Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Nejhorší pandemie v historii lidstva, které byly zákeřnější než koronavirus
Nejhorší pandemie v historii lidstva, které byly zákeřnější než koronavirus Celý svět v současné době děsí řádění nového koronaviru a mnoho lidí má strach o své životy a životy svých blízkých. Pokud se však podíváme do historie, zjistíme, že koronavirus je zatím jen slabý odvar toho, čím si lidstvo již muselo projít. Pojďme se dnes podívat na nejhorší pandemie, které nás v minulosti zasáhly.
Článek
Patricie Pagáčová se toho nebojí. Ze Zanzibaru sdílela další fotku v plavkách, ze které vám spadne čelist
Patricie Pagáčová se toho nebojí. Ze Zanzibaru sdílela další fotku v plavkách, ze které vám spadne čelist Herečka a moderátorka Patricie Pagáčová, která strávila exotickou dovolenou na Zanzibaru, potěšila své instagramové fanoušky další fotkou v plavkách. Krásná blondýnka se toho rozhodně nebojí. Tentokrát si na sebe vzala blankytně modré dvoudílné plavky bez ramínek, ve kterých jí to neskutečně seklo.
Článek
Známé ženy v plavkách: Které české celebrity předvedly výstavní figuru a kdo pohoršil svými plavkami?
Známé ženy v plavkách: Které české celebrity předvedly výstavní figuru a kdo pohoršil svými plavkami? Léto je v plném proudu a je to znát i na Instagramu. Právě na tuto sociální síť postuje své fotky v plavkách také řada známých českých žen. Výstavní figurou v plavkách se chlubí od bazénu i z pláže. Každopádně ne vždy fotky v plavkách vzbudí pozitivní reakce. Která česká celebrita dostala na Instagramu sodu za nevhodně zvolený spodní díl plavek?
Článek
Monika Absolonová sdílela archivní fotku v plavkách starou 20 let: Hezčí jsem asi nikdy nebyla
Monika Absolonová sdílela archivní fotku v plavkách starou 20 let: Hezčí jsem asi nikdy nebyla Zpěvačka Monika Absolonová se na svém Instagramu podělila o archivní snímek, který našla v telefonu. Jde o fotku v plavkách, kterou pořídila v roce 2003 během kratší dovolené u moře. Archivní fotka Moniky Absolonové v plavkách je bez jakýchkoliv filtrů a retuší. Sama zpěvačka o ní říká, že hezčí asi nikdy nebyla.
Článek
Influencerka věnovala manželovi k Valentýnu fotky žen, které olajkoval na Instagramu. Jeho reakce vás dostane
Influencerka věnovala manželovi k Valentýnu fotky žen, které olajkoval na Instagramu. Jeho reakce vás dostane Svatý Valentýn je svátkem všech zamilovaných. Právě proto si partneři a manželé dávají opravdu výjimečné dárky z lásky. To ale nebyl případ influencerky Glorie, které leželo v žaludku, že se její manžel na sociálních sítích aktivně zajímá o další ženy. Dárek, kterým na Valentýna potěšila svou drahou polovičku, proto pojala vskutku originálně.
Článek
Už bylo i hůře. Nejhorší pandemie, kterými si lidstvo v historii prošlo
Už bylo i hůře. Nejhorší pandemie, kterými si lidstvo v historii prošlo Dnes už v podstatě celý svět má obavy z následků koronaviru. Setkání s pandemií je pro mnohé z nás něčím novým a zcela neznámým. Pokud však zabrousíme do historie, zjistíme, že lidské dějiny jsou protkány nemocemi pandemických rozměrů. Víte, které byly ty nejhorší?
Článek
25letý Brit nakažený koronavirem popisuje den po dni: Byla to nejhorší nemoc, která mě potkala
25letý Brit nakažený koronavirem popisuje den po dni: Byla to nejhorší nemoc, která mě potkala Koronavirus děsí téměř každého z nás a dnem i nocí přemýšlíme nad tím, jaké to musí být, když se člověk touto nemocí nakazí. To vše popsal 25letý Brit Connor Reed ze Severního Walesu, jenž pracuje jako učitel v jedné ze škol v čínském Wu-Chanu, což je epicentrum této děsivé nákazy.
Článek
Celebrity propadly trendu otužování: Které ze slavných Češek si rády dopřejí ledovou koupel?
