počin mladého britského páru Luka Whelana a Hannah Fergusonové, kteří si stylové venkovní kino postavili na terase svého domu během nucené karantény. Co říkáte, povedlo se jim to?
Článek
Manželství tohoto páru trvalo pouhý jeden den. Kvůli kruté nemoci přišla o lásku svého života
Manželství tohoto páru trvalo pouhý jeden den. Kvůli kruté nemoci přišla o lásku svého života Statistiky udávají, že se každé druhé manželství dříve či později rozpadne. To ovšem nebyl případ mladého páru z našeho článku. Ačkoliv se vroucně milovali a chtěli spolu strávit zbytek života, nebylo jim přáno. Ovšem ne kvůli tomu, že by si svou lásku přestali opětovat.
Článek
Mladý australský táta přišel kvůli koronaviru o práci. O pár dnů později vyhrál v loterii jackpot
Mladý australský táta přišel kvůli koronaviru o práci. O pár dnů později vyhrál v loterii jackpot Měl štěstí v neštěstí. Právě to může v současnosti říct jeden dvacetiletý Australan, který se nedávno stal čerstvým tatínkem. Když se mu narodila dcerka, přišel zrovna kvůli koronavirové krizi o práci. Tento muž, který si nepřál říct médiím své jméno, však o pár dnů později vyhrál v loterii neuvěřitelných pět milionů australských dolarů.
Článek
Tímto onemocněním trpí jen pár desítek lidí na světě. Kvůli své nemoci je Lukáš odkázán na invalidní vozík a neustálou pomoc svých rodičů
Tímto onemocněním trpí jen pár desítek lidí na světě. Kvůli své nemoci je Lukáš odkázán na invalidní vozík a neustálou pomoc svých rodičů Lidí se stejnou diagnózou, jakou trpí Lukáš, je na celém světě jen několik desítek. Vedle křehké a zranitelné kůže jsou postiženy i jeho svaly. Ty kvůli tzv. dystrofii ztrácejí svou funkci a jsou velmi slabé. Lukáš je odkázán na invalidní vozík a neustálou pomoc svých rodičů.
Článek
Kráska a netvor: Tak mnozí označují tuto mladou dvojici
Kráska a netvor: Tak mnozí označují tuto mladou dvojici Že je láska slepá napadne každého, kdo vidí fotografii těchto dvou mladých lidí. Prý to byla láska na první pohled. Poznali se před dvěma lety a bláznivě se do sebe zamilovali. Následovala svatba a nikdo nechápe, kam dala krásná dívka oči, že si za svého životního partnera vybrala právě tohoto muže.
Článek
Během mise přišel o všechny končetiny. Reakce jeho přítelkyně překvapila všechny okolo
Během mise přišel o všechny končetiny. Reakce jeho přítelkyně překvapila všechny okolo Taylor a Danielle jsou mladý pár, který vždy miloval sporty, hlavně ty extrémní. Proto, když Taylor vstoupil do armády, Danielle nic nenamítala. Měla sice o Taylora strach, ale věděla, že je to jeho životní přání, a tak ho podporovala. Slíbili si, že budou vždy stát při sobě, ať se stane cokoliv.
Článek
Rozchod Natálie Kočendové a Davida Vitáska? Údajně už netvoří pár
Rozchod Natálie Kočendové a Davida Vitáska? Údajně už netvoří pár Vypadá to, že je za dveřmi rozpad dalšího páru z reality show Love Island. Natálie Kočendová a David Vitásek se dali dohromady v průběhu této show a i když jejich okolí tomuto vztahu velkou šanci nedávalo, zamilovaný pár po skončení soutěže zůstal stále spolu a dokonce si našli společné bydlení.
Článek
9 výhod, které s sebou přináší manželství
9 výhod, které s sebou přináší manželství Z neznámého důvodu v posledních letech s sebou slovo manželství nese lehce negativní tón a jen málokdo si dokáže manželství chválit. Existují stovky vtípků na tohle téma a pochopitelně i rozhovory se nesou ve stejném duchu.
Článek
Muž si nechal na záda vytetovat hanbatou fotku své přítelkyně. Za pár dnů se mu to vymstilo
Muž si nechal na záda vytetovat hanbatou fotku své přítelkyně. Za pár dnů se mu to vymstilo Zamilovaní lidé často dělají hloupé věci, kterých později litují. Růžové brýle měl i Malakye Brooks, který si během dovolené v prázdninovém ráji na Ibize nechal na záda vytetovat velký hanbatý obrázek své přítelkyně. Po příjezdu do Británie se však pár rozešel a Malakye se na vlastní kůži přesvědčil, že romantická gesta se prostě dělat nevyplácí.
Článek
Těchto 7 doteků dokáže rozpálit úplně každého muže
Těchto 7 doteků dokáže rozpálit úplně každého muže Teď na chvíli zapomeňte na doteky při milování. I ty jistě k šťastnému partnerskému životu patří, ale teď bude řeč o docela jiných dotecích a pamatujte, ty vás možná sblíží o něco víc, než ty, které se vám určitě hned vybavily.
Článek
Která znamení zvěrokruhu mají ty nejkrásnější vztahy?
Která znamení zvěrokruhu mají ty nejkrásnější vztahy? Znamení zvěrokruhu, ve kterém jsme se narodili, ovlivňuje náš charakter, postoj k okolnímu světu a v neposlední řadě i to, jak si s určitými lidmi rozumíme. Právě z tohoto důvodu se některá znamení k sobě hodí více a některá naopak méně.
Článek
Proč lidé žijí v nefungujícím vztahu zcela dobrovolně a bez výčitek?
Proč lidé žijí v nefungujícím vztahu zcela dobrovolně a bez výčitek? Statistiky udávají, že rozvodem si projde až polovina manželství. Je to bohužel trend dnešní doby, jakmile ve vztahu něco nefunguje podle představ, okamžitě žádáme o rozvod jako na běžícím páse. Namísto toho, abychom svůj vztah zachránili, jej svým chováním postupně ničíme.
Článek
Žijete v nezdravém partnerském vztahu? Nenechte se kvůli lásce ponižovat a raději otevřete oči
Žijete v nezdravém partnerském vztahu? Nenechte se kvůli lásce ponižovat a raději otevřete oči Myslíte si, že žijete ve zdravém partnerském vztahu, v němž mají oba partneři rovnocenné podmínky? Pozorně otevřete oči a rozhlédněte se. Láska totiž někdy umí překročit určité hranice. Spousta žen se tak dokáže ponížit jenom proto, aby svého partnera či manžela nezklamala nebo dokonce neztratila. Poznáte se v následujících bodech i vy?
Článek
Eva Burešová natočila klip ke své nové písni Malý princ. Hlavní roli si v něm zahrál její syn Nathaniel
Eva Burešová natočila klip ke své nové písni Malý princ. Hlavní roli si v něm zahrál její syn Nathaniel Herečka a zpěvačka Eva Burešová natočila videoklip plný mateřské lásky. Před pár dny představila světu svou novou píseň Malý princ spolu s klipem, v němž si hlavní roli zahrál její tříletý syn Nathaniel. Zdá se, že se Eva Burešová dojemným songem Malý princ ostatním trefila do vkusu. Její hudební novinka má totiž neskutečný úspěch.