Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Martina Pártlová sdílela vzpomínku na X-Factor. Lidé si ji spletli s Britney Spears
Martina Pártlová sdílela vzpomínku na X-Factor. Lidé si ji spletli s Britney Spears Zpěvačka Martina Pártlová zavzpomínala na účast v pěvecké show X-Factor. Právě díky této soutěži, v níž v roce 2008 skončila na čtvrtém místě, následně prorazila v českém showbyznysu. Rodačka z Českých Budějovic sdílela vzpomínkovou fotku, na níž svým současným fanouškům připomínala spíš Britney Spears, Paris Hilton nebo Taylor Swift.
Článek
Zemřel zpěvák Aaron Carter, bratr Nicka z Backstreet Boys. Bylo mu pouhých 34 let
Zemřel zpěvák Aaron Carter, bratr Nicka z Backstreet Boys. Bylo mu pouhých 34 let Všechny z nás, kteří jsme vyrůstali na hudbě 90. let, zasáhla velmi smutná zpráva. Ve věku pouhých 34 let zemřel americký zpěvák Aaron Carter, který jako malý kluk odstartoval svou zářnou hudební kariéru v devadesátkách. Zpěvák byl nalezen mrtvý v sobotu 5. listopadu 2022 ve svém domě v Lancesteru v Kalifornii.
Článek
Nejvíc sexy mužem roku 2020 je herec Michael B. Jordan. Žebříčku magazínu People dříve vévodil George Clooney nebo Brad Pitt
Nejvíc sexy mužem roku 2020 je herec Michael B. Jordan. Žebříčku magazínu People dříve vévodil George Clooney nebo Brad Pitt Magazín People od roku 1985 každoročně zveřejňuje žebříček nejsexy mužů planety. Úplně prvnímu ročníku ankety Sexiest Man Alive kraloval Mel Gibson, poté jej následovali třeba George Clooney, Brad Pitt nebo Ryan Reynolds. Nejvíc sexy mužem roku 2020 se nově stal herec Michael B. Jordan. Co na výběr magazínu People říkáte?
Článek
Ty ale vyrostly! Podívejte se, jak se změnily děti celebrit
Ty ale vyrostly! Podívejte se, jak se změnily děti celebrit Možná vám to připadá jako nedávno, kdy Britney Spears porodila svého prvního syna, svět obletěly první snímky Suri Cruise a deníky se předháněly v tom, kdo víc zaplatí za snímky prvního společného dítěte Angeliny Jolie a Brada Pitta. Věřte tomu nebo ne, už je to nějaký ten pátek a všechny tyhle děti pěkně vyrostly.
Článek
Ženský klín je jako zahrada. Francouzská umělkyně Alexandra Sophie ukazuje jeho proměnu od dívky až po sexuální bohyni
Ženský klín je jako zahrada. Francouzská umělkyně Alexandra Sophie ukazuje jeho proměnu od dívky až po sexuální bohyni Francouzská umělkyně Alexandra Sophie, jejíž fotky zdobí titulní strany známých ženských magazínů, uskutečnila velmi zajímavý projekt. Prostřednictvím svého fotoaparátu pohlédla na ženský klín jako na zahradu, která rozkvétá, kvete, plodí a uvadá. Jak se vám líbí způsob, kterým pohlíží na proměnu ženského klína a ženské sexuality?
Článek
Jak nosit crop top? Móda odhalených bříšek sluší i ženám s kily navíc
Jak nosit crop top? Móda odhalených bříšek sluší i ženám s kily navíc Hitem letošního léta je bezkonkurenčně crop top. V zásadě jde o zkrácenou variantu tílka nebo trička, jejichž střih odhaluje bříško. Řada žen se crop topů bojí, protože neví, jak je nosit. Tento kousek oblečení si však mohou dovolit nejen štíhlé dívky, ale také ženy s pár kily navíc. Poradíme, s čím crop top zkombinovat, aby slušel i vám.
Článek
Česká rapperka Sharlota se zasnoubila. Radostnou novinku oznámila svým fanouškům z dovolené ve Španělsku
Česká rapperka Sharlota se zasnoubila. Radostnou novinku oznámila svým fanouškům z dovolené ve Španělsku Rapperka Sharlota je v Česku nepřehlédnutelná. Lidé milují její hudbu a hlas, všímají si jí i díky extravagantnímu vzhledu. Sharlotino tělo totiž zdobí spousta tetování. Úspěšná česká rapperka nyní svým fanouškům oznámila radostnou novinku. Je totiž zasnoubená. Kdy vůbec plánuje svatbu?