Celebrity propadly trendu otužování: Které ze slavných Češek si rády dopřejí ledovou koupel? I mezi českými celebritami se najde skupina otužilců, kteří nedají dopustit na zimní koupání v ledové vodě. Otužování je nejen zdravé, ale v současnosti také velmi trendy. Zajímá vás, která ze slavných Češek si dopřává ledovou koupel v přírodě a která raději vleze doma na terase do sudu s ledovou vodou?
Článek
Týnuš Třešničková se léčí z rozchodu v Egyptě. Na Instagramu provokuje fotkami v plavkách
Týnuš Třešničková se léčí z rozchodu v Egyptě. Na Instagramu provokuje fotkami v plavkách Není to tak dlouho, co se influencerka Týnuš Třešničková rozešla se svým přítelem Ladislavem Biseniusem. Z tříměsíčního vztahu, který nebyl očividně zalitý sluncem, se tato 25letá hvězdička aktuálně léčí v Egyptě. K Rudému moři však neodjela sama, ale přibrala svou sestru Martinu.
Článek
Odvážná Patricie Pagáčová sdílela nahou fotku. Ukázala na ní téměř vše
Odvážná Patricie Pagáčová sdílela nahou fotku. Ukázala na ní téměř vše Patricie Pagáčová sdílela na Instagramu odvážnou fotku, na které odhalila téměř vše. Sympatická herečka a moderátorka se toho opravdu nebojí, což pozitivně ocenili zvláště její fanoušci z řad mužů.
Článek
Optická hádanka, ve které dost lidí pohořelo: Najdete na fotce schovaného psa?
Optická hádanka, ve které dost lidí pohořelo: Najdete na fotce schovaného psa? Prohlédněte si pozorně fotku parku a zjistěte, jak bystrý máte zrak. Vaším úkolem je najít psa, který se může skrývat v trávě, pod stromy nebo poblíž cestičky. Opravdu jej nevidíte, ať už se snažíte sebevíc? Tato optická hádanka má opravdu snadné řešení, na které však na první pohled nemusíte přijít.
Článek
Mirai Navrátil potěšil fanynky odvážnou fotkou z exotické dovolené. To nejnutnější si zakryl ananasem
Mirai Navrátil potěšil fanynky odvážnou fotkou z exotické dovolené. To nejnutnější si zakryl ananasem Kapela Mirai si aktuálně užívá zaslouženého volna. Všichni její členové vyrazili na společnou exotickou dovolenou, kde si nyní vychutnávají slunce, teplo a moře. Muzikanti však ani v dobách volna nezapomínají na své příznivce. Na Instagramu sdíleli společnou fotku v plavkách (i bez), ze které spadla brada hlavně jejich fanynkám.
Článek
Moderátorka Laďka Něrgešová se pochlubila rafinovanou plážovou fotkou. Je na ní nahá, nebo v plavkách?
Moderátorka Laďka Něrgešová se pochlubila rafinovanou plážovou fotkou. Je na ní nahá, nebo v plavkách? Moderátorka a herečka Laďka Něrgešová je samý vtípek. Dokazuje to i jedna z jejích posledních instagramových fotek, kterou pořídila během letní dovolené na řeckém Rhodosu. Laďka sdílela fotku z oblázkové pláže, z níž není patrné, zda je nahá, nebo má oblečené plavky. Jak to je, prý záleží na fantazii sledujících.
Článek
Nela Slováková tráví dovolenou v Mexiku. Na Instagramu postuje fotky v plavkách
Nela Slováková tráví dovolenou v Mexiku. Na Instagramu postuje fotky v plavkách Podnikatelka Nela Slováková, která v roce 2012 zvítězila v televizní reality show Hotel Paradise, si užívá dovolenou v Mexiku. Za exotikou vyrazila spolu se svým partnerem, slovenským hokejistou Lukášem Kozákem. Volný čas tráví na pláži, pochutnávají si na místních specialitách a jezdí na výlety. Nela Slováková vše dokumentuje na Instagramu.
Článek
Eva Perkausová si užívá na Maledivách. Svůj Instagram zaplnila fotkami v plavkách
Eva Perkausová si užívá na Maledivách. Svůj Instagram zaplnila fotkami v plavkách Oblíbená moderátorka Eva Perkausová odletěla se svým partnerem Ivanem před mrazy, sněhem a ledovkou za sluníčkem. Aktuálně se koupe v tyrkysovém moři a opaluje na písečné pláži na exotických Maledivách. A nezapomíná o tom informovat na svém Instagramu, kde se svým fanouškům ukazuje nejen v plavkách.