Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak dlouho trvá, než vás partner seznámí se svými přáteli nebo než spolu začnete bydlet: Partnerský vztah prochází vývojem a vše má svůj čas
Jak dlouho trvá, než vás partner seznámí se svými přáteli nebo než spolu začnete bydlet: Partnerský vztah prochází vývojem a vše má svůj čas Když s někým začnete chodit, není to pouze o lásce a vášni. Ale také o vzájemném partnerském soužití a respektování potřeb, přání a zvyklostí toho druhého. Každý vztah prochází vývojem. Po určité době nového partnera představíme přátelům či rodičům nebo mu dáme klíč od bytu. Kdy je ale vhodná doba? Vědci přicházejí s konkrétními čísly.
Článek
Žena se víc než 40 let neusmála, aby se jí netvořily vrásky: Díky tomu vypadá perfektně
Žena se víc než 40 let neusmála, aby se jí netvořily vrásky: Díky tomu vypadá perfektně Stárnutí je pro většinu žen tím největším strašákem. Bojí se přibývajících vrásek, šedivých vlasů či povislých prsou. V honbě za nekonečným mládím sahají po kosmetice, která jim slibuje zázraky, často využijí i služeb plastického chirurga. Američanka Tess Christian na to šla jinak. Aby se jí na tváři netvořily vrásky, více než 40 let se neusmála.
Článek
Dara Rolins slaví 50 let. Na Instagramu bilancovala nad životem a poslala nádherný vzkaz fanouškům
Dara Rolins slaví 50 let. Na Instagramu bilancovala nad životem a poslala nádherný vzkaz fanouškům Zpěvačka Dara Rolins oslavila ve středu 7. prosince 2022 významné životní jubileum. Na narozeninovém dortu totiž sfoukla přesně 50 svíček. U příležitosti svých padesátin bilancovala nad svým dosavadním životem a svým instagramových sledujícím poslala nádherný vzkaz.
Článek
Prokleté číslo sedm. Proč se dlouholeté páry po sedmi letech rozcházejí?
Prokleté číslo sedm. Proč se dlouholeté páry po sedmi letech rozcházejí? Možná je to způsobeno dnešní dobou, ale najít si toho správného partnera či partnerku pro život je celkem obtížné. Jenže ani to, když svou vysněnou polovičku najdete, není jistotou toho, že vám vztah vydrží.
Článek
Takto vypadá skutečná láska: Australští manželé jsou spolu 55 let a stále se milují
Takto vypadá skutečná láska: Australští manželé jsou spolu 55 let a stále se milují Spousta lidí o té pravé lásce jenom sní a myslí si, že na ně v životě snad ještě čeká. Pokud jste si však jisti tím, že máte partnera, po jehož boku prožijete celý svůj život, můžeme vám jenom pogratulovat. Inspirací v následujících letech vám mohou být manželé Dorothy a Wayne, kteří se vzali před 55 lety a jejichž láska časem ještě zesílila.
Článek
Jsou spolu krásných 40 let. Jon Bon Jovi prozradil návod na šťastné manželství
Jsou spolu krásných 40 let. Jon Bon Jovi prozradil návod na šťastné manželství K nejstabilnějším párům světového showbyznysu patří jednoznačně zpěvák Jon Bon Jovi a jeho manželka Dorothea Bongi. Pár tvoří již 40 let, přitom 31 let jsou manželé. Dali se dohromady už na střední škole a jejich láska stále trvá. Jon Bon Jovi nyní odkryl tajemství jejich šťastného vztahu a dlouholetého manželství.
Článek
Válečný veterán Jim Annis vyrábí každé Vánoce dětem v nouzi hračky: Dělá to už padesát let
Válečný veterán Jim Annis vyrábí každé Vánoce dětem v nouzi hračky: Dělá to už padesát let Snad každé dítě se nemůže dočkat toho, až bude během Štědrého večera rozbalovat pod stromečkem dárky. Jsou tu však děti, které takové štěstí nemají. Právě toho si je vědom americký válečný veterán Jim Annis, který už padesátým rokem tráví část prosince tím, že dětem v nouzi vlastnoručně vyrábí dřevěné hračky.