Článek
Veronika Arichteva ukázala nazdobený vánočních stromeček. Někomu připomíná koště
Veronika Arichteva ukázala nazdobený vánočních stromeček. Někomu připomíná koště Štědrý den je doslova za dveřmi. Spousta lidí se již tohoto okamžiku nemůže dočkat a s předstihem zdobí vánoční stromeček. Patří k nim i herečka Veronika Arichteva, která se na Instagramu pochlubila svým nazdobeným živým stromečkem, který není příliš symetrický. Podle mnohých vypadá dokonce jako koště.
Článek
Simona Krainová přesedlala na růžovou barvu vlasů. Lidé ji chválí, ovšem i kritizují, že neumí stárnout s grácií
Simona Krainová přesedlala na růžovou barvu vlasů. Lidé ji chválí, ovšem i kritizují, že neumí stárnout s grácií Modelka Simona Krainová se ani po padesátce nebojí vlasových experimentů. Tentokrát se rozhodla, že na nějakou dobu dá vale své osvědčené blond barvě. Její hřívu nyní zdobí nový, mnohem extravagantnější odstín. Simona Krainová se konkrétně rozhodla pro růžovou barvu vlasů. Jak se vám líbí?
Článek
Nejkrásnějším mužem světa 2022 je herec Chris Evans. Souhlasíte s jeho umístěním?
Nejkrásnějším mužem světa 2022 je herec Chris Evans. Souhlasíte s jeho umístěním? Magazín The People každým rokem zveřejňuje žebříček nejkrásnějších mužů světa. Zajímá vás, který fešák zabodoval v letošním roce? Nejsexy mužem planety pro rok 2022 je dle magazínu The People americký herec Chris Evans.
Článek
Halloween 2022 českých celebrit: Kdo měl nejkrásnější kostým?
Halloween 2022 českých celebrit: Kdo měl nejkrásnější kostým? Halloween, který připadá na 31. října, se těší velké oblibě také v Česku. Ani letos jej nevynechaly některé tuzemské celebrity, které si nechaly na svém halloweenském převleku opravdu záležet. Zajímá vás, které české známé tváře, si oblékly na halloweenskou party opravdu stylový kostým? Některé proměny jsou skutečně dechberoucí!
Článek
Vánoční svátky českých celebrit: Kdo nepekl cukroví a kdo slavil Štědrý večer ve velkém?
Vánoční svátky českých celebrit: Kdo nepekl cukroví a kdo slavil Štědrý večer ve velkém? Vánoce 2021 jsou již za námi. Zajímá vás, jak si nejkrásnější svátky v roce užily některé české celebrity? Jak nasvědčují mnohé instagramové příspěvky, nejčastěji to bylo v kruhu rodinném. Kdo z českých známých tváří dodržuje na Vánoce speciální rodinný zvyk a kdo se otevřeně přiznal, že vůbec nepeče vánoční cukroví, ale pro příští rok se polepší?
Článek
Halloween na Instagramu: Tyto české celebrity vás dostanou originálními halloweenskými převleky
Halloween na Instagramu: Tyto české celebrity vás dostanou originálními halloweenskými převleky Anglosaský svátek Halloween v posledních letech výrazně boduje také v Česku. Dokazují to i čerstvé instagramové příspěvky, ve kterých se české celebrity pochlubily hrůzostrašným líčením a originálními kostýmy. Komu to v halloweenském převleku seklo nejvíc?
Článek
Vánoční cukroví celebrit. Kdo se pustil do pečení perníčků a kdo se podělil o recept?
Vánoční cukroví celebrit. Kdo se pustil do pečení perníčků a kdo se podělil o recept? Už máte nepečeno? Rozhodně nejste sami. Pečení vánočního cukroví mají za sebou také některé známé tváře z řad českých a slovenských celebrit, které se svými sladkými výtvory pochlubily na Instagramu. Kdo tedy oblékl zástěru, postavil se k válu a napekl pro svou rodinu tradiční vánoční cukroví?
Článek
Mikuláš českých celebrit: Kdo ctí tradici a kdo se strašení dětí vyhýbá obloukem?
Mikuláš českých celebrit: Kdo ctí tradici a kdo se strašení dětí vyhýbá obloukem? V předvečer svátku svatého Mikuláše 5. prosince obcházel tradičně české domovy Mikuláš doprovázený čertem a andělem. Hodné děti dostaly mikulášskou nadílku, ty zlobivé uhlí a brambory. Mikuláše si nenechala ujít také spousta českých celebrit. Kdo byl celý rok hodný, a tak dostal nadílku, a koho si naopak odnesl čert?
Článek
Adventní věnce českých celebrit: Který je nejkrásnější?
Adventní věnce českých celebrit: Který je nejkrásnější? V neděli 28. listopadu jsme zapálili první svíčku na adventním věnci. Na sváteční vlnu se první adventní neděli naladil také Instagram, na kterém se spousta známých českých osobností pochlubila svými adventními věnci. A nezůstalo pouze u nich. Která celebrita má už doma nazdobený vánoční stromeček a která upekla vánočku?