Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Otevírací doba 28. 10. 2023: Budou obchody otevřené, nebo zavřené?
Otevírací doba 28. 10. 2023: Budou obchody otevřené, nebo zavřené? Je před námi další státní svátek. V sobotu 28. 10. 2023 si připomínáme Den vzniku samostatného Československa. Jistě vás proto zajímá, zda budou v tento den obchody otevřené, či zavřené a zda můžete vyrazit na nákupy do supermarketů nebo obchodních center. Jaká je tedy otevírací doba obchodů 28. října?
Článek
Strom roku 2023 zná své finalisty. O titul bojuje 10 stromů se zajímavými příběhy
Strom roku 2023 zná své finalisty. O titul bojuje 10 stromů se zajímavými příběhy Nadace Partnerství zveřejnila finalisty ankety Strom roku 2023, mezi nimiž najdete celkem 10 stromů se zajímavými příběhy z různých koutů České republiky. Pro svého favorita můžete následně hlasovat v období od 24. července do 8. října 2023. Vítězný strom postoupí do evropského klání, tedy soutěže Evropský strom roku.
Článek
Vědecky potvrzeno: Toto je 10 nejsexy mužů světa
Vědecky potvrzeno: Toto je 10 nejsexy mužů světa Světové magazíny každoročně zveřejňují žebříčky nejkrásnějších mužů světa. Také na sociálních sítích se to jenom hemží hlasováním o to, který známý muž je aktuálně tím nejpřitažlivějším. To londýnský plastický chirurg Julian De Silva má jasno. S pomocí řeckého zlatého řezu určil, který z hollywoodských fešáků je nekrásnější na světě.
Článek
Jak uběhnout 10 km denně? Simona Krainová prozradila svůj tajný recept
Jak uběhnout 10 km denně? Simona Krainová prozradila svůj tajný recept Z modelky Simony Krainové se stala sportovkyně. Na sociálních sítích se netají tím, že chodí skoro každý den běhat. Tato krásná žena tak propadla běhu, díky kterému si udržuje postavu snů. Svým fanouškům na Instagramu nyní odhalila svůj fígl, jak uběhnout 10 km denně.
Článek
NN NIGHT RUN letos slaví 10 let. Zve na noční běh do 8 měst
NN NIGHT RUN letos slaví 10 let. Zve na noční běh do 8 měst V letošním roce se znovu rozeběhne kolotoč netradičních zážitkových běhů nočními městy NN NIGHT RUN, který v roce 2023 oslaví desáté výročí své existence. V období od jara do podzimu běžci zavítají do stejných osmi měst, kde se konaly noční běžecké závody vloni. Začíná se 22. dubna v Ostravě a končí 14. října v Olomouci.
Článek
Kdy začíná advent 2023? První adventní neděle bude až v prosinci
Kdy začíná advent 2023? První adventní neděle bude až v prosinci Spousta z nás se nemůže dočkat příchodu adventu, se kterým nastává také kouzelný začátek předvánočního období. Jelikož je datum adventu pohyblivé, jistě vás v tuto chvíli zajímá, kdy začíná advent 2023 a kdy je první adventní neděle 2023. Přinášíme odpovědi na tyto otázky a také vám prozradíme, v čem je letošní advent opravdu speciální.
Článek
Volno 2023: Státní svátky vycházejí na výbornou, čeká nás 5 prodloužených víkendů
Volno 2023: Státní svátky vycházejí na výbornou, čeká nás 5 prodloužených víkendů Chcete vědět, jak to v roce 2023 vypadá se státními svátky a kdy nás čekají prodloužené víkendy? Rok 2023 k nám bude po této stránce velmi štědrý. Těšit se můžeme celkem na 5 prodloužených víkendů, což je o 2 více než v roce 2022.
Článek
Kdy budou Velikonoce 2023? Spousta lidí chce také vědět, jak vycházejí velikonoční prázdniny a jak jsou otevřené obchody
Kdy budou Velikonoce 2023? Spousta lidí chce také vědět, jak vycházejí velikonoční prázdniny a jak jsou otevřené obchody Velikonoce jsou pohyblivým svátkem, který každoročně vychází na jiné období. Chcete vědět, kdy budou Velikonoce 2023? Přinášíme jejich přesné datum a také vám upřesníme, kdy se mohou školáci a studenti těšit na velikonoční prázdniny 2023 a jak budou o Velikonocích 2023 otevřené obchody.
Článek
Česká rapperka Sharlota se zasnoubila. Radostnou novinku oznámila svým fanouškům z dovolené ve Španělsku
Česká rapperka Sharlota se zasnoubila. Radostnou novinku oznámila svým fanouškům z dovolené ve Španělsku Rapperka Sharlota je v Česku nepřehlédnutelná. Lidé milují její hudbu a hlas, všímají si jí i díky extravagantnímu vzhledu. Sharlotino tělo totiž zdobí spousta tetování. Úspěšná česká rapperka nyní svým fanouškům oznámila radostnou novinku. Je totiž zasnoubená. Kdy vůbec plánuje svatbu?
Článek
Marie Doležalová vyhlásila anketu o nejsexy muže Česka. Kdo vyhrál?
Marie Doležalová vyhlásila anketu o nejsexy muže Česka. Kdo vyhrál? Herečka Marie Doležalová vyhlásila na svém Instagramu velmi zajímavou anketu. Vyzvala své sledující, aby napsali, kdo je podle nich nejpřitažlivějším mužem Česka. Do TOP 10 se probojovali slavní muži především z řad herců.
Článek
V 35 letech zemřel australský zpěvák a hvězda soutěže X Factor Australia Johnny Ruffo. Měl rakovinu mozku
V 35 letech zemřel australský zpěvák a hvězda soutěže X Factor Australia Johnny Ruffo. Měl rakovinu mozku Australský zpěvák a televizní star, Johnny Ruffo, zemřel v pouhých 35 letech na rakovinu mozku. Naposledy vydechl 10. listopadu 2023 obklopen svými blízkými. Se zákeřnou nemocí přitom bojoval od roku 2017. Smrt známého australského zpěváka a herce potvrdila na sociálních sítích jeho rodina.
Článek
Miss Natálie Kočendová zvítězila na mezinárodní soutěži Top Model of the World 2022. Po všech strastech se na ni usmálo štěstí
Miss Natálie Kočendová zvítězila na mezinárodní soutěži Top Model of the World 2022. Po všech strastech se na ni usmálo štěstí Česká modelka a miss Natálie Kočendová zažívala před rokem a půl svou největší noční můru. V šestém měsíci těhotenství přišla o miminko, následně poté jí lékaři zjistili cystu na vaječníku. Nyní však 21letá kráska zažívá své šťastnější období. V egyptské Hurghadě se v pátek 11. března stala vítězkou světové soutěže krásy.
Článek
Školní rok 2022/2023: Prázdniny, které si zapište do kalendáře
Školní rok 2022/2023: Prázdniny, které si zapište do kalendáře Chcete vědět, kdy mají děti ve školním roce 2022/2023 prázdniny, abyste si podle toho mohli naplánovat volno v práci nebo společnou dovolenou? Zapište si do kalendáře, kdy jsou podzimní prázdniny 2022, vánoční prázdniny 2022, pololetní prázdniny 2023, jarní prázdniny 2023 a velikonoční prázdniny 2023. Vyplatí se to znát již s předstihem.