Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Známé ženy v plavkách: Které české celebrity předvedly výstavní figuru a kdo pohoršil svými plavkami?
Známé ženy v plavkách: Které české celebrity předvedly výstavní figuru a kdo pohoršil svými plavkami? Léto je v plném proudu a je to znát i na Instagramu. Právě na tuto sociální síť postuje své fotky v plavkách také řada známých českých žen. Výstavní figurou v plavkách se chlubí od bazénu i z pláže. Každopádně ne vždy fotky v plavkách vzbudí pozitivní reakce. Která česká celebrita dostala na Instagramu sodu za nevhodně zvolený spodní díl plavek?
Článek
7 nejlepších potravin, které vám pomohou zhubnout bez diety a cvičení
7 nejlepších potravin, které vám pomohou zhubnout bez diety a cvičení Ačkoliv je léto v plném proudu, zhubnout pár kilo navíc se hodí vždycky. Pro všechny, které by rády ještě zhubly nějaké to kilo dolů, máme skvělé řešení bez drastických a neúčinných diet.
Článek
7 ranních návyků, které nám nedovolí zhubnout. Vyvarujte se jim
7 ranních návyků, které nám nedovolí zhubnout. Vyvarujte se jim Ráno dělá den, stejně tak ovlivňuje harmonogram fyziologických procesů těla. Naše ranní rituály určují, zda budeme jíst velký nebo malý oběd, zda tělo použije všechny kalorie nebo si je uloží. To má zásadní vliv na to, jestli se nám podaří zhubnout.
Článek
Celebrity propadly trendu otužování: Které ze slavných Češek si rády dopřejí ledovou koupel?
Celebrity propadly trendu otužování: Které ze slavných Češek si rády dopřejí ledovou koupel? I mezi českými celebritami se najde skupina otužilců, kteří nedají dopustit na zimní koupání v ledové vodě. Otužování je nejen zdravé, ale v současnosti také velmi trendy. Zajímá vás, která ze slavných Češek si dopřává ledovou koupel v přírodě a která raději vleze doma na terase do sudu s ledovou vodou?
Článek
6 jednoduchých triků před spaním, které vám pomohou rychle zhubnout
6 jednoduchých triků před spaním, které vám pomohou rychle zhubnout Stále se vám nedaří dostat svou váhu dolů? A víte, že jeden z nejlepších časů, kdy můžete s přebytečnými kilogramy rychle zatočit, je doba těsně před spaním? Zkuste se držet následujících šesti rad a za pár týdnů bude ukazovat ručička na vaší váze mnohem méně!
Článek
11 nejčastějších novoročních předsevzetí, které si dávají Češi: Zhubnu, přestanu kouřit a nebudu prokrastinovat
11 nejčastějších novoročních předsevzetí, které si dávají Češi: Zhubnu, přestanu kouřit a nebudu prokrastinovat S koncem starého roku a začátkem roku nového si až 47 procent Čechů dává tradičně novoroční předsevzetí, v rámci kterého chtějí ve svém životě něco změnit nebo zlepšit. Patříte mezi ně také? Máme pro vás přehled 11 nejčastějších novoročních předsevzetí. Možná mezi nimi najdete i to své.
Článek
Kardamom: Koření, které vám efektivně pomůže zhubnout
Kardamom: Koření, které vám efektivně pomůže zhubnout Bohužel ne všichni z nás mají to štěstí, že jim k vysněné postavě dopomůže zdravá strava a pravidelné cvičení. Ať totiž děláme, co děláme, nadbytečná kila nechtějí dolů a my si tedy musíme pomoci i jinými způsoby.
Článek
Ewa Farna neuvěřitelně zhubla. Nedržela však žádnou speciální dietu
Ewa Farna neuvěřitelně zhubla. Nedržela však žádnou speciální dietu Polsko-česká zpěvačka Ewa Farna zveřejnila před pár dny na svém Instagramu fotku, kterou všem vyrazila dech. Oděná do saka přepnutým páskem ukázala svou dokonale štíhlou postavu. Ewa Farna byla přitom dlouhé roky proslulá svými “boky jako skříň”. Jak se jí podařilo, tak výrazně zhubnout?
Článek
Patricie Pagáčová se toho nebojí. Ze Zanzibaru sdílela další fotku v plavkách, ze které vám spadne čelist
Patricie Pagáčová se toho nebojí. Ze Zanzibaru sdílela další fotku v plavkách, ze které vám spadne čelist Herečka a moderátorka Patricie Pagáčová, která strávila exotickou dovolenou na Zanzibaru, potěšila své instagramové fanoušky další fotkou v plavkách. Krásná blondýnka se toho rozhodně nebojí. Tentokrát si na sebe vzala blankytně modré dvoudílné plavky bez ramínek, ve kterých jí to neskutečně seklo.
Článek
Dcera Leoše Mareše je v 10 týdnech velmi upovídané miminko. Oblíbený moderátor sdílel video, které vás rozněžní
Dcera Leoše Mareše je v 10 týdnech velmi upovídané miminko. Oblíbený moderátor sdílel video, které vás rozněžní Moderátor Leoš Mareš se před 10 týdny stal trojnásobným tátou. Jeho manželka Monika mu porodila roztomilou dcerku Alex, která se evidentně velmi potatila. Jak dokazuje video, které Leoš Mareš sdílel na svém Instagramu, malá Alex je neskutečně upovídaná. Po kom asi?
Článek
Taťána Kuchařová ukázala rodinný klenot: Hodinky, které zdědila po pradědovi Josefovi
Taťána Kuchařová ukázala rodinný klenot: Hodinky, které zdědila po pradědovi Josefovi Modelka Taťána Kuchařová si na svém instagramovém účtu střeží své soukromí a obvykle blíže neinformuje o své rodině a vztazích. Tentokrát však udělala výjimku a pochlubila se střípky ze svého rodinného života. Instagramovým sledujícím předvedla rodinný klenot, který s láskou nosí. A to hodinky, které zdědila po svém pradědečkovi Josefovi.
Článek
Dětští podnikatelé vydělávají statisíce i miliony korun: Inspirujte se dětmi, které se toho nebály
Dětští podnikatelé vydělávají statisíce i miliony korun: Inspirujte se dětmi, které se toho nebály Zatímco většina dětí tráví své dětství u počítačů nebo venku s kamarády, tyto děti se rozhodly, že se namísto toho vrhnou na podnikání. Jejich úsilí se jim vyplatilo, a i díky tomu se staly milionáři ještě před dovršením dospělosti. Pojďte se s námi podívat na jejich neuvěřitelné příběhy.
Článek
Ewa Farna výrazně zhubla. Novou figurou se pochlubila na Instagramu
Ewa Farna výrazně zhubla. Novou figurou se pochlubila na Instagramu Polsko-česká zpěvačka a dvojnásobná maminka Ewa Farna sdílela s příchodem roku 2024 na Instagramu novou fotku, ze které ostatním spadla brada. Zpěvačka přivítala nový rok ukázkovou postavou a už na první pohled je vidět, že výrazně zhubla.
Článek
Hvězdy sdílejí na Instagramu outfity z Karlových Varů 2022: Komu to slušelo nejvíc?
Hvězdy sdílejí na Instagramu outfity z Karlových Varů 2022: Komu to slušelo nejvíc? V Karlových Varech se až do 9. července koná 56. ročník mezinárodního filmového festivalu. Tuto významnou událost si nenechala ujít spousta českých celebrit, které dokázaly, že světoznámý karlovarský festival není pouze o filmovém umění, ale také o módě. Svým outfitem z Karlových Varů se ostatně některé české hvězdy pochlubily i na Instagramu.