Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Nela Slováková dostala sodu za plesové šaty s rozparkem odhalujícím rozkrok. Nenechala si to ale líbit
Nela Slováková dostala sodu za plesové šaty s rozparkem odhalujícím rozkrok. Nenechala si to ale líbit Nela Slováková se v sobotu 19. března účastnila Diamantového plesu v Brně. Svým outfitem dostala všechny do kolen. Oblékla si totiž bílé šaty s hlubokým dekoltem a bočním rozparkem, který sahal až přes rozkrok a který podle mnohých odhaloval to, co mělo zůstat skryto. Nyní se Nela Slováková ke svému plesovému outfitu zpětně vyjádřila na Instagramu.
Článek
Jak si kočka vybírá, s kým půjde spát? Důležité je bezpečí a důvěra
Jak si kočka vybírá, s kým půjde spát? Důležité je bezpečí a důvěra Chovatelé koček často touží po tom, aby se k nim jejich zvířecí miláček přitulil na gauči nebo s nimi šel spát rovnou do postele. Není totiž nad usínání při uklidňujícím kočičím vrnění! Pokud ovšem s vámi vaše kočka spát nechce, nenuťte ji k tomu, ani se na ni nezlobte. Kočky si totiž samy vybírají, s kým půjdou spát. Jakým způsobem?
Článek
Pozorujte 30 sekund černou tečku, vše ostatní kolem zmizí. Troxlerův efekt ukazuje, jak neuvěřitelně funguje náš mozek
Pozorujte 30 sekund černou tečku, vše ostatní kolem zmizí. Troxlerův efekt ukazuje, jak neuvěřitelně funguje náš mozek Náš mozek pracuje neuvěřitelným způsobem. Tuto skutečnost dokazuje i velmi zvláštní optická iluze zvaná Troxlerův efekt. Když budete pozorovat třicet sekund černou tečku na obrázku, všechny tvary a barvy kolem ní zmizí. Jak je to možné?
Článek
Zemřel tvůrce legendární vánoční reklamy. Prasátko se zahnutými zuby nahoru už neuvidí
Zemřel tvůrce legendární vánoční reklamy. Prasátko se zahnutými zuby nahoru už neuvidí “Ne, ne, nemusím, já už ho vidím!” Kdo by neznal tuto hlášku z legendární vánoční reklamy na Kofolu? Autorem tohoto spotu, který patří k symbolům českých Vánoc, byl kreativec a marketér Robert Peňažka, který se letos bohužel na prasátko se zahnutými zuby nahoru už nepodívá. V úterý 1. listopadu 2022 podlehl dlouhé a těžké nemoci.
Článek
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem Je to tady! Na JenŽenách spouštíme e-shop s designovými tričky, která ilustrovala mladá a kreativní umělkyně Hanka Zábranská. Za e-shopem s tričky stojí celý náš tým online magazínu JenŽeny. Pokud tedy chcete někomu udělat radost originálním dárkem pod stromečkem, račte do našeho e-shopu směle nahlédnout!
Článek
Vánoční svátky českých celebrit: Kdo nepekl cukroví a kdo slavil Štědrý večer ve velkém?
Vánoční svátky českých celebrit: Kdo nepekl cukroví a kdo slavil Štědrý večer ve velkém? Vánoce 2021 jsou již za námi. Zajímá vás, jak si nejkrásnější svátky v roce užily některé české celebrity? Jak nasvědčují mnohé instagramové příspěvky, nejčastěji to bylo v kruhu rodinném. Kdo z českých známých tváří dodržuje na Vánoce speciální rodinný zvyk a kdo se otevřeně přiznal, že vůbec nepeče vánoční cukroví, ale pro příští rok se polepší?
Článek
Halloween na Instagramu: Tyto české celebrity vás dostanou originálními halloweenskými převleky
Halloween na Instagramu: Tyto české celebrity vás dostanou originálními halloweenskými převleky Anglosaský svátek Halloween v posledních letech výrazně boduje také v Česku. Dokazují to i čerstvé instagramové příspěvky, ve kterých se české celebrity pochlubily hrůzostrašným líčením a originálními kostýmy. Komu to v halloweenském převleku seklo nejvíc?
Článek
Halloween 2022 českých celebrit: Kdo měl nejkrásnější kostým?
Halloween 2022 českých celebrit: Kdo měl nejkrásnější kostým? Halloween, který připadá na 31. října, se těší velké oblibě také v Česku. Ani letos jej nevynechaly některé tuzemské celebrity, které si nechaly na svém halloweenském převleku opravdu záležet. Zajímá vás, které české známé tváře, si oblékly na halloweenskou party opravdu stylový kostým? Některé proměny jsou skutečně dechberoucí!
Článek
Vánoční cukroví celebrit. Kdo se pustil do pečení perníčků a kdo se podělil o recept?
Vánoční cukroví celebrit. Kdo se pustil do pečení perníčků a kdo se podělil o recept? Už máte nepečeno? Rozhodně nejste sami. Pečení vánočního cukroví mají za sebou také některé známé tváře z řad českých a slovenských celebrit, které se svými sladkými výtvory pochlubily na Instagramu. Kdo tedy oblékl zástěru, postavil se k válu a napekl pro svou rodinu tradiční vánoční cukroví?
Článek
Ty ale vyrostly! Podívejte se, jak se změnily děti celebrit
Ty ale vyrostly! Podívejte se, jak se změnily děti celebrit Možná vám to připadá jako nedávno, kdy Britney Spears porodila svého prvního syna, svět obletěly první snímky Suri Cruise a deníky se předháněly v tom, kdo víc zaplatí za snímky prvního společného dítěte Angeliny Jolie a Brada Pitta. Věřte tomu nebo ne, už je to nějaký ten pátek a všechny tyhle děti pěkně vyrostly.
Článek
Mikuláš českých celebrit: Kdo ctí tradici a kdo se strašení dětí vyhýbá obloukem?
Mikuláš českých celebrit: Kdo ctí tradici a kdo se strašení dětí vyhýbá obloukem? V předvečer svátku svatého Mikuláše 5. prosince obcházel tradičně české domovy Mikuláš doprovázený čertem a andělem. Hodné děti dostaly mikulášskou nadílku, ty zlobivé uhlí a brambory. Mikuláše si nenechala ujít také spousta českých celebrit. Kdo byl celý rok hodný, a tak dostal nadílku, a koho si naopak odnesl čert?
Článek
Den matek českých celebrit: Jak tento svátek oslavila Monika Bagárová, Gabriela Koukalová nebo Taťána Kuchařová?
Den matek českých celebrit: Jak tento svátek oslavila Monika Bagárová, Gabriela Koukalová nebo Taťána Kuchařová? Druhou květnovou neděli si každoročně připomínáme Den matek. Jedná se o významnou událost a snad nikdo z nás v tento den nezapomněl popřát své mamince. Že je máma nejdůležitějším člověkem pod sluncem, zdůraznily na sociálních sítích také mnohé české celebrity. Kdo si vzpomněl na svou maminku, kdo pogratuloval i tchyni a kdo dostal pugét květin?
Článek
Známé ženy v plavkách: Které české celebrity předvedly výstavní figuru a kdo pohoršil svými plavkami?
Známé ženy v plavkách: Které české celebrity předvedly výstavní figuru a kdo pohoršil svými plavkami? Léto je v plném proudu a je to znát i na Instagramu. Právě na tuto sociální síť postuje své fotky v plavkách také řada známých českých žen. Výstavní figurou v plavkách se chlubí od bazénu i z pláže. Každopádně ne vždy fotky v plavkách vzbudí pozitivní reakce. Která česká celebrita dostala na Instagramu sodu za nevhodně zvolený spodní díl plavek?
Článek
Adventní věnce českých celebrit: Který je nejkrásnější?
Adventní věnce českých celebrit: Který je nejkrásnější? V neděli 28. listopadu jsme zapálili první svíčku na adventním věnci. Na sváteční vlnu se první adventní neděli naladil také Instagram, na kterém se spousta známých českých osobností pochlubila svými adventními věnci. A nezůstalo pouze u nich. Která celebrita má už doma nazdobený vánoční stromeček a která upekla vánočku?
Článek
Celebrity propadly trendu otužování: Které ze slavných Češek si rády dopřejí ledovou koupel?
Celebrity propadly trendu otužování: Které ze slavných Češek si rády dopřejí ledovou koupel? I mezi českými celebritami se najde skupina otužilců, kteří nedají dopustit na zimní koupání v ledové vodě. Otužování je nejen zdravé, ale v současnosti také velmi trendy. Zajímá vás, která ze slavných Češek si dopřává ledovou koupel v přírodě a která raději vleze doma na terase do sudu s ledovou vodou?
Článek
Valentýn českých a slovenských celebrit: Kdo slavil single a kdo dostal romantické vyznání lásky?
Valentýn českých a slovenských celebrit: Kdo slavil single a kdo dostal romantické vyznání lásky? Svatý Valentýn je svátkem všech zamilovaných. 14. února si vyznávaly veřejně lásku také některé slavné páry. Třeba na takovém Instagramu se to romantickými fotkami a vyznáními lásky jenom hemžilo. Některé celebrity však Valentýnu vůbec neholdují. Kdo letos na svátek všech zamilovaných zcela zanevřel a napsal na Instagramu jasný vzkaz?