Článek
Monika Absolonová sdílela archivní fotku v plavkách starou 20 let: Hezčí jsem asi nikdy nebyla
Monika Absolonová sdílela archivní fotku v plavkách starou 20 let: Hezčí jsem asi nikdy nebyla Zpěvačka Monika Absolonová se na svém Instagramu podělila o archivní snímek, který našla v telefonu. Jde o fotku v plavkách, kterou pořídila v roce 2003 během kratší dovolené u moře. Archivní fotka Moniky Absolonové v plavkách je bez jakýchkoliv filtrů a retuší. Sama zpěvačka o ní říká, že hezčí asi nikdy nebyla.
Článek
Tyto dvojdílné plavky jsou prý horký módní trend letošního léta. Abyste je mohla nosit, musíte být hodně odvážná
Tyto dvojdílné plavky jsou prý horký módní trend letošního léta. Abyste je mohla nosit, musíte být hodně odvážná Vzít si letos k moři stejné plavky jako v loňském roce? Pro řadu žen, které podléhají módním trendům, je to zcela nemyslitelné. Je to i váš případ a kupujete si rok co rok nejnovější model plavek? Potom vám představíme extravagantní plavkový trend, na jehož nošení ale potřebujete velkou dávku odvahy.
Článek
Vzácná dvacetikoruna může být i ve vaší peněžence. Vydražila se za více než 100 tisíc korun
Vzácná dvacetikoruna může být i ve vaší peněžence. Vydražila se za více než 100 tisíc korun Peněženky a pokladničky s drobnými se vyplatí pravidelně kontrolovat. Mezi klasickými oběžnými mincemi totiž můžete narazit na opravdový poklad. Taková vzácná dvacetikoruna, která se v Česku koncem letošního dubna vydražila za více než 100 tisíc korun, totiž může být klidně i ve vaší peněžence!
Článek
Máte ukazováček na noze delší než palec? Jde o tzv. řeckou nohu, kterou má pouze 13 % lidí
Máte ukazováček na noze delší než palec? Jde o tzv. řeckou nohu, kterou má pouze 13 % lidí Když se podíváte na své chodidlo, všimli jste si něčeho zvláštního? Pokud je váš ukazováček na noze delší než palec, patříte k pouhým 13 procentům lidí, kteří se narodili s touto tzv. řeckou nohou. Chodidlo s ukazováčkem delším, nežli palec není pouze estetickou zvláštností, tento typ nohy toho hodně řekne také o vaší povaze.
Článek
Nejlepší páry podle znamení zvěrokruhu: 5 osudových spojení, kterým to spolu klape
Nejlepší páry podle znamení zvěrokruhu: 5 osudových spojení, kterým to spolu klape Říká se, že “vrána k vráně sedá” nebo že “se protiklady přitahují”. Jak ale napovídá horoskop, některá znamení zvěrokruhu jsou doslova stvořena jedno pro druhé. Kterým párům hvězdných znamení to tedy může společně perfektně klapat? Stabilní spojení vytváří zejména následujících 5 párů.
Článek
Ordinace v růžové zahradě 2 končí. Herci se s ní loučí instagramovými selfíčky
Ordinace v růžové zahradě 2 končí. Herci se s ní loučí instagramovými selfíčky Po více než 15 letech končí oblíbený seriál TV Nova Ordinace v růžové zahradě 2. Podle vyjádření stanice Nova zhlédneme poslední prémiový díl Ordinace těsně před letošním létem. S Ordinací v růžové zahradě 2 se loučí nejen její fanoušci, ale i účinkující herci, kteří na Instagramu sdílejí dojemná selfíčka i videa.
Článek
Nevěsta Abigail Kingston se vdávala ve 120 let starých svatebních šatech: Tento klenot si oblékla už její prababička
Nevěsta Abigail Kingston se vdávala ve 120 let starých svatebních šatech: Tento klenot si oblékla už její prababička Pro spoustu lidí mají rodinné tradice obrovský význam. Tak jako pro nevěstu Abigail Kingston, která se vdávala ve více než 120 let starých svatebních šatech. Ve své rodině byla v pořadí jedenáctou nevěstou, která v těchto šatech prošla svatební uličkou. Tak jako její matka, babička, prababička a další příbuzné